Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Birde bazıları kapıya gelince açın bağırın herkes duysun demiş aman diyim sakın sakın açmayın siz bağıramadan sizi içeri sokuverir ayy düşünmek bile istemiyorum allahım korusun

Mumkun degil acamam. aklima gelen ihtimaller yuzunden asla acmam.
Ya bayiltici spreyi,bicagi vs olursa ?
Ben bagirana kadar.. Dusunmek istemiyorum

Mumkun degil acamam. aklima gelen ihtimaller yuzunden asla acmam.
Ya bayiltici spreyi,bicagi vs olursa ?
Ben bagirana kadar.. Dusunmek istemiyorum
Muhtemelen de olur oyle bir aleti yanında. Artık tahmin ediyordur ve takıntılı sapık gibi bişey ya hareketlere bak kulağı hep sizin dairede resmen

Evet onlar gittikten sonra basladi. O kadar sinir bozucu ki simdi yukardan tikir tikir sesler geliyor. Allah kahretsin bu adami.
Sinir stres sahibi oldum.

Cok tesekkur ederim.
Konsantrasyonu cok yuksek bi insanken simdi asla odaklanamiyorum.
Gunlerim heba oluyor sanki bildiklerimi de unuttum.
Yarin ilk is komsulari haberdar etmek olacak.
Yasadiklarina cok uzuldum ve hepsi o kadar tanidik ki.

Evet onlar gittikten sonra basladi. O kadar sinir bozucu ki simdi yukardan tikir tikir sesler geliyor. Allah kahretsin bu adami.
Sinir stres sahibi oldum.
taşın git evden öldürmesini fln mı bekliyorsun. bulunduğun yerde okul iş vs yoksa ablanın oldupu şehre git. ya da ailenin

taşın git evden öldürmesini fln mı bekliyorsun. bulunduğun yerde okul iş vs yoksa ablanın oldupu şehre git. ya da ailenin
Hanımefendi yazdığınız muhakkak iyi niyetli ama öldürmesini mi bekliyosun demeniz pek yardımcı olmuyo.Zaten tedirgin bir durumda kızcağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…