Komsu kizi !

Sabrımızın tükenmesiyle durumlar çirkinleşirse (sizden değil karşı taraftan) tutumlarınıza daha da dikkat etmeniz gerekebilir. Eşiniz takdir edilesi hep size bırakması fln ama geneld erkekler öyle tartışmalı çekişmeli seviyesiz şeyleri sevmiyorlar kendinizi eşinizin gözünde mutlak düşünerek hareket edin böylede demeseydin yapmasaydın öylede uymasaydın onlara yada abartın ne kadar taktın fln demesin sonra yani dikkat edin ama artık konu kapandı gitti diye unutmaya çalışmak sizin leyhinize olur.

Kendi evimiz degil kiraciyiz bizde ve onlarda. Tasinmak iyi bir yol mudur acaba durumlar azitirsa yapmali miyiz. Tasinmayida dusunmuyorum aslinda evimi seviyordum
Bi sure bekleyin bakalim.isler cok can sıkıcı bi hale gelirse artik dusunmek zorunda kalırsın o zaman tasinmayi canim.

Cok tesekkur ederim. Esime en son karsilasirsan muhatap olma dedigimden beri konusmadik bu konuyu.isten geldi gayet normal hayatimiza devam ediyoruz. Birkac gundur sanki kiz bizi rahatsiz etmemis gibi oldu cok sevindim bir yandan konu kapandi diye. Ama ben kapatmadim kendi icimde. Esime karsi ozsaygiminda yitip gitmemesi gerekli her sekilde

Bi sure bekleyin bakalim.isler cok can sıkıcı bi hale gelirse artik dusunmek zorunda kalırsın o zaman tasinmayi canim.
İnsallah o raddeye gelmez. Kocama asik mi kafayi mi takti derken gerildigim oluyor arada. Ama kendime diyorum sakin dusunme tedbiride elden birakma ama takintiyada donusturme

Bu tiplerde yeni türedi. Benimde karşımda oturan bi kız var daha lise öğrencisi ama eşime bakışları bana pis pis alırım onu elinden gibi sırıtması kırk yıllık genelev kadınından daha tecrübeli gibi. Yani bakışlarımla belli etsemde akıllanmıyor. Eşimi arabadan inip evimize gelinceye kadar gözetliyor kuzeni var onu da çağırıp gülüşüyorlar aralarında bana da sakız patlatıyor. Bi kaç kere sinirlendim ama sonra salak daha küçük kendine zarar verir bu ahlakla deyip geçtim napim

Yok artık dıyorum ailesıyle konusmanız gerekırdı dıye düşünüyorum yada dırek tasının gıtsın yenılık ıyıdır

Bir akşam da sen çık yukarı çaya ve iki lafından biri eşin olsun. Ben olsam kızı çatlatana patlatana kadar bağıra bağıra eşim hakkında konuşurdum. Aşkımızı evliliğimizi yerlere göklere sığdıramazdım yerinde olsam. Kız duymaya tahammül edemez odasına kaçar ve son ses müzik depresyona falan girer kesin. Bende ona inat daha yüksek sesle konuşmaya devam ederdim
İlk defa bir konuyla bu derece empati kurabildim neler geçiyor aklımdan nelerrr. O kızı dayak manyağı yapasım geldi ulennnnn tutmayın beniiiiii

Ilgıncim bu kız müziği bilerek açmış.
Engellendiğini görüp cvp veremedi ya .
Umrumda değilsiniz bakın çok mutluyum egleniyorum hiç bozulmadim mesajı bu.
Ama bu mesaj daha çok sana gibi.
Kız sana gıcık oluyo gibi de geldi .
Hiç tinlama bişey yapma sen.
En büyük intikam susmaktir çünkü o kuduracak.
Bakalım yüz yüze gelince ne olacak ben onu merak ediyorum

İnsallah o raddeye gelmez. Kocama asik mi kafayi mi takti derken gerildigim oluyor arada. Ama kendime diyorum sakin dusunme tedbiride elden birakma ama takintiyada donusturme
Bencede tasınmak ıyı bır fıkır yane annesıne soylersen daha kızıma ıftıra atıyorlar bıle dıyebılır . suc bu sefer senın kocanın olur. Ben olsam en kısa zamanda tasınırdım

Evet esimle yazdik ona. Normali sizin dediginiz,bu kiz ise anormal biri cikti boyle bilmezdim evime girip cikiyordu
çok arsız bişey ama ya düşünmek bile benim yüzümü kızartıyo whatsap grubundan telefonu almış msj atıp duruyor bir de sen aşıur olayını söyleyince eşine yine mesaj atıyor!!!!!!! nasıl bir cesaret ya böylelerin sırtı yere gelmez biz de salak gibi utanalım.

