Bebekli kadına çocuk bırakıp gitmek... Hakikaten kafalar pırıl pırıl.. benim de küçük bebeğim var, komşu oturmaya gelip oğlumun arkadaşını getirecek diye ödüm kopuyor. Bebek görmeye geldiler, çığlık kıyamet, uyutmadı kızımı.. eskiden arar davet ederdim, o günden beri aramıyorum. Konu sahibi çok sabırlıymış, ben asla çocuğu bırakıp gitmesine izin vermezdim.. hangi birine mukayyet olayım.. oyun oynarken bebeği de uyutmaz ki bunlar...Telefonla konusmak en guzeli , hic kapiya gidip muhatap olmayin
Birde bebeginiz varmis , ne saygisiz ve dusuncesiz bu insanlar yahu
Anne - baba diş hekimi bir de.. biraz bilinçlendirseler ya bu kadını.. adam annesini hiç mi tanımaz, uyarmaz... Pes...Kesinlikle öyle, teyze hicbirseyin farkında değil malesef
Aynı şeyi düşünüyorum bendeLütfen annesine söyleyin. Bugün size denk gelmiş sansliymis ama yarın başka bir komşuya bırakmayacağı ve o komşunun güvenilir olduğu ne malum.
Git kapılarını çal. Konuş. Var böyle insanlar. Kendini fazla huzursuz etme. Sorumlulukta alma.. Evdeyken çocuğun başına bir iş gelir Allah korusun. Sonra sen suçlu çıkarsın.Merhaba hanımlar
Derdim laftan anlamayan komşu teyze :)
3 yaşında bir kızım var , apartmanda aynı yaşta bir çocuk daha var annesi çalıştığı için babaannesi bakıyor. Aileyle merhabanın dışında bir samimiyetimiz yok. Birkac defa bahçede karşılaşıp oynadılar çocuklar ve yaklaşık bir aydır babaanesi torununu bize getiriyor, haftada 2-3 gün oluyor bu.
İlk başta beraber oynarlar diye birşey demedim ama teyze çocuğu saatlerce bizde bırakıyor, en son beş saat gelip almayınca ben götürdüm evine. O esnada yemek yedirdim, tuvalete gitti yardimci oldum cocuk daha 3 yaşında. Bu durum rahatsız etmeye başladı beni, teyzeye getirdiğinde 1 saat sonra gel al dedim hem sıkılıyorlar hem benim için zor oluyor biraz oynuyorlarsa biraz kavga ediyorlar oyuncak için, 6 aylık bir bebeğim daha var ama ne oldu yine cocugu ben geri götürmek zorunda kaldım.
Geçen hafta müsait değilim teyze bugün gelmesin dedim, evdeysen odada oynarlar sana zararı olmaz dedi , dışarı çıkıcam diye yalan söyledim resmen, bugün yine torunum kızını özlemiş ağladı dayanamadım diye getirdi çocuğu 2 saatin üzerine geri götürdüm ve çocuk içeri geçince artık getirmemesini müsait olursam benim çağıracağımı söyledim. Yani başka türlü anlayacak degildi teyze malesef yoksa bu kadar açık dile getirmek istemezdim.
Ama teyzenin bu lafımın üzerine yine çocuğu getireceğini düşünüyorum eğer öyle olursa artık annesiyle konuşmak zorunda kalıcam, annesinin de tanımadığı insanların evinde çocuğunun saatlerce kalmasını isteyeceğini sanmıyorum, çocuğun bize geldiğinden haberi olmadığını düşünüyorum. Yani eğer haberi varsa da oldukça garip bir durum var ortada. Annesiyle konuşmam yanlış mı olur emin olamadım, yani çocuğu gelip 1 saat bırakıp alsa hiçbirşey demezdim ama saatlerce olması beni yoruyor, oynayıp zıplıyorlar haliyle çocukla ilgili bir sorumluluk almak istemiyorum.
Babaaneyle beraber kalıyorlar , anneyi yanlız görme durumum yok, eşiyle aynı kurumda çalıştıkları için akşam beraber eve geliyorlardır muhtemelen. Üçünün de evde oldugu anda çıkıp böyle birşey demem yanlış mı olur başka türlü bu çocuğu bırakma durumunun önüne geçemiycem muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?