İyi misiniz şuan?
apartmandan hiç kimsenin telefonu yok mu sizde?
Katılıyorum kapıyı açıp bağırıp çağırmak yapılabilecek en yanlış hareket olur.Birde bazıları kapıya gelince açın bağırın herkes duysun demiş aman diyim sakın sakın açmayın siz bağıramadan sizi içeri sokuverir ayy düşünmek bile istemiyorum allahım korusun
Birde bazıları kapıya gelince açın bağırın herkes duysun demiş aman diyim sakın sakın açmayın siz bağıramadan sizi içeri sokuverir ayy düşünmek bile istemiyorum allahım korusun
Muhtemelen de olur oyle bir aleti yanında. Artık tahmin ediyordur ve takıntılı sapık gibi bişey ya hareketlere bak kulağı hep sizin dairede resmenMumkun degil acamam. aklima gelen ihtimaller yuzunden asla acmam.
Ya bayiltici spreyi,bicagi vs olursa ?
Ben bagirana kadar.. Dusunmek istemiyorum
Demekki kulağı hep sizin dairede ki hocanızın gittiğini falan dinlemiş ondan sonra ses yapmaya başlamış. Dikkat edin sizin kapınızın açıldığını duyar sizi apartmanda yakalar allah korusun çok korkunç. Hiç durmayın taşının masraf falan halledilir resmen can güvenliğiniz yok.
Allah bin türlü belasını versin böyle heriflerin ya. Kim bilir ne yapiyo yukardaEvet onlar gittikten sonra basladi. O kadar sinir bozucu ki simdi yukardan tikir tikir sesler geliyor. Allah kahretsin bu adami.
Sinir stres sahibi oldum.
Kesinlikle canım burada başlasak yazmaya bitmez bu konu. Biz birbirimize destek olmalıyız her zaman, bizim bizden başka kimsemiz yok. Bunu bir akşam okuldan eve dönerken sığındığım bakkal amca! nın beni süzüp senin de bu saatte dışarda ne işin var dediği akşam acı bi şekilde anlamıştım. Beni takip ettiğini düşündüğüm adamdan daha çok korkup çıkmıştım hemen dükkandan.
Şu anda kapıyı açmadığın sürece sıkıntı yok, ama yarın gündüz vakti apartmanda mümkünse bir komşu teyze, öncelikle de karşı komşunu haberdar etmelisin canım. Bize de vakit buldukça yaz merak ederiz. Sınavların da varmış Allah kolaylık versin, zor da olsa kapını pencereni kilitledikten sonra rahatlamaya çalış gelir mi diye düşündükçe odaklanamazsın derslere :-(
Kapının önüne ağır bi eşya falan çekin bence ve kapı deliğini de kapatın
taşın git evden öldürmesini fln mı bekliyorsun. bulunduğun yerde okul iş vs yoksa ablanın oldupu şehre git. ya da aileninEvet onlar gittikten sonra basladi. O kadar sinir bozucu ki simdi yukardan tikir tikir sesler geliyor. Allah kahretsin bu adami.
Sinir stres sahibi oldum.
taşın git evden öldürmesini fln mı bekliyorsun. bulunduğun yerde okul iş vs yoksa ablanın oldupu şehre git. ya da ailenin
ilk rahatsız olmaya başladığında demek istedim aradan zaman geçmiştir.Daha dun oldu. Nasil cikayim hemen
ilk rahatsız olmaya başladığında demek istedim aradan zaman geçmiştir.
Ses kesildi mi hala ses mi yapıyor ayı. Sinirimi bozdu konu ya, bıktık biz bu erkeklerden ya.
Hanımefendi yazdığınız muhakkak iyi niyetli ama öldürmesini mi bekliyosun demeniz pek yardımcı olmuyo.Zaten tedirgin bir durumda kızcağıztaşın git evden öldürmesini fln mı bekliyorsun. bulunduğun yerde okul iş vs yoksa ablanın oldupu şehre git. ya da ailenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?