Cunku annesine istiyorlar demis. Sanki ben ona dememisim gibi getirmiceksin diyeHayır annesinin tekrar gelip aşure getirmesi ne mana? Aşureyi kabul etmemekle iyi yapmışsınız.
Her ikisiylede gorusmicem. Hadi diyordum annesinin ne gunahi var ama is cigrindan cikicak belli olduŞoktayım şu anda.
Devam etmeliydiniz, msjları göstermeliydiniz, sonuna kadar gitmeliydiniz.
O şeytanın annesini sevmenize gerek yok, konuşup görüşmenizede.
Kadın tabiki savunacak ama siz net olursanız kapılarını kapattığında evde kıyamet kopar.
Kimse göz göre göre bu rezilliğe izin vermez.
Bastırmazsanız, bu sefer kız karşı atağa geçebilir, sakın msjları silmeyin gerekirse apartman grubunda paylaşın
Kız beni rahatsız ediyor ben abim gibi görüyordum diyebilir. Baktı yüz bulamıyor işin rengi değişecek
Kız rahat durmayacak, belli,siz seviyeyi korudukça sizi aşagı cekmek istiyor hırsını alamadı.
Kapıya dayansa ne diyecekBen burda hırsımı alamıyorum çoktan kapılarına dayanmıştım siz iyi sabrediyorsunuz
Kapıya dayansa ne diyecek
Ortada sadece mesajlar var. Üstelik konu sahibi hislerinde haklı olsa bile mesajlar birini direk eşine asılmakla suçlamak için yeterli değil. Muhtemelen kıskanç ve iftira atan kişi durumuna düşecek. En güzeli bu aileyi görmezden gelmek. Zaten kız ciddiye alınmadığını gördükçe vazgeçer.
En baştan beri okuyorum kız resmen şeytan ya annesini suçlu göremedim belki x abla istiyor diyerek gönderdi annesini ama şu olaydan sonra attığı ilk adımda kızı millete rezil ederdim ben olsam annesi tabi savunmaya geçer garibin kızının yediği haltlardan haberi yoktur keşke deseydin kızınızın bir sorunu olduğunda eşime yazmak yerine bana yazabilir diye baktın çok masum görüyor göster mesajları yetti yani ya çok iyi niyetlisin yada çok sabırlısın kardeşimCunku annesine istiyorlar demis. Sanki ben ona dememisim gibi getirmiceksin diye
Annesi zaten tavrını belli etmiş abisi gibi görüyor demekle. Gerçekten mesajlarda sadece hadsizlik var. Amacı belli ama kime o mesajları okutsan abartma sadece düşüncesizlik etmiş der. Konu sahibi hislerinde haklı tabi yanlış anlamasın beni ama cidden mesajları annesine gösterirse haksız çıkarır kadın onu.Kız tüm uyarılara rağmen msj atma demelerine rağmen aşure istememelerine rağmen annesi ile aşure gönderiyor.
Vazgeçmediği ortada, bu iş adam beni rahatsız ediyor demelerine kadar gitmeden, gidip aşure istemediğimiz halde, msj uyarımız olduğu halde neden anneni kapıma gönderiyorsun, bu son uyarım bir daha tek adımını görmeyeceğim derim ve attığı msjları annesine ailesine gösteririm bağırıp çağırmadan kızına sahip çık demeliydi fırsatı kaçırmış.
Her gün 1 adım gelecek.
Annesine dedim zaten. Esime is yerindede mesaj atmis bir sorusu olsaydi gelip kapimi calar bana soyleyebilirdi bende esime ulastirirdim dedimEn baştan beri okuyorum kız resmen şeytan ya annesini suçlu göremedim belki x abla istiyor diyerek gönderdi annesini ama şu olaydan sonra attığı ilk adımda kızı millete rezil ederdim ben olsam annesi tabi savunmaya geçer garibin kızının yediği haltlardan haberi yoktur keşke deseydin kızınızın bir sorunu olduğunda eşime yazmak yerine bana yazabilir diye baktın çok masum görüyor göster mesajları yetti yani ya çok iyi niyetlisin yada çok sabırlısın kardeşim
EngelledimSen eşinin telefonundan kızı engelledin mi?
İyi o zaman savunsada aklının bir köşesine düşmüştür kızının niyeti tek muhatabınız annesi olsun yeterAnnesine dedim zaten. Esime is yerindede mesaj atmis bir sorusu olsaydi gelip kapimi calar bana soyleyebilirdi bende esime ulastirirdim dedim
Onun ustune, x esini abisi gibi gorur dedi
Kesinlikle garip bir olay Allahtan eşiniz düzgün biri, kızdan gelen mesajları silmeyin ailesine de durumu anlatın benceArt niyetli degilim dimi? Size de garip gelmis belliki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?