bacım sorma bizde de değişik versiyonları mevcut..
apartmanın efendisi gibi herşeyi kendine hak gören bencil insan sürüleri mevcut..biri üst katından birşey silkelese kıyameti kopartırmış ama o bize silkeler.
10 sene kadar evvel apartmanda üst katımızda güvercin besliyorlar..balkona çağırıyor yemliyor onları.tamam hayvanları seviyoruz ama toplu yaşamda olacak iş değil.o hayvanlarda habire b.k yğdırıyor çamaşır asamıyoruz.birde dışkıları asitlimiymiş neymiş demiri bile aşındırıyormuş.apartmanın girişi öbek öbek pislik yağmur çamur kayıyoruz.biz bunları uyardık yapmayın diye..bize gevrek gevrek gülüp 'napalım kuşların k.çlarına bezmi bağlayalım'dediler.bizde belediyeye şikayet ettik.60 küsur yaşındaki insanlar azarı yiyip oturdular aşağı.yani yaşlı başlı insanlar laftan değil zor yoluyla laftan anlıyorsa ben napayım.
bundan sonra inat olsun diye tepemizde ceviz kırmalar tepinmeler bir hışım birşeyler silkelemeler..annem hiç muhatap olmadı.kadın resmen kudurduğunu belli etti biz güldük.
apartmandaki saltanatı bitti ya içine oturdu.
bi zaman sonra torunu oldu kadının kız daha hadi küçük dedik ordan oraya koşuyor.ama damat desen 1,90lık zebellah oda kızın peşinden inan bacım apartman başımıza yıkılcak diye tırsıyoruz..
zamanında komşumdan gelen sesler diye onu açtım buraya,ne sebeple anlmadım,şahsıma bilgi verilmeden kapatılmış.
gecenin üçünde,beşinde yan komşumun canhıraş sevişme seslerini dinledim uzun süre,çığlık çığlığa.artık tahammül edemediğim günlerdeburaya konu açtım,duvara vur,uyar..gibi uyarılar gldi.bir gece yine aynı şey olunca (top atsan uyanmayan eşim onlrın sesine uyanıyor,düşünün artık) uyku sersemliği ile vurdum duvara,gece 5 te bağıra çağıra adam kapıma dayandı,ne demek oluyor bu diye.neyseki karsı topladı götürdü.doğumuma 10 gün vardı bunlar olduğunda,eve usta aldım o halde,kiracı olduğum daireye ses yalıtımı yaptırdım karnım burnumda.o bile fayda etmedi,hala çığlıklar...sonra kadının babannesi vefat etti,aynı evde yaşıyorlarmış haberim yok.ondan sonra inzivaya çekildiler sanırım.sessoluk çıkmaz oldu.çok şükür.
Ben de bir gece uyandım deprem oluyor diye...Sonra alalala bi bakarsın komşu kadın ağlıyo...Uyku sersemliğim geçince anladım meğer sevişiyolarmış...Tamam çift olarak birbirinizden zevk almanız çok hoş Allah mutluluğunuzu daim etsin de ben neden bu duruma şahit oluyorum...
Dinimizde böyle bir yasak var mı bilmiyorum yani hayvanların eve sokulması ? Ama bir canlıya merhamet edilmesi kutarılması ne kadar güzel..Örnek bir davranış..Sevap kazanıyorsun sevecen arkadaşım...
Ben de bir gece uyandım deprem oluyor diye...Sonra alalala bi bakarsın komşu kadın ağlıyo...Uyku sersemliğim geçince anladım meğer sevişiyolarmış...Tamam çift olarak birbirinizden zevk almanız çok hoş Allah mutluluğunuzu daim etsin de ben neden bu duruma şahit oluyorum...
O nasıl işmiş öyle ilk defa duydum ağlandığını anlam veremedim valla
Benim de manyak komşum 1 hafta balkonda baktığım yavru köpeğin kokusundan şikayet etmişti. Kapı önünden geçerken duyuyormuş..Kiiii arada koca bi hol koca bir de mutfak vardı nasıl bir burun varsa artık...Tabi derdi koku değil müslüman ya evde köpekten rahatsız oluyor haspam. sanki onun meleklerini kaçırtacak her gün seruma bağlanan hasta bir can...vicdansız her yerde vicdansız işte...
Lilyerikson ohooo senin işin iş..Neler yapıyorlar dünyada..ufak tefek şeylere takmayacaksın değer mi tatlı canını üzdüğüne..bu neyi gösteriyor fesatlığı, bu vatandaşın senden hoşlanmadığını...Sende aynısını yaparsın olur biter bi gün bi şey anlatır ya da yapar amaaann ayyy işim vardı deyip gidersin apışıp kalır!
yok o ağlamıyomuş zaten garip garip sesler çıkartıyodu gülme desen gülme değil...ben deprem oldu diye düşününce kadın da korktu ağlıyo diye yorumladım...allahım sonra bi deprem daha oldu o zaman ne olduğunu anladım
Benim de manyak komşum 1 hafta balkonda baktığım yavru köpeğin kokusundan şikayet etmişti. Kapı önünden geçerken duyuyormuş..Kiiii arada koca bi hol koca bir de mutfak vardı nasıl bir burun varsa artık...Tabi derdi koku değil müslüman ya evde köpekten rahatsız oluyor haspam. sanki onun meleklerini kaçırtacak her gün seruma bağlanan hasta bir can...vicdansız her yerde vicdansız işte...
ağlama değilde , büyük ihtimalle inleme sesi falandır , ıııııı ıııııııııı diyebende eskiden ağlama sanıodum
yok o ağlamıyomuş zaten garip garip sesler çıkartıyodu gülme desen gülme değil...ben deprem oldu diye düşününce kadın da korktu ağlıyo diye yorumladım...allahım sonra bi deprem daha oldu o zaman ne olduğunu anladım
ağlama değilde , büyük ihtimalle inleme sesi falandır , ıııııı ıııııııııı diyebende eskiden ağlama sanıodum
Aman çok şükür hiç duymadım komşularımdan öyle bir şey bende travma yaşardım herhalde
aynen öyleymiş canım...onlar adına mutluydum ama kendime adıma hiç değildim..ya bi de 2 tane çocukları vardı...onlar da kesin duyuyolardı nasıl travma yaşamıştır yavrucaklar kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?