Kendi evimiz degil kiraciyiz bizde ve onlarda. Tasinmak iyi bir yol mudur acaba durumlar azitirsa yapmali miyiz. Tasinmayida dusunmuyorum aslinda evimi seviyordumDonusturecek belli malesef.tasinma imkanin yok mu canim.kendi eviniz mi ?
Bi sure bekleyin bakalim.isler cok can sıkıcı bi hale gelirse artik dusunmek zorunda kalırsın o zaman tasinmayi canim.Kendi evimiz degil kiraciyiz bizde ve onlarda. Tasinmak iyi bir yol mudur acaba durumlar azitirsa yapmali miyiz. Tasinmayida dusunmuyorum aslinda evimi seviyordum
Cok tesekkur ederim. Esime en son karsilasirsan muhatap olma dedigimden beri konusmadik bu konuyu.isten geldi gayet normal hayatimiza devam ediyoruz. Birkac gundur sanki kiz bizi rahatsiz etmemis gibi oldu cok sevindim bir yandan konu kapandi diye. Ama ben kapatmadim kendi icimde. Esime karsi ozsaygiminda yitip gitmemesi gerekli her sekildeSabrımızın tükenmesiyle durumlar çirkinleşirse (sizden değil karşı taraftan) tutumlarınıza daha da dikkat etmeniz gerekebilir. Eşiniz takdir edilesi hep size bırakması fln ama geneld erkekler öyle tartışmalı çekişmeli seviyesiz şeyleri sevmiyorlar kendinizi eşinizin gözünde mutlak düşünerek hareket edin böylede demeseydin yapmasaydın öylede uymasaydın onlara yada abartın ne kadar taktın fln demesin sonra yani dikkat edin ama artık konu kapandı gitti diye unutmaya çalışmak sizin leyhinize olur.
İnsallah o raddeye gelmez. Kocama asik mi kafayi mi takti derken gerildigim oluyor arada. Ama kendime diyorum sakin dusunme tedbiride elden birakma ama takintiyada donusturmeBi sure bekleyin bakalim.isler cok can sıkıcı bi hale gelirse artik dusunmek zorunda kalırsın o zaman tasinmayi canim.
Bencede tasınmak ıyı bır fıkır yane annesıne soylersen daha kızıma ıftıra atıyorlar bıle dıyebılır . suc bu sefer senın kocanın olur. Ben olsam en kısa zamanda tasınırdımİnsallah o raddeye gelmez. Kocama asik mi kafayi mi takti derken gerildigim oluyor arada. Ama kendime diyorum sakin dusunme tedbiride elden birakma ama takintiyada donusturme
çok arsız bişey ama ya düşünmek bile benim yüzümü kızartıyo whatsap grubundan telefonu almış msj atıp duruyor bir de sen aşıur olayını söyleyince eşine yine mesaj atıyor!!!!!!! nasıl bir cesaret ya böylelerin sırtı yere gelmez biz de salak gibi utanalım.Evet esimle yazdik ona. Normali sizin dediginiz,bu kiz ise anormal biri cikti boyle bilmezdim evime girip cikiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?