Komşu ve torunu

Anneye babaya bildirin ve bu sorumluluğu kabul etmeyin bakarken iyisiniz ama Allah korusun başına bir iş gelse ki 3 yasında iki çocuk bir bebeğe bakmak mümkün değil hastanelik olsa yemin ediyorum haberlere 1. Sayfa olursunuz

Anneyi haberdar etmek için teyzenin tekrar getirmesini beklemeyin bence. Belki siz getirme dediniz diye başkasına bırakacak. Allah korusun herkes sizin gibi iyi niyetli olmayabilir.

Telefonla konusmak en guzeli , hic kapiya gidip muhatap olmayin
Birde bebeginiz varmis , ne saygisiz ve dusuncesiz bu insanlar yahu
Bebekli kadına çocuk bırakıp gitmek... Hakikaten kafalar pırıl pırıl.. benim de küçük bebeğim var, komşu oturmaya gelip oğlumun arkadaşını getirecek diye ödüm kopuyor. Bebek görmeye geldiler, çığlık kıyamet, uyutmadı kızımı.. eskiden arar davet ederdim, o günden beri aramıyorum. Konu sahibi çok sabırlıymış, ben asla çocuğu bırakıp gitmesine izin vermezdim.. hangi birine mukayyet olayım.. oyun oynarken bebeği de uyutmaz ki bunlar...

Ya benim anlamadığım üç yaşındaki çocuk her şeyi zaten sorasan söyler ki. Benim kızım da üç yaşında bunun ailesi hiç mi sormuyor baptın bugün diye. Çocuk bir demese birinde der yani babannem beni oraya bıraktı oynadık diye

Milletteki de ne rahatlık ya.
O çocuk sizin evdeyken düştü kolu kırıldı diyelim, bu defa kapınıza dayanırlar. Ama kontrolsüz şekilde başkasının evinde bırakıyorlar çok ilginç

Aynı şeyi bana da yapmaya kalktı komşu. Kızım 3 yaşında, aynı yaşlarda komşu çocuğu var, annesi çalışıyor, babaanne bakıyor. Kızım evdeyken (kreşe gidiyor) 5 dakika oynasınlar diye çat kapı gelmeye başladılar. O beş dakika olurdu yarım saat, bir saat... Kızım kreşteyken de birkaç sefer bıraktı çocuğu, markete gideceğim, diğer torunu kurstan almaya gideceğim diyerek. Çocuk eve girer girmez ortalığı talan ederdi. Kendi çocuğum kreşte, ben elalemin minnağına bakıyorum, işe bak. =)) En sonunda kapıyı zinciriyle açmaya, sadece kafamı uzatmaya başladım. Müsait değilim, ağda yapıyorum, banyoya gireceğim, spor yapıyorum, kızımı yıkayacağım, temizlik yapıyorum falan filan diyerek... Anladı bahane bulduğumu, kapımıza dayanmaları azalarak bitti.

Lütfen annesine söyleyin. Bugün size denk gelmiş sansliymis ama yarın başka bir komşuya bırakmayacağı ve o komşunun güvenilir olduğu ne malum.

A
Lütfen annesine söyleyin. Bugün size denk gelmiş sansliymis ama yarın başka bir komşuya bırakmayacağı ve o komşunun güvenilir olduğu ne malum.
Aynı şeyi düşünüyorum bende
Kesinlikle anneye bunu anlatmalısınız konu sahibi
Benimde 3 yaşında çocuğum var güvenlikli bir bahçe olmasına rağmen apartmanın bahçesinde o nereye ben oraya giderim ki komşuya atıp gitmek ne demek

Valla iyi cesaret bu devirde komşuya çocuk bırakmak.Kızım 8 yaşında daha 1 gün bir komşuya bırakmadım 5 dk bile.Tamam siz iyi olabilirsiniz ama bu kadın hiç haber de mi izlemiyor.Onu geçtim 3 yaşında çocuk düşer bi yerini kırar al başına belayı ondan sonra.Bence almayın bu sorumluluğu.Durmuyorlar deyin ki eminim durmuyorlardır.Bizimkiler kuzenleriyle bile yarım saatten sonra birbirini yiyor.Gerekirse akşam annesine söyleyin.Teyze de amma yüzsüzmüş.

ben annesinin haberi olduğunu düşündüm.
çocuk illa ki anlatıyordur.
şöyle yaptık bunu oynadık vs.
ha saatlerce olduğunu bilmiyordur belki.
aslında aynı rahatlığa sahip olacan ondan önce davranıp ben mi markete gidicem çocuklar sende dursun biraz deyip 5 saat gelmeyecen. anca anlar.

Daha açık konuşin bence yaşlıysa anlamıyordur belki ben arayacağım çağırmak için falan demeyin direkt getirme teyze torunun beni çok yoruyor evde 2 çocuk bir di bebek olmuyor diyin

Çocugun annesi babaanneye emanet ediyor babaanne iyi tanımadığı komşuya yolluyor. Kadın da çocuğum emin ellerde diye düşünüyordur Allah bilir.

Her geldıgınde dısarı cıkıyorum de. Hiç buyur gec deme eninde sonunda rahatsız oldugun ıcın bhane urettıgını anlayıo gelmeyı bırakır sanırım. Ayıp falan dıye dusunme onun yaptıgı daha ayıp

Git kapılarını çal. Konuş. Var böyle insanlar. Kendini fazla huzursuz etme. Sorumlulukta alma.. Evdeyken çocuğun başına bir iş gelir Allah korusun. Sonra sen suçlu çıkarsın.

Geçen haftasonu 7 yaşındaki yeğenim bizde kaldı bir gece. Yatmadan önce zıplıyorlardı yatağın kenarına gözünü çarptı. Görünmez kaza ama ev sahibi olarak çok üzüldüm. Kaldıki kendi yeğenim. Komşu çocuğunun sorumluluğunu almak zorunda hiç değilsiniz. Getirirse bir şekilde söyleyin mutlaka

hem bebeginiz var hemde 3 yasinda kiziniz.bu ne dusuncesizlik.
ilk getirdiginde demeliydiniz bugün idare ederim ama zorlanicam malum zor olur benim için deseydiniz keske.
teyze alismiş cidden

teyze beyim kızıyor;"kimsenin çocuğuna bakmak sana düşmez" diyor demedigin sürece o çocuk her sabah senin kapını calicak gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…