Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Kesinlikle ama kesinlikle taşınırsan bu adam seni takip eder bi arkadasın da dediği gibi o yokken taşın kurtul yoksa yine kurtulamazsın bu takıntılı manyaktan. Birde aklıma yeni geldi duvarlar çok ses geçiriyomuş bu adam sen telefonda konusurken hepsini dinlemiştir yere kulağını koyup herşeyden haberdar şimdi ((

Çok endişeliyim bu durumdan ya ve öfkeliyim dün geceden beri, o adamı gidip parçalamak istiyorum! Bizi başkasından yardım istemeye mahkum bırakıyolar, yardım istediğimiz kişilerin niyetinin ne olduğunu bilemiyoruz, böyle bi dünya var mı dostlar ? Biz neyiz ya neyiz biz! Karnımda yavrum sokağa çıkınca tedirginim hala, pislikler hamile kadına bile dik dik bakıp hallenebilecek durumda.

kapıya geldiğinde açma
konuşmaya çalıştığında kısa cvp ver ve bazen cvp bile verme
duymamazlığa gel

Artık o kadar korkutuyor ki böyle şeyler okumak. Yaşadığımız şartlar, okuduğumuz haberler, şahit olduğumuz olaylar… aklıma tek gelen Allah korusun ya o adam bir şey yapar da ben bu olayı birkaç gün sonra bir haberde görürsem bir gazetede okursam. Hayatın beni, bizi böyle şizofrenleştirmesi adil mi. Böyle Paranoyak yaşamak zorunda mıyız? Ne olur dikkat edin.

Bazen isyan noktasına geliyorum Allah günah yazmasın. Bu sadece biz de değil dünyanın en büyük sorunu. Ama bizdeki vahşet, kadına verilen değersizlik had safhaya ulaştı son zamanlarda. İstisnasız her gün bir haber duyar olduk. Artık herkese potansiyel suçlu gözüyle bakmaya başladım. Kendi özgürlüğümü kendi elimle kısıtlıyorum sokağa nadiren çıkıyorum. Kendime de kızıyorum hem de çok. Ama o korku var ya işte.. Bağımlı gibiyim artık tamamen eşim olmadan çıkmak istemiyorum, bu durum canımı çok sıkıyo

Bende aynı durumdayım malesef tek başıma çıkıp bir şey yapmak içimden bile gelmiyo kız karseşimle çıktığımızda her geçenden tedirgin olmak. Bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun.

mutlaka komşularına git göz aşinalığın vardır ablanla yaşamışsın durumu anlat büyük şehrin dezavantajları kimse kimseyi tanımıyor tanıyor olsa komşu çocuklarından bile yanında kalan olurdu yalnız kalma diye merak ediyoruz seni birde hangi şehirdesin

Hiç arkadaşın yok mu ? Bi kaç gün birileri kalsın seninle evde, eve giren çıkan olduğunu görsün de sahipsiz olmadığını bilsin.

Dun gece uyuyakalmisim artik. Sabaha kadar isiklarim acikti. Cok sukur gece bisey olmadi. Sabah uyandigimda mutfak pencerem batmis. Pis su dokmus, yine pencere kenarinda copler cekirdek kabuklari. elim ayagim titredi sinirden

Son durum ne nasılsın?

Sabah cok kotuydum cok.
O sinirle komsulara gittim 2 kisi bulabildim o saatte, anlattim her seyi. Eve de cagirdim gosterdim.
Kadinlar sok gecirdi.
Ablam da aradi onla da konusturdum.
Sagolsun ikisi de cok destek oldu. Numaralarini aldim. Biri karsimda oturuyor yasli bi teyze, Kulagi kapida olacak o geldigi an o da cikacak.
Torunu da benim gibi sehir disinda okuyomus kadin cok uzuldu halime, sabahki halimi gorseniz o kadar kotuydum ki artik.
Onun disinda apartman gorevlisine anlattim.
Ablam yarin sabah burda olacak. Bu gece onun bir arkadasi gelecek benle kalmaya. Son durumum bu.

Simdi de kutuphanedeyim calismak icin buraya geldim. Teyze aksam bana gelecegini soyledi. Diger komsum da gelecek. Ablamin arkadasi zaten benle kalacak.
Ozellikle karsi komsum Allah ondan bin kere razi olsun o kadar sinirlendi ki.
Bu kiz benim torunum diyecekmis:)

Buradan ablamin arkadasiyla bulusup eve gececegiz. Evi de oylece pislik icinde biraktim.

Çok geçmiş olsun komşularla paylaşmanız çok iyi olmuş gerçekten . Bundan sonra bişey yapamaz Allahın izniyle pislik herif cesarete bak,!

hemen değil ama oradan taşınman şart güzelim yada ailen yanına taşınsın ,

çünkü bu adam normal değil , apartmanda yanaşamaz ama ya dışarıda , oradada karşına çıkabilir ,

lütfen dikkat et , allaha emanet ol

Yok yok normal bir ilgi değil bu bence . Adam çok ürkütücü.

bir daha gelirseniz veya konuşmaya yeltenirseniz polise ya da güvenliğe haber vericem deyin. sizinle muhatap olmak istemiyorum falan diye azarlayın. ama bağırarak değil tabi kararlı bir şekilde. ve bir daha gelirse gerçekten yapın. deli mi ne ya terbiyesiz herif.

En son yazdığınızi okuyunca daha bir sınır oldum sırf sizi tahrik edici hareketler yapıyor bence etrafına kibar davranması sadece maske adam bildiğin pisikopat kesinlikle dikkat edin yakınımda oturdugunuzu bilsem yemin ederim çıkar gelirim o kadar sinir oldum dikkatli olun

Gidip bir erkek konuşsun adamla kimse Yok mu ? Bu son hareketi yanına kar mı kalsın? Sen çık diye yapmış tişörtü atıp içeri giremedi yağı sileyim diye girecek sapık

Senin adına birazda olsa sevindim canım karşı komsuya anlatman filan iyi olmuş kiyamam sana ablanda yarın geliyormuş biraz kafan dağılır.
Temkinli ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…