Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Sanki korku filmi izliyorum burada ben tedirgin oldum yani aynı şehirde olsak ben gelecem yanınıza. Parçalarım ben bu adamı ya terbiyesiz . Gayet sakın olun hiç korkmayın siz korkdukça üzerinize gelir siz ne derseniz deyin o adam sizin korktuğunuzu anlamış ve bilerek yapıyor madem abisiyim dedi hocanız onları bir kaç gün sonra tekrar cagirmalisin ki inandırıcı olsun

Bence dikkat etmelisin keşke onun verdiği tabağı da almayip sert davransaydin bunları yapacak cesareti sende bulmamasi lazım sert davran

Bir arkadaş taşının demiş de taşınırsanız o işteyken taşının. Takip edemesin. O kadar psikopat olduğunu sanmıyorum ama tedbirden zarar gelmez.

Apartman gorevlisi ve komsulara soylemeyi dusunuyorum. Bilsinler.
Alarm iyi fikir. Cok tesekkurler.

Biraz daha masraflı olur ama pronet benzeri bir güvenlik sistemi taktırsanız daha huzurlu hissedersiniz. Kapıda kamera da oluyor. Huzursuz olup bir daha rahatsız edemez. Hırsızlara karşı da korunmuş olursunuz. Taşınmaktan daha ucuza gelir sanırım.

Yanliz yasamayin mutlaka birini cagirin bu adam sapik ve size takmis ay ben korktum yani.kapinizi pencerenizi kilitleyin..

Allah'ın boz ayısı. ne hakkı var ya sizi rahatsız etmeye. pislik açmayın sakın kapıyı, ayakkabı koyun hatta.

Naptın canım komşuları haberdar ettin mi valla aklım sende kaldı birde atarlanmis hocanın konuşmasından sonra manyak herif lütfen kendine dikkat et sağına soluna arkana bakarak cik evden valla boylelerini insanlıktan çıkarıyor

Bulundugunyerde bi arkadasinin annesi babasi falan varsa durumu anlatip rica et bir gun gelip kalsinlar yada kapinin onune birkac cift ayakkabi birak ama tabi en guzeli imkanin varsa tasin

Oradan taşının lütfen en iyisi...
Ben korktum sapık bu adam...

Iste orasi cok ilginc.
Gayet normal ve efendi gorunuyor. Komusmasi da duzgun. Hatta fazla nazik diyebilirim konusurken.
Apartmandaki diger komsulari ve apartman gorevlisini de bu durumdan haberdar edin bence

Sizin rahatsiz oldugunuzu bilsinler
Belki adami uyarirlar belki size destek olurlar

Cevrenin bilmesi iyidir boyle seyleri

Merak ettim son durum nedir acaba ? Ev sahibine haber verin kirada oturuyosunuzdur diye düşünüyorum. Aman dikkat edin bu devirde kimse iyi niyetli değil artık, herkes sapıklığa vurmuş her işi. Bu erkeklerin zorbalıklarından yıldık artık. Bu konuda muhteşem bir projem var yakın zamanda hayata geçmesi için uğraşıyorum, gerekli yerlere ulaşmaya çalışıyorum. Elinizden gelenin fazlasını yapın ve o adamı bi an önce ifşa edin

Herkes o kdr duyarsızlı bağırsağında kapıya çıkmayabilir komşular tek çözüm ya taşınmak ya polis başka çare yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…