Komsu kizi !

(
Dulla ilgisi yok bence canım,çiğ insan her durumda çiğ.

(

Dulla ilgisi yok bence canım,çiğ insan her durumda çiğ.
Ben annemin yaşadığı durum için diyorum kadının kendi dul kızına yer buluyor

Zaten kız babası olsa hangi baba ister kızını evli bı adamı ayırıp onla evlensn

son durum ne oldu ?
en son muzik acip bas bas dinliyodu ahlaksiz rezil kiz
Sonra annesi geldi kapiya elinde asure.
Kizi demiski ilginlar istedi asureyi
Annesine dedim yoo aksine ben asure istemedigimi kizina soyledim kizin mesaj atmis esime asure getircem diye. Kadin bilmiyordum ben dedi. İstediginizi soyledi dedi

Esime mesajda atmis is yerinde bana soyleseydi ya dedim bir sorunu varsa ben iletirdim

Kadin demez mi, kizim esini abisi gibi gorur :) almadim asuresinide

Asureyi almanak tepki gosternek degil. Hic kapiyi acmayacaktiniz. Tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali olmus. Kadina durumu anlatmaniz gerek ve gorusmek istemiyorum diye tavir koyup sInIr cizmek gerek. Bence boylesi insanlara gore cok yumusak davraniyorsunuz. Belli ki yuzsuzler. Ben olsam annesine herseyi anlatirim hatta kiza da bir daha bizi rahatsiz edersen savciliga suc duyurusunda bulunacagim derdim.

gerizekalı ya ben bile sinirlendim.

bekleyin konu sahibi,tek bir ters hareketlerinde eşiniz kızın babasıyla konuşsun. babası olayın içine girmesin dediniz biliyorum ama bakın annesinden de sonuç alamayacaksınız. ağzımı bozucam şimdi ne zilli kadınlar var yahu.

Haha bazen yaşadıklarımdan örnek veriyorum sonra kendime inanamiyorum
Ne pis ortamim varmış benim oluyorum

Ne aşureymiş arkadaş sanırsın muhitte ekmek yerine aşureyle karın doyuruyor herkes. İyi yapmışsın kız gidip kampüste kankalarıyla langırt oynayıp, siyaset konuşup dünyayı kurtarmaya çalışacağına, kim iyi not tutuyor bi gözüme kestireyim uğraşlarına gireceğine müzik açmış komşusuna trip atıyor, müzik gönderiyor, aşure gönderiyor hayret bişey manyak mıdır nedir anneside ayrı bi kafa..

Allahim Aşura ayi nelere alet oluyor... yani bi bitmedi aşuren hanim teyze deseydin ömürlük aşure gönderiniz ama yemiyoruz artik aşure sagolun tiksindik. Töbe töbe ya... resmen anasina anlatmis anasi da ayy abisi gibi görüyor cici kiz benim kiz modunda.

Eşinizi evde tek bırakmak pek mantıklı gelmedi bana.Siz uzaklaşmak biraz kafa dinlemek istiyorsunuz belli ki.Ama ya komşu kızı sizin yoklugunuzdan faydalanmaya kalkarsa.Esinizi rahatsız edip iftira falan atarsa.Anlasilan kız herşeyi göze almış gibi.Belki annesinin de haberi var.İnsanlara güvenilmez.Bu arada eşiniz de başka bir yerde mi kalsa acaba?Ya da çok dikkatli olacak.Hicbir şekilde onlarla muhatap olmayacak.

Ya konuyu tambilmeden insanlara terbiyesiz namussuz deme hakkını nereden buluyorsunuz olayı ne kadar biliyorsunuz kişiler konusunda nasıl bu kadar eminsiniz
Olayı bilmiyorum ama buradaki yorumlar hiç doğru değil linç psikolojisi

Evli adamı ayartmak isteyene bu kelimeler bile az bence

Konuda geçenleri ne kadar tanıyorsunuz
Bundan emin olabilirmisiniz
Bu psikoloji çok tehlikelidir
Şimdi o zaman buradaki insanların söylediği herşey yalan sizin dediğiniz gibi düşünursek kadın derdini anlatmış. Valla benim düşüncem kim olursa olsun ister ünlü ister ünsüz ister zengin ister fakir evli adamı abartmaya çalışan karaktersiz dır daha çok kelime var söyleyemiyorum. Ben genele yoruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…