5 yıl kadar oluyor,17-18 yaşlarındaki bir kız babama göz koymuştu :| çalıştığı dükkana gidip babama laf atıyormuş. Babam o zaman berberdi. Son olarak "Ellerini güzel kullanıyorsun benim üstümde de denesene." Demiş. Babam anneme anlattı. Kız sürekli gördüğümüz bir kızdı. Son zamanlarda raydan çıkmış sanırım. Annem kızı rezil etmişti.. Kızın babası duymuştu falan.. :/ Ortalık epey karışmıştı
Dulla ilgisi yok bence canım,çiğ insan her durumda çiğ.Annemde yaşamış konu sahibinin yaşadığını çocuklarla iş yapamazken gelirdi kızıyla sözde bana yardımcı olurlardı dedi
Sonra işin rengi değişti anlamaya başladım dedi babam varken de gelmeye başlamışlar
Kadın artık ev temizliği vs herşeyi babamın yanında da konuşmaya başlamış işte çocuklara yetisemiyor şöyle yemek yapamıyor falan annemi aşağılamaya başlamış kızı yanındayken
Annemde eve almayarak posta koymaya başlamış bu zamanda millet adam gibi adam buldu mu böyle dulcuklar kızını yerleştirmeye çalışıyor
Ben annemin yaşadığı durum için diyorum kadının kendi dul kızına yer buluyor(
Dulla ilgisi yok bence canım,çiğ insan her durumda çiğ.
Sonra annesi geldi kapiya elinde asure.son durum ne oldu ?
en son muzik acip bas bas dinliyodu ahlaksiz rezil kiz
Asureyi almanak tepki gosternek degil. Hic kapiyi acmayacaktiniz. Tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali olmus. Kadina durumu anlatmaniz gerek ve gorusmek istemiyorum diye tavir koyup sInIr cizmek gerek. Bence boylesi insanlara gore cok yumusak davraniyorsunuz. Belli ki yuzsuzler. Ben olsam annesine herseyi anlatirim hatta kiza da bir daha bizi rahatsiz edersen savciliga suc duyurusunda bulunacagim derdim.Sonra annesi geldi kapiya elinde asure.
Kizi demiski ilginlar istedi asureyi
Annesine dedim yoo aksine ben asure istemedigimi kizina soyledim kizin mesaj atmis esime asure getircem diye. Kadin bilmiyordum ben dedi. İstediginizi soyledi dedi
Esime mesajda atmis is yerinde bana soyleseydi ya dedim bir sorunu varsa ben iletirdim
Kadin demez mi, kizim esini abisi gibi gorur :) almadim asuresinide
Haha bazen yaşadıklarımdan örnek veriyorum sonra kendime inanamiyorumYa yemin ediyorum her seyi bekliyorum artik ben bizim milletten.. bazen kendi yazdiklarima inanamiyorum ama su yazdigin seyin cok benzerini bir akrabamda tanik oldugum icin artik herkese supheli yaklasiyorum.. evli birine gorucu giden taniyorum ben ya
Eşinizi evde tek bırakmak pek mantıklı gelmedi bana.Siz uzaklaşmak biraz kafa dinlemek istiyorsunuz belli ki.Ama ya komşu kızı sizin yoklugunuzdan faydalanmaya kalkarsa.Esinizi rahatsız edip iftira falan atarsa.Anlasilan kız herşeyi göze almış gibi.Belki annesinin de haberi var.İnsanlara güvenilmez.Bu arada eşiniz de başka bir yerde mi kalsa acaba?Ya da çok dikkatli olacak.Hicbir şekilde onlarla muhatap olmayacak.Tekrardan selamlar hanimlar :)
Mesajlariniz icin cok tesekkur ederim. hepiniz o kadar haklisinizki.mesajlariniz tebessume sebep oldu iyiki varsiniz :)
Bu aksam kizkardesimin yanina gidiyorum. 1 hafta falan kalacagim onunla sehir disinda. yurtta kaliyor ev bakicaz ona. kardesimi cok ozledim hem bende stres atmis olurum.
Esim calisiyor gelemicek. ust komsudan ses seda yok dunde dahil olmak uzere.
Kiz babasi yasindaki adama yaklaşıyor düşünsene. Bende o zamanlar o yaşlardaydım. Hayal bile edemiyorum. Allahtan babam öyle pis zihniyette bir insan degil Allah'a şükür.Ne kadan terbiyesiz mis yahu zaten yapacak adam karısına anlatmaz
İşi götürür
Şimdiki kızlar dahabeter yaaa
Ya konuyu tambilmeden insanlara terbiyesiz namussuz deme hakkını nereden buluyorsunuz olayı ne kadar biliyorsunuz kişiler konusunda nasıl bu kadar eminsiniz
Olayı bilmiyorum ama buradaki yorumlar hiç doğru değil linç psikolojisi
Konuda geçenleri ne kadar tanıyorsunuzEvli adamı ayartmak isteyene bu kelimeler bile az bence
Şimdi o zaman buradaki insanların söylediği herşey yalan sizin dediğiniz gibi düşünursek kadın derdini anlatmış. Valla benim düşüncem kim olursa olsun ister ünlü ister ünsüz ister zengin ister fakir evli adamı abartmaya çalışan karaktersiz dır daha çok kelime var söyleyemiyorum. Ben genele yoruyorum.Konuda geçenleri ne kadar tanıyorsunuz
Bundan emin olabilirmisiniz
Bu psikoloji çok tehlikelidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?