Bazen isyan noktasına geliyorum Allah günah yazmasın. Bu sadece biz de değil dünyanın en büyük sorunu. Ama bizdeki vahşet, kadına verilen değersizlik had safhaya ulaştı son zamanlarda. İstisnasız her gün bir haber duyar olduk. Artık herkese potansiyel suçlu gözüyle bakmaya başladım. Kendi özgürlüğümü kendi elimle kısıtlıyorum sokağa nadiren çıkıyorum. Kendime de kızıyorum hem de çok. Ama o korku var ya işte.. Bağımlı gibiyim artık tamamen eşim olmadan çıkmak istemiyorum, bu durum canımı çok sıkıyoArtık o kadar korkutuyor ki böyle şeyler okumak. Yaşadığımız şartlar, okuduğumuz haberler, şahit olduğumuz olaylar… aklıma tek gelen Allah korusun ya o adam bir şey yapar da ben bu olayı birkaç gün sonra bir haberde görürsem bir gazetede okursam. Hayatın beni, bizi böyle şizofrenleştirmesi adil mi. Böyle Paranoyak yaşamak zorunda mıyız? Ne olur dikkat edin.
Bende aynı durumdayım malesef tek başıma çıkıp bir şey yapmak içimden bile gelmiyo kız karseşimle çıktığımızda her geçenden tedirgin olmak. Bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun.Bazen isyan noktasına geliyorum Allah günah yazmasın. Bu sadece biz de değil dünyanın en büyük sorunu. Ama bizdeki vahşet, kadına verilen değersizlik had safhaya ulaştı son zamanlarda. İstisnasız her gün bir haber duyar olduk. Artık herkese potansiyel suçlu gözüyle bakmaya başladım. Kendi özgürlüğümü kendi elimle kısıtlıyorum sokağa nadiren çıkıyorum. Kendime de kızıyorum hem de çok. Ama o korku var ya işte.. Bağımlı gibiyim artık tamamen eşim olmadan çıkmak istemiyorum, bu durum canımı çok sıkıyo
Evet cunku bu kadari aklima gelmemisti.
Yalniz yasamiyorum diyince biter sandim.
Kesinlikle yalniz oldugumu biliyor eminim.
Ablam gelince yanimda kalacak birilerini bulacagiz akraba, akraba olmazsa arkadas.
Bu adam memur galiba. Giris cikisa cok dikkat ediyorum.
Cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin.
Son durum ne nasılsın?
Çok geçmiş olsun komşularla paylaşmanız çok iyi olmuş gerçekten . Bundan sonra bişey yapamaz Allahın izniyle pislik herif cesarete bak,!Simdi de kutuphanedeyim calismak icin buraya geldim. Teyze aksam bana gelecegini soyledi. Diger komsum da gelecek. Ablamin arkadasi zaten benle kalacak.
Ozellikle karsi komsum Allah ondan bin kere razi olsun o kadar sinirlendi ki.
Bu kiz benim torunum diyecekmis:)
Buradan ablamin arkadasiyla bulusup eve gececegiz. Evi de oylece pislik icinde biraktim.
Yok yok normal bir ilgi değil bu bence . Adam çok ürkütücü.Bir daha yemek falan getirirse almayın. Ve sert bir şekilde tersleyin sesinizide gayet yükseltin. Size ilgi duyuyor konuşmak için bahane arıyor gibi. Siz rahatsızsanız bunu belli edin ve bir daha delikten bakın o ise kapıyı açmayın.
bir daha gelirseniz veya konuşmaya yeltenirseniz polise ya da güvenliğe haber vericem deyin. sizinle muhatap olmak istemiyorum falan diye azarlayın. ama bağırarak değil tabi kararlı bir şekilde. ve bir daha gelirse gerçekten yapın. deli mi ne ya terbiyesiz herif.Merhaba arkadaslar.
Okudugum yerde ablamla yasiyorduk, ablam gecen sene ataninca yalniz kalmaya basladim. Okul bitti simdi de sinava hazirlaniyorum. Ailem memlekette.
Sorunum komsum !
30 35 yaslarinda bir adam. 2 hafta kadar once kapima gelip balkona tisortunun dustugunu soyledi. Hemen getirdim. Bunda sorun yok.
Sonra bu bir kez daha tekrarlandi ve kendi girip almaya yeltendi. Rahatsiz oldugum ilk olay bu. Izin vermedim tabi iceri girmesine.
1 hafta once yine kapima geldi,apartmanda yuksek sesle muzik dinleniyormus sizden mi diye sordu hayir dedim.
Yine o aksam apartmanin onunde karsilastik, sizin evde hic gurultu yok yalniz misiniz vs demeler.
Yalniz degilim dedim,ailemle yasiyorum gec geliyolar eve ayrica sizi niye ilgilendirdi anlamadim dedim. Bilmiyorum bunaldm bu adamdan ya cok rahatsiz edince ben de boyle bi tepki verdim.
Dune geliyorum. Dun yine kapima gelmis !!! Elinde tabak, o gun yanlis anladiniz beni, ozur mahiyetinde diye.
Aldim tesekkur ettim yemedim. Paranoya oldum iyice, son damla dun gece saat 1 2 gibi kapimi caldi. Acmadim!!
Sabah da apartman gorevlisine ceren hanimdan ses yok iyi mi acaba demis?
Delirmis mi bu ya ?
Gercekten sinirlerimi bozuyor!!! Ne yapayim ben simdi ???
Gidip bir erkek konuşsun adamla kimse Yok mu ? Bu son hareketi yanına kar mı kalsın? Sen çık diye yapmış tişörtü atıp içeri giremedi yağı sileyim diye girecek sapıkSimdi de kutuphanedeyim calismak icin buraya geldim. Teyze aksam bana gelecegini soyledi. Diger komsum da gelecek. Ablamin arkadasi zaten benle kalacak.
Ozellikle karsi komsum Allah ondan bin kere razi olsun o kadar sinirlendi ki.
Bu kiz benim torunum diyecekmis:)
Buradan ablamin arkadasiyla bulusup eve gececegiz. Evi de oylece pislik icinde biraktim.
Senin adına birazda olsa sevindim canım karşı komsuya anlatman filan iyi olmuş kiyamam sana ablanda yarın geliyormuş biraz kafan dağılır.Sabah cok kotuydum cok.
O sinirle komsulara gittim 2 kisi bulabildim o saatte, anlattim her seyi. Eve de cagirdim gosterdim.
Kadinlar sok gecirdi.
Ablam da aradi onla da konusturdum.
Sagolsun ikisi de cok destek oldu. Numaralarini aldim. Biri karsimda oturuyor yasli bi teyze, Kulagi kapida olacak o geldigi an o da cikacak.
Torunu da benim gibi sehir disinda okuyomus kadin cok uzuldu halime, sabahki halimi gorseniz o kadar kotuydum ki artik.
Onun disinda apartman gorevlisine anlattim.
Ablam yarin sabah burda olacak. Bu gece onun bir arkadasi gelecek benle kalmaya. Son durumum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?