Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Odama geldim uyumak icin. Ustteki ses tikir tikir tikir. Sanki elinde biseyler var da yere surtuyor ya da ben kafayi yedim.

Bak stratejik bir hata yapmışsın, ailem ile yasıyorum demişsin. Sonra baban ya da annen yerine akşam evine geri dönen abi yukarı çıkmış. Bu manyak adı gibi emin senin yalnız yaşadığından , ve korktuğun için yalan söylediğinden. İlk işin evine yakın akraban varsa davet et kalsınlar bir kaç gün, anne babana da söyle. Komşulara da söyle, özellikle güvendiğin kadın komşular. Seni rahatsız etmek için bu kadar çaba harcıyor su an, sanki ortada bir sorun yokken sen sorun çıkarmışsın gibi düşünüyor olabilir. Dikkatli ol, özellikle eve girip çıkarken ta ki bir çözüm bulana kadar.

Su an tek basına erkek arkadaş falan da çağırma eve. Burası Türkiye " zaten yolluydu eve giren çıkan erkeğin haddi hesabı yoktu" der, evin içine giren erkeğin hesabını kimseye vermek zorunda olmasan da, bu ülkede bu bile basına iş açar.

Çiftler varsa evine gelsin kalsınlar, akraba olur arkadaş olur , yaşları ileri yaş olsa daha iyi olur.

Insallah. Cok gerginim dun bu kadar kotu olmamistim. Her yeri kapattim. Komik olacak ama yanimda bicak var. Artik ne yapayim ya, yaziklar olsun gercekten baska bisey demiyorum.
Insallah. Cok sagolun sayenizde kendimi yapayalniz hissetmiyorum.
Yalnız hissetme canım uyumaya çalış birşey olmayacak

Evet cunku bu kadari aklima gelmemisti.
Yalniz yasamiyorum diyince biter sandim.
Kesinlikle yalniz oldugumu biliyor eminim.
Ablam gelince yanimda kalacak birilerini bulacagiz akraba, akraba olmazsa arkadas.
Bu adam memur galiba. Giris cikisa cok dikkat ediyorum.
Cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin.

aklim sizde kaldi. ne durumdasiniz. cok korktuysaniz cagirin hocanizi sizi alsin evine gotursun. ayıp olur.rahatsız ederim diye dusunmeyin..eminim.onlar da size yardimci olduklari icin.mutlu olurlar..ben kafamda cok kuram biri oldugum.icin sizim.yerinize koydum kendimi..polisi arayip polisle birlikte karakola da gidebilirsiniz. tabi polislerden iyisine denk gelmeniz lazim

Canım öncelikle geçmiş olsun. Fiile dökmemiş ama tedirginlik duyman yeterli benim için. Bunu sana kimse yapamaz.
Öncelikle lütfen gereksiz nezaketi bırak. Ne kastediyorum? Kapıyı açma asla, selam verme. Yani normal insani tavırların hepsini çöpe at. Günaydın desen, merhaba desen, insanlık namına gülümsesen bundan anlam çıkarır böyle tipler. Kes tamamen. Görsen yokmuş gibi geç git. Suratını da as.
Birşey getirirse asla alma. İstemiyorum getirmeyin yemiyorum de sertçe kapıyı açmadan.
Birşey düştü derse yine kapıyı açmadan sert bir tonla ben bırakırım apartman girişine alırsınız. Biraz dikkatli olun ne bu ikide bir düşürmeyin de.
Yani iletişim kurmak için uydurduğu bahanelerini kullanmasına izin verme.
Asıl en önemlisi de apartmandakilerle hemen samimiyet kur gelip gitmeye ve anlatmaya başla adamın bu hareketlerini. Sen kimseyle görüşmüyorsun diye kimsenin duymayacağını düşünüp rahat hareket ediyordur.
Kapıcıyı da azarla benim hakkımda kimseye bilgi vermeyin diye.
Eve de arkadaşlarını çağır sık sık. Kimse gelip gitmiyor istediğimi yapabilirim diye düşünemesin.
Nefret ettim sinir oldum. Önceki evimde yalnız kaldığım bir dönem üst komşu anahtarı kapıya takmış çeviriyordu. Farkettim kapıya koştum. Hep anahtarı kapıya takar bir kez çevirip yan şekilde bırakırım. Öyle olunca anahtar dönmedi. Elimle tuttum hemen anahtarı da. Bayağı uzun süre zorladı.Nasıl kalbimin çarptığını anlatamam.
Gözden baktım üstteki adam. Kim o diye bağırdım. Aa kusura bakmayın daireyi karıştırmışım deyip gitti. Hala düşünürüm yanlışlık mıydı diye. Bir insan ikinci katta asansörden iner mi üçüncü katta oturuyorsa? Kapısını nasıl karıştırır?
Sizi daha da korkutmak istemezdim ama sakın güvenmeyin çok dikkatli olun. Pisliğin teki resmen komşunuz. Buraya da yazın lütfen durumunuzu. Yapabileceğimiz birşey olursa koşar geliriz. Kendinize iyi bakın, sevgiler...

