Komsu kizi !

İyi de zaten kardeşimizin yığınla masrafını karşılıyorsunuz annenizin evine çıkın kira yerine kenara para atın kendi eviniz olsun bu bir.
İkincisi eşin kızın mesajlarına cevap vermeseydi bu olay kapanırdı ama Allah'ın ergeni ile inatlaşıp gururunu kırınca yakında bir iftira yiyip o apartmandan zoraki ayrılmanız yakındır. Dikkat edin gümbür gümbür bir ergen geliyor geçmiş ola.

Yorumlarımda sürekli yazıyorum hiçbir arkadaşımı evime davet etmiyorum dışarda görüşüyorum.komşu olayındada resmi bir merhabadan öteye geçmiyorum çünkü bu ülkede insanlar "sınırlarını" bilmiyor.kimse kocamla tanışmak, muhabbet etmek zorunda değil.sevgili konu sahibi bu size ders olsun ve özel alanınıza kimseyi sokmayın.

ben ünv öğrencisi olsam evli barklı adama değil, hoşlandığım çocuğa sorular sorardım

#kocalarımızdanuzakdurun hareketini başlatıyorum :))

İftira atabilecegi bir cevap vermedik ona. Esim rahatsiz oldugunu mesaj atmamasi gerektigini soyledi mesajinda. Onun yazdigi mesajlarida silmedik

Dogru valla ders oldu bana. Eski komsular gibi sandim cunku cevremde boyle bir olaya canli sahit olmamistim.. malesef kimseye guven yok artik

Ya gunahini almayayim kimsenin de bunlar organize bile olabilirler.. annesinden daha cok irrite oldum nedense.. kizinin bir lafiyla asure kapip gelmesi hic normal degil belli ki tepkini olcmek istiyor.. tasinmayacaksan gelecek sefer kapiyi bile acma o derece mesafeli ol..

Yok gorusmeyi dusunmuyorum her ikisiylede. İkisiylede bir dogmadim nasilsa. Organize olmalari benide dusundurdu

Direk taşının.. Başka çaresi yok bu işin... Ne kadar terbiyesiz bir kızmış ya.. Vallahi de o aşureyi aldığımm gibi kızın kafasından aşağıya dökmeyen sinope değildi yani.. Bir sabır anıtı dikilecekse bunu simgesi sizin anıtınız olmalı net... Yemeyi o aşureyi çöpe dökün... Vallahi..

Banada is iftiraya gidiyor gibi geliyor ya acik olmalilar yada tasinmalilar kiz devam edecek hirsini alamadi

Yaşadıklarınızı ağzım açık okudum, Allah sabır versin. Kızın niyeti iyi değil bu açık, yalnız ben annesinin ziyareti ile ilgili farklı bir şey diyeceğim.

Bence kız sizin annesine durumu açma ihtimalinize karşı kendisi tamamen masummuş gibi (ben okulla alakalı mesajlar atıyordum ılgın abla galiba yanlış anladı bana böyle bir mesaj attılar vs) durumu aktarmış ve bunun üzerine de annesi "abisi gibi görür" lafını söylemek üzere ziyaret planını kendisi üretmiş olabilir. "Dur ben bir gideyim de söyleyeyim" gibisinden, aşureyi de kendisi bahane etmiştir.
Ebeveynler genelde çocuğunun ahlakının bütün ve masum olduğundan şüphe etmezler, bu yüzden kız kendini iyi niyetli gibi aktardıysa anne de bu savunmayı yapmak üzere gelmiştir.

Ben yerinizde olsam ne anne ne kızı bir daha muhatap almam. Anneyi de ikna etmek bu durumda bence güçtür. Daha ileri giderlerse siz de farklı yollar izlersiniz, ama şimdilik yapılması gereken bu aileye kapı duvar olmak.

Şimdiye kadarki yerinde hareketleriniz için de eşinizi ve sizi kutlarım. Umarım tez vakte bu beladan kurtulursunuz. Allah yardımcınız olsun :)

Benim fikrim taşınmak zorunda değilsiniz. Bu kız haddini aşmaya başladı.Artık ufak bir hata daha yaparsa olay çıkarın. Kendi rezil olur siz değil.

Bundan sonra geldiklerinde ikisine de kesinlikle kapıyı açmayın. Apartmanda dışarda filan karşılaşırsanız da
kafanızı çevirip görmemezlikten gelin.

Konuyu en başından beri okudum Allah Size peygamber sabri vermiş bn olsam bu kdar sabırlı duramazdim esinizin ve sizin tavrını takdire sayan Allah huzurunuzu bozmasın daim kılsın. O kadında gelince verdiği tavır çok saçma bu erkek çocuğu değil bir kız böyle yetiştirme görmedim ne demek abisi yerine koyuyor hayır nerden bu samimiyet sizinle olsa neyse derim ama bu normal bir insanın yapıcagi hareket değil ya kadın kızının yaptıklarını biliyo sizin nabzinizi yokladi yoksa böyle bir konuşma karşısında kusura bakma ilgincim ben ona kizar im cahillik yapmış der bir daha rahatsız etmez der böyle bir cevap bnce konudan haberdar tabi kız tarafından ona nasıl anlatıldığı da bağlı en iyisi o evden çıkın bu sizi cok yıpratır esinizin aklına gelmiyorsa sürekli ona hatırlatıp aklına sokmayın Allah yardımcıniz olsin

Ben direk kızı döverdim artık bu ne edepsizlik. Abisi gibi görürmüş allahım bu ne cıvık bir aile anasının zihniyeti ne ki onun ne olsun . Siz sessiz kibar kaldıkça bunlar tepenize çıkar. Benim kızım allah göstermesin kızım evli bi ADAM a mesaj atsın onu sopayla döverim beter ederim evli adama mesaj atmak nedir ya nedir bi daha çatarsa direk babasına yada anasına kızına girişin dahada muhatap olmayın allahım ben var ya yolarım yolarım gebertirim anasına bak kızını al abi ayağına adamı götürecek o....

beni de tanıyanlar soğuk diyor. hayır soğuk değilim potansiyel manyaklardan kendimi koruyorum. cidden etraf garip insan dolu. tecrübe ettim milletle uğraşmaktansa evde ben ve kitaplarım çok mutluyuz
Aynen ben de.. bebegim hava alsin diye asagi iniyoruz mesela site bahcesine.. kadinlar oluyor cocuklariyla beraber.. onlarin yanina degil de, yasca biraz daha buyuk 10 12 yaslarindaki cocuklarin yanina oturuyorum.. cunku ressmen kaciyorum kocakari muhabbetlerinden. Ve kendimi de hala cocuk hiasediyorum.. :) bana bu iyi geliyor..

ben de kaçıyorum. biyerde topluluk tanıdık olsa da yanlarına gitmem. mümkün mertebe kimseyi evime çağırmam. günlere girmem. kimsenin evine gitmemeye çalışırım. eskiden böyle değildim. yaşadıklarım değiştirdi. millet bi acayip. kimse had bilmiyor. böyle kafa rahat mis gibi :)

Kendince yesil isik yakmis ergen gerisi.
Bosverin agzinin payini da almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…