Canım benim bir tanıdığımda ofis ortamında benzer bir durum oldu.. iki taraf da evli..
Bunlar iki aile, beraber tatillere gidiyorlar, yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor üstelik aynı apartmanda oturuyorlar. Bir gün bir anda baktık kızla adam konuşmuyor. Selam dahi vermiyorlar, ki kız adamın eşinin düğününde herşeyine koşturmuştu fln.. Kızı dinlesen, eşi bana iftira attı kocama yazıyorsun dedi üzerime saldırdı, evil kadınım nasıl yapar eşime karşı zor durumda kalıyorum diyor, efendim kadının ne ruh hastalığı kaldı ne manyaklığı kaldı.. Bunu sadece bana değil ofiste müdüre anlattı, herkese anlattı.. senelerce sandık ki X kişisi iftiraya kurban gitmiş, eşini ayıpladık fln.. sonra bir iki fingirdek haline tanık olduk..
Yani diyeceğim o ki bu insanlar çirkef oluyor, minareyi çalan kılıfını da uydurur.. yakalanırsam ne yaparım ne edermi hepsi aklındandır onun.. bence o insan yer yüzünde yokmuş gibi davranın..

eşinizi ve sizi yaklasımınızdan ötürü tebrik ederim ama aynı durum benım basıma gelse cok farklı seyler dusunurdum. benm bakıs açımla eşiniz kızın kendısıne bir ilgisi oldugunun farkına vardı kıza o gözle bakmaz tabi ama aklından saniyelikte olsa bişiler gecebilir. yada begenılme duygusuyla eşiniz moda girebilir.bence elinizden geldiğince uzak durun aileden komple. gorusmeyın kız cahil ve cahil cesareti var. kendıne de aşırı özgüven sezinledim. eşinizle bu konuyu konusup sıcak tutmayın önemsediğinizi belli etmeyın ben sizin yerinizde olsam taşınmayı dusunmem cunku neden gereksiz bir insan için güzelim düzeninizi bozasınız fakat evınıze ve ortamınıza sokmayın derim. zor bir durum ben bile okurken sinirlendim.

Canım benim kıyamam sana yaa. Sen sıkma canını o kudursun. Terbiyesiz nasıl zoruna gittiyse sizin tepkiniz. Bence hiç takmayın sizi kızdırmak için yapıyor. İleri giderse kendisini muhatap almayın çıkın kapısına annen evde mi deyin birazcık korksun . Söyleyin kadına müzik sesi geliyor sabahın köründe diye.

Hanimlar gunaydin. Dun bakamadim buraya yazilan tum mesajlar icin cok ama cok tesekkur ederim. Dun aksam yasadigim olaydan sonra bugun mesajlarinizi okumak cok iyi geldi.

Dun aksam kapi caldi baktim komsu abla.
Hep dedigim gibi kadini severim. Ama kapiyi acar acmaz bir baktim elinde asure.

İceri geldi. 5 dk ugradim kacicam dedi.Buyur dedim salona. İlgincim dedi, x dediki asure istemissiniz.dolaba yapip yigmistim bir kase daha getirmek istedim dedi.

Bir iki saniye kaldim oyle basinizdan asagi su dokulur ya sinirden. ilgin konuya gir dedim kendi kendime. Kadina dedim tesekkur ederim ama x esime mesaj atmis asure getircegini soylemis.ertesi gun tam aksine asure istemedigimi, annemin yaptigini, gerek kalmadigini soyledim kizina dedim. Aa bana soylemedi, istediginizi soyleyince aldim geldim dedi.soylemedi ya dedim.

Esime is yerindede mesaj atmis dedim. Bir sorusu oldugunda veya esimle muhatap olmasi gerektiginde calardi kapimi bende haber ederdim esime dedim.

İlgincim bilirsin, x esini abisi gibi gorur dedi.

Kadin o kadar habersizce konusuyorduki ne yapacagimi bilemedim. esini abisi gibi gorur dedigi anda bende bitti inanin.

Bu kadina ne dersem diyim 'abisi gibi gorur' lafindan sonra kizini savunacagini anladim. Dolap asure dolu biz bunlari ne ara yicez gibi konusup asuresinide almadim.ikram elbette geri cevrilmez ama dayanamadim artik ben.

Kadin utanip mi abisi gibi gorur dedi yoksa gayet normal mi geldi bilmiyorum.

Annemle konustum. annem evlendigimiz zaman esimle bana demisti kiracimi cikartiyim gelin orda oturun. Hanimlar istememistim cunku kiz kardesim okuyor ve universiteye gidecek en azindan onun masraflari karsilanir anne demistim.bende elbette sana kira odicem aksi halde olmaz demistim.

Bu sabah annem aradi.olani anlattim. İlgin ordan tasinmak ister misin dedi.dusunmuyordum anne dedim. Annemin evi kentsel donusum dolayisiyla 4-5 aya biticek. Bitince oraya tasinmani istiyorum dedi. kira odemezsem olmaz biliyorsun dedim. oyle konustukta konustuk hanimlar.

Bunlar dile getirilmez yanlis anlamayin beni. Esimle kizkardesimin yurt masrafini okul masraflarini karsiliyoruz. Cok istemistik bunu yapmayi. Elimizden geldigince.Annemin evine tasinmak icin sebep olarak gordugumden degil asla ama icim rahat biraz.annemin evine tasinsamda kira odemek istiyorum aksi halde tasinmam.

Ama kesin tasinacagimdan degil.annem dediki tasinmaya karar verirsen esine ust komsunuz yuzunden degilde, bak iste yeni ev gel cikalim degisiklik olur falan felan soylersin dedi.

Ne yapacagimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…