Canım bu arada bu adam ne iş yapıyor konuşma tarzı vs nasıl. Yani daha önce ters konuşmuşsun anlamamış normal biri anlar rahatsız etmiyim derdi.Hoş zaten gireyim içeri de balkondan eşyamı alayım demesi ve gece gece zili çalması hiç ama hiç normal değil. Merak ettim yayık yayık konuşan tiplerden mi hani vardır ya

Uyumaya çalış hadi canim bak aklımız sende kaldı.
Duanı et panik olma kiyamam sana.

Allah razi olsun. Iyi ki size yazdim.
Dun de uyumadim bugun de. Gozlerimin alti coktu resmen. Uyursam kapima gelecek korkusu var.
Gelmez gelemez canım o kadarda değil sakin ol lütfen ayetel kürsiyi oku dua edecegim bende senin için uyu lütfen canına yazık.

cok ciddi bir saldiri yapmaz heralde memur sa. ceza alirsa memurluğu tehlikeye girer. heralde sadece rahatsiz etmek istiyor seni. rahat ol. sakin olursan daha akilli haraket edersin. tevbe suresiydi sanirim onun 123. ge 124 . ayeti olmasi lazim onu oku. dualar seni hem korur hem rahatlatır sakin olmani sağlar

Yazdıklarınız endişe verici. Bir daha kapınıza gelirse apartman sakinlerinin suya bileceği şekilde bağırarak kızın.Sen laf anlamazmısın bir erkek bir kadının peşinde ne kadar ayıp falan diye. Bağırarak yapın çünkü apartman sakinleri olay anında haberdar olur sonead abşr iki kişiye anlatın yaptıklarını.

Korkma her şey düzelecek derin derin nefes al, daha fazla ileriye giderse de Allah belasını verir zaten, keşke polis bi yakının falan olsa hemen telefonun ucunda, bulunduğun yere yakın güzel olurdu

Cok guzel yazmissiniz. Cok tesekkur ederim.
Dediklerinize tamamen katiliyorum.
Butun insaniyetimi cope atiyorum. Cunku ne yapsam uzerine mi aliyor baska turlu mu dusunuyor anlayamadim ama kesinlikle normal bir ruh hali yok.
Anlattiginiz olaya cok uzuldum. Ne demek daireyi karistirmak ? Allah korumus sizi.
Iyi ki yazdiniz.

Iste orasi cok ilginc.
Gayet normal ve efendi gorunuyor. Komusmasi da duzgun. Hatta fazla nazik diyebilirim konusurken.

Kapını alt üst kilitle anahtarları da yana çevir düz olmasın öyle bırak. Kapının arkasına da sandalye gibi birşey koy yat uyu canım. Işığını da açık bırakabilirsin.
Allah korusun seni dua edeceğim senin için.

Korkma her şey düzelecek derin derin nefes al, daha fazla ileriye giderse de Allah belasını verir zaten, keşke polis bi yakının falan olsa hemen telefonun ucunda, bulunduğun yere yakın güzel olurdu

Bisey olursa Allah korusun dunyayi arayacagim. bugun herkes o kadar yardimci oldu ki. Dershanede daha iyiydim eve gelince ruhum daraliyor. Insallah duzelir

Bu ev cok eski duvarlar kagit gibi.ustte ne olsa duyuluyor.
Acaba baska bi yerden mi geliyor.
Ben su an ne olsa ordan bilecegim icin.
bizim evde yeni ama en alttakinin duvara vurması bizden duyuluyo. arada 2 daire var

Bisey olursa Allah korusun dunyayi arayacagim. bugun herkes o kadar yardimci oldu ki. Dershanede daha iyiydim eve gelince ruhum daraliyor. Insallah duzelir
Düzelecek tabiki sonsuza kadar bu korkuyla yaşamayacaksın içini karartma sen güçlü bi kızsııın hadi ama dostuuum çak bi beşlik

Iste orasi cok ilginc.
Gayet normal ve efendi gorunuyor. Komusmasi da duzgun. Hatta fazla nazik diyebilirim konusurken.
İşte bu naziklik bişey olduğunda yanlış anlaşıldım diyebilecek gücü de veriyor adama. Yaptıkları hiç normal değil ama bağırıp çağırsan melaike olur yanlış anlaşıldım der böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…