Merhaba arkadaslar.
Okudugum yerde ablamla yasiyorduk, ablam gecen sene ataninca yalniz kalmaya basladim. Okul bitti simdi de sinava hazirlaniyorum. Ailem memlekette.
Sorunum komsum !
30 35 yaslarinda bir adam. 2 hafta kadar once kapima gelip balkona tisortunun dustugunu soyledi. Hemen getirdim. Bunda sorun yok.
Sonra bu bir kez daha tekrarlandi ve kendi girip almaya yeltendi. Rahatsiz oldugum ilk olay bu. Izin vermedim tabi iceri girmesine.
1 hafta once yine kapima geldi,apartmanda yuksek sesle muzik dinleniyormus sizden mi diye sordu hayir dedim.
Yine o aksam apartmanin onunde karsilastik, sizin evde hic gurultu yok yalniz misiniz vs demeler.
Yalniz degilim dedim,ailemle yasiyorum gec geliyolar eve ayrica sizi niye ilgilendirdi anlamadim dedim. Bilmiyorum bunaldm bu adamdan ya cok rahatsiz edince ben de boyle bi tepki verdim.
Dune geliyorum. Dun yine kapima gelmis !!! Elinde tabak, o gun yanlis anladiniz beni, ozur mahiyetinde diye.
Aldim tesekkur ettim yemedim. Paranoya oldum iyice, son damla dun gece saat 1 2 gibi kapimi caldi. Acmadim!!
Sabah da apartman gorevlisine ceren hanimdan ses yok iyi mi acaba demis?
Delirmis mi bu ya ?
Gercekten sinirlerimi bozuyor!!! Ne yapayim ben simdi ???
Bence dikkat etmelisin keşke onun verdiği tabağı da almayip sert davransaydin bunları yapacak cesareti sende bulmamasi lazım sert davranMerhaba arkadaslar.
Okudugum yerde ablamla yasiyorduk, ablam gecen sene ataninca yalniz kalmaya basladim. Okul bitti simdi de sinava hazirlaniyorum. Ailem memlekette.
Sorunum komsum !
30 35 yaslarinda bir adam. 2 hafta kadar once kapima gelip balkona tisortunun dustugunu soyledi. Hemen getirdim. Bunda sorun yok.
Sonra bu bir kez daha tekrarlandi ve kendi girip almaya yeltendi. Rahatsiz oldugum ilk olay bu. Izin vermedim tabi iceri girmesine.
1 hafta once yine kapima geldi,apartmanda yuksek sesle muzik dinleniyormus sizden mi diye sordu hayir dedim.
Yine o aksam apartmanin onunde karsilastik, sizin evde hic gurultu yok yalniz misiniz vs demeler.
Yalniz degilim dedim,ailemle yasiyorum gec geliyolar eve ayrica sizi niye ilgilendirdi anlamadim dedim. Bilmiyorum bunaldm bu adamdan ya cok rahatsiz edince ben de boyle bi tepki verdim.
Dune geliyorum. Dun yine kapima gelmis !!! Elinde tabak, o gun yanlis anladiniz beni, ozur mahiyetinde diye.
Aldim tesekkur ettim yemedim. Paranoya oldum iyice, son damla dun gece saat 1 2 gibi kapimi caldi. Acmadim!!
Sabah da apartman gorevlisine ceren hanimdan ses yok iyi mi acaba demis?
Delirmis mi bu ya ?
Gercekten sinirlerimi bozuyor!!! Ne yapayim ben simdi ???
Aparttan ve yurttan yildigim icin buraya gelmistim. Calisamiyorum oralarda.
Adamin biri nasil huzurumu bozdu bakar misin ?
Boyle bir sey olabilir mi ya ?
Butun duzenimi sapik icin bozacagim.
Polise mi sikayet etsem cok mu abartmis olurum iyice mi kafaya takar.
Arkadasim yorumlarin icin cok tesekkur ederim. Babam iyilestigi zaman bizimkileri cagirayim. O zamana kadar uzak dursun da benden bu manyak
Apartman gorevlisi ve komsulara soylemeyi dusunuyorum. Bilsinler.
Alarm iyi fikir. Cok tesekkurler.
Ailesinin uygun olmadığını söyledi ya . Ayrıca tek yaşamak zorunda da kalabiliriz ya da tamamen keyfi de tek yaşayabilir burda sorgulanması gereken o mu!
Oradan taşının lütfen en iyisi...Bekar yalniz yasiyor. Ay gercekten cok bunaldim. Bu nedir ya kapimda surekli zir zir.
Annem,babam memleketteler. Babam biraz rahatsiz,toparlanmaya calisiyor annem de onun yaninda. Gelecek kimse de yok.
Ablam da atandi calisiyor.
Delirtti beni adam ya.
Apartmandaki diger komsulari ve apartman gorevlisini de bu durumdan haberdar edin benceIste orasi cok ilginc.
Gayet normal ve efendi gorunuyor. Komusmasi da duzgun. Hatta fazla nazik diyebilirim konusurken.
Herkes o kdr duyarsızlı bağırsağında kapıya çıkmayabilir komşular tek çözüm ya taşınmak ya polis başka çare yokKapıyı çaldığında avazınız çıktığı kadar bağırıp tartışın adamla. Sesinizi duyan komşular da olsun ki adam da ona göