istanbulda yalniz yasiyorum bekarim 25 yasindayim.
Ev sahibimle altli ustlu ayni binada farkli girisli dairelerde oturuyoruz.
Onlar kari koca kizli erkekli 4 cocuk sahibi. Cocuklar benimle ayni yaslarda.
Ev sahibi 50 yaslarinda, erkek, yalniz basina kapimi caldi gecenin 4 unde. Arabalari yok benim var. Pencereye ciktim, gozler kipkirmizi bizi hastaneye goturur musun dedi, cok acil evde hasta var biri oluyor zannettim, tamam geliyorum dedim giyindim ciktim. Adam cikti disari dedim kim hasta karin gelmiyor mu? Adam dedi ki ben hastayim karim da yatiyor icerde. E dedim cocuklardan biri gelmiyor mu? Cevap vermedi dogru duzgun karisini cagirdi kadin kapiya cikti ama gorsen oluyor sanki bir naz niyazlarda. Dun de benim icin gittik, korsan taksiyi aradik gelmedi vb dedi kadin. Taksi duragi var yukarda aradiniz mi dedim biz bilmiyoruz dediler, nosunu vereyim dedim. Bilmedigim bi tel getirdiler ona da yazamadim, sonra ben aradim duragi adama tarif ettim 5 dk sonra taksi geldi. Bu surede kadin ben ayakta duramiyorum deyip iceri kacti. Ve ogendim ki acil de degilmis durum, sadece sira almak icin erken gideceklermis!!!
Neyse adam bindi taksiye gitti.
Erkek arkadasim olayi ogrenince hakli olarak insanlara cok taviz veriyorsun diye kizdi bana, ben de kendime kizdim.
Gecenin 4unde kapiyi calma hakki olacak bir iliskimiz yok ev sahibim ile, evlerine gitmem onlar bana gelmez.
Yorumunuz nedir? Boyle bir sey basiniza gelse ne yapardiniz?
Bugun gidip konusucam yaptiginiz cok uygunsuz bir daha olmasin vb diye. Neler diyeyim?
Acil durum hastalık dediği için ben de çıkardım senin gibi. Sonradan da kendimi yerdim.
Bu insanların oldugu tablo gözümün önüne geldi de..
Acil tasinmalisin. Bekar bir hanımın kapısı çalınır mı yaa? Başka türlü kurtulman imkansız. Hatta durumu daha da abartacaklarina eminim.
Konuşsan, cirkefleseceklerine eminim. Sen bu insanlarla basedemezsin güzelim bence kat kurtul onlardan.
bu arada siz olsaniz kapiyi acip yola cikar miydiniz bu konuda goruslerinizi ogrenebilir miyim?
Ben çıkmazdım canım vala kapının deliğinden bakıp duymuyormuş havasına girerdim soracak yüzleride varsa" uykum ağırdır kalkmam zor olur zaten kalksaydımda götüremezdim gece öyle uyanında sersem oluyorum araba kullanamam o halde" derdim canım. Ama dediğin gibi konuşmalısın bu konuyu bekar kızsın sonuçta gece gece ne işi var töbe töbe. Hani kadın gelse ricacı olsa birlikte gidelim diye bir nebze tamam derim kadın fosur fosur uyuyor adam kapıya dayınıyor saygısızlıktan başka birşey değil.
aynen oyle tatlim. Ben de pencereye ciktim ilk kapiyi acmadim ama adami gozler kirmizi gorunce cocuklara karisina falan bisi oldu sandim. Meger herkes uykudaymis rezillik resmen.
Sunu diycem.
Dun gece cok acil bir sey oldugunu zannedip ciktim. Acil olsa bile gecenin 4unde 25 yasinda bekar bayanin kapisi calinmaz. Ben erkek olsam sizin kizda araba olsa o saatte calsam kavga cikar. Bir daha NE Olursa OLSUN ASLA aksam 7 den sonra benim kapimi calmayin.
Ne dersiniz nasil sizce?
evsahibesi bayan çok ilginçmiş ,sanki senin baban falan ,sen rica ediyorsun kadından dr.a gidelim diye..
terslesene sen o kadını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?