Komşum Gecenin 4 ünde Kapıyı Çaldı

daha ben bunlarin kapisini 1 kere bile evle alakasiz bir sebepten veya gec saatte erken saatte calmis degilim.

nasil sinirlerim bozuldu ya hala agliyorum.

Aaa ne ağlıyorsun,
git bugün konuş, yerli yersiz, geç saatte benim kapımı çalmayın..
tek yaşıyorum ben,evsahibim olabilirsiniz
ama bu saatte kapı çalınmaz, korkar mı? çekinir mi* hiç düşünmüyorsunuz dersin..

cikicam birazdan adamin da hastaneden dondugune emin olmak istiyorum 4 gibi gidicem o yuzden.

Merakta bırakma burayı canım nasıl yüzsüzce bir cevap vercekler merak ediyorum

kadına da davranışlarınız çok tuhaf geldi,
annem olsa katiyyen babamı yalnız göndermezdi dersin..
inşallah bu kinayeden de anlar..

kesinlikle yaptıkları terbiyesizlik.bence hiç yüz göz olma derim ben. en kısa zamandada kendine bir ev aramaya başlamalısın....

Bence de yeni bir ev ara ne söylersen söyle anlayabilecek insan olduklarını sanmıyorum o kapasite olsaydı bekar kızı 4 te rahatsız etmezlerdi

Bizim de önceki komsularımızla belirli bir düzeyde samimiyetimiz vardı bir ara bayan bizim yanımızda calısmıstı cıktı sonra neyse, gece' nin bir vakti zil caldı saat 03:00 sıralarıydı kadın aglıyor abim cok kötü diye adam iri yarı zar zor asagı kata indirdiler babam, annem hep beraber hastaneye götürdüler.. Allaha sükür fırsatcı insanlar degillerdi. Ama simdi kendimi sizin yerinize koyuyorum da ben sorgulamazdım ne bileyim, taksi cagırdınız mı? veya ben cagırayım? diyemezdim o an aklıma gelmezdi ki? :26:
Alır götürürdüm sonra da niyetlerini, amaclarını ögrenince kafama dank etmis olurdu o ayrı..
Allah böyle kötü kalpli insanlarla karsılastırmasın..

yine tanisikliginiz varmis, kapiya kadin gelmis, siz evde yalniz degilmissiniz (anladigim kadariyla), durum cok acilmis...

Adam daha donmemis hastaneden veya her nerdeyse artik donunce seslenin dedim cok fena konusucam. Anlamazsa anlamasinlar yaza kadar kontratim var hayatta da cikmam en kucuk bi terbiyesizliklerinde de polis cagiririm artik.
Kapiyi caldim kadin hic mahcup degil hani dun gece de rahatsiz ettik falan demiyor ben rica ile birine is yaptirsam sonra gorunce ilk is tesekkur ederdim, onu demiyor da kocasinin basina hastanede gelenleri anlatiyor yurudum gittim dinlemedim hala susmuyor arkamdan bik bik. Allah bana sabir versin.

gittim konusmaya.
Ev sahibi oglu kapiya geldiler once bana geldi diye haber vermeye. Ayagimi giydim ciktim yukari oglana anneni cagirir misin dedim, ev sahibi
hayirdir kizim bi yanlis mi oldu dedi,
oldu dedim gecenin 4 unde bekar bayanin nasil kapisini caliyorsunuz siz
kapini degil zilini caldim dedi
dedim kapinin zilini caldin ayip degil mi sizin 5 tane cocugunuz 3 tane kiziniz var sizin kizin kapisini calsa bi adam gecenin bi yarisi yollucak misiniz dedim
e biz seni aile belledik baban gibi bilmemne diyor kadin
ailem degilsiniz babam degilsiniz kontrat var ben kia veriyorum sen kira aliyosun aramizdaki iliski bu dedim
bi daha asla benim kapimi hava karardikta sonra calmayin
gunduz de evle ilgili bisi olmadikca calmayin
kadin basladi cikcik insanlik olmus
sen bi kadin olarak kocanin gecenin yarisi bekar kadinin evini calmasina bisey demiyosan hic insanliktan bahsetme dedim
adam ozur diledi kadin hala konusuyo
dun dedim polis cairsam yeriydi kapiyi actim yardim ettim taksinin nosu olmadigini da bilemem 20 senedir burda oturuyosun nasil olmaz dedim
adam napiyim dedi
dedim karin hala konusuyo sustur
bunun psikolojisi bozuk dedi
iyi dedim bi daha calmayin kapimi
tamam dedi adam bi daha calmicaz
iyi dedim anlastik
indim asagi.

Bagirmaktan anliyolar demek. Neyse ohh icim rahatladi.

canım çok zor bir durum ama çok iyi yapmışsın..aqızlarının payını vermişsin...annemlere okudum aferin akıllı kızmış dedi eşimde senin nereli olduqunu soruyor çok dobraymış brawo diyor

canım çok zor bir durum ama çok iyi yapmışsın..aqızlarının payını vermişsin...annemlere okudum aferin akıllı kızmış dedi eşimde senin nereli olduqunu soruyor çok dobraymış brawo diyor

:) izmirliyim canim selam soyle ailene.

Ama marifet ariza ciktiktan sonra bagirmakta degil aslinda ilk bastan mesafeyi koymaktaydi.
Ben bunlara hic gidip oturmadim bunlar bana gelmediler ama, gorunce kolay gelsin iyi aksamlar gunaydin vb derdim, butun bu laubalilik bundan kaynaklaniyor. Normalde guleryuzlu de olmamam lazim iste, hele boyle yanlis anlayacak suistimal edecek insanlarin oldugu yerde.

Artik asik suratli olcam

Son düzenleme:
cok terbiyesizce birsey ya,gercekten cok acil olur birden akillarina sen gelirsin ama kadin gelir kapiya
bekarsin bi kere ya da kapi calsada acma,benim a blamda yalnz yasiyor aksam eger biriyi zile bassa kadinda olsa acmiyor
cok gicik oldum ha

bense sen yeni bi ev aramaya başla artık, sonuçta tek yaşıyosun ve bu tarz laubalilikler zamanla gidecek artacak seni daha çok rahatsız edecektir... çok terbiyesizce, gecenin o saatinde bi kızın kapısı çalınmaz, insan ne kadar düşüncesiz olursa olsun bu farklı bi durum...

cok terbiyesizce birsey ya,gercekten cok acil olur birden akillarina sen gelirsin ama kadin gelir kapiya
bekarsin bi kere ya da kapi calsada acma,benim a blamda yalnz yasiyor aksam eger biriyi zile bassa kadinda olsa acmiyor
cok gicik oldum ha

cnm cok dogru yapiyormussun ablan. Bende sacma bir deli cesareti vardi herhalde ama bundan sonra hava karardiktan sonra asla acmam isterse olsunler bana mi guveniyorlar sanki ailenin reisi mahallenin muhtari miyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…