Komsu kizi !

Öyle bi taşınılıyor ki o huzursuzluğu çekmemek için onca zahmeti çekiyorsun.

İte bulaşacağına çalıyı dolaş demiş atalarımız

Öyle bi taşınılıyor ki o huzursuzluğu çekmemek için onca zahmeti çekiyorsun.

İte bulaşacağına çalıyı dolaş demiş atalarımız
Bilmiyorum belki de haklısın. Ama ben taşınmazdım. Atalarımız bi ipte iki cambaz oynamaz da demiş, neden ipi ona bırakayım? Uğraşır onu düşürürdüm.

Ne komşu kızları var Allahımmm

sizi ordan göndermedikçe rahat durmayacak anlaşılan

Bilmiyorum belki de haklısın. Ama ben taşınmazdım. Atalarımız bi ipte iki cambaz oynamaz da demiş, neden ipi ona bırakayım? Uğraşır onu düşürürdüm.
Bazı insanlar o kadar arsız ve terbiyesiz oluyor ki ne kadar ben onu pişman ederdim deseniz de yapamıyorsunuz. Mesela üniversite yıllarımda yurtta kızlardan öyle cümleler duymuştum ki yok artık demiştim. Adamın parmağında yüzük olduğunu görüyor ve diyor ki, "Banane ya nişanlanmasaymış, ben beğeniyorum ona yanaşırım da konuşurum da yazarım da."

Bence ayağınıza güzel fırsat gelmiş, hem anneniz kiracılarla uğraşmak durumunda kalmaz, hem destek olmaya devam edersiniz. Hem yepisyeni ev.. Ama bir süre daha bekleyin öfkeyle büyük işlere kalkışmayın.. 5-6 ay geçsin bu konunun üzerinden..

bence keşke uzatsaydın orda abisi gibi görür deyince olabilir ama bu şekilde davranması hoş değil, ben dururken direk evli bir erkeğin telefonuna mesaj atması insanın aklına başka bir şey getirir. o bir genç kız ve dikkatli davranmalı. eşim değil başka biri olsa bu durumu kullanmaya kalkardı kızın zarar görebilirdi diyebilirdin.

Kız da anası da edepsiz.
İyi niyetli olsa, "haklısın, sana mesaj atması daha uygun. ben kızımı uyarırım" derdi.
Ne o öyle hemen savunmaya geçmek?
Madem taşınma gibi bir şansınız var hiç durmayın. Bu ikili sizi yıpratacak yoksa, belli.

Taşın

Ay kız manyak çıktı pes. Taşının kesinlikle

Ay kız manyak çıktı pes. Taşının kesinlikle

Hemen tasin hemen hemen.. anasi kizindan beter resmen..

Diyelim taşındın, kız eşini kafaya taktıysa uzaktan uzağa görüşmeleri çok mu zor. Hatta daha kolay. Dostuna yakın ol düşmanına daha yakın.

Cok haklisiniz hepiniz. Tasinmakta isterim bir yandanda o insan yuzunden duzen mi bozucam diyorum. Ama tasinma isini dusunucem aklimda buluncak bir kosede

Cok haklisiniz hepiniz. Tasinmakta isterim bir yandanda o insan yuzunden duzen mi bozucam diyorum. Ama tasinma isini dusunucem aklimda buluncak bir kosede
Düzen ne ki bosverin. Aile huzuru her şeyden önce gelir sakince taşınmaya odaklanın artık.

Annesinin kızı gönderip destek çıkmadığı ne malum... Ben artık insanlardan herşeyi bekliyorum...inanın insanların bizzat ağzından öyle şeyler duydum ki... Taşının bencede... Yasak ama bu diyeceğim getirdikleri biseyi yemeyin dinimizce yasak olan şeyler de yapabilirler... Evinizde sürekli nas Felak okuyun ,evinizi sirkeli su ile silin...

Rasin. Esin ve sen de telefon numaralarinizi degistirin. Sosyal sitelerden de engellwyin. Cunku belli ki bir kancayi takmis. Tekefonla bulamazsa bu sefer de facebook instagramdan bulup mesaj atar. Ruh hastasi cunku. Kadinla da bence daha sert konusmaliydin. Hatta tamamen bagi koparmaliydin ya da onlar gelince kapiyi acma. Cunku bu tacizin sonu yok. Kiz kancayi takmis.

Son durum ne?

En son konu sahibi kiza ayar cekmisti.ise yaradigini dusunmustum ama baska seyler olmus sanirim
Esimle anlasip bir mesaj yazip gondermistik.sonra esimin telefonundan engelledim. Ondan sonra ara ara muzik acti yukardan bangir bangir.

Dun aksam annesi geldi elinde asureyle. Asure istemissiniz kizim soyledi dedi.
Cinler tepeme cikti tabi
Aksine istemedigimi soyledim kizina dedim. aa soylemedi bana dedi.
Esimede is yerinde vs mesaj atmis, derdi sorusu varsa bana soyleyebilirdi esime ulastirirdim dedim
İlgincim biliyorsun, kizim esini abisi gibi gorur dedi.
Asureyi kabul etmedim geri yolladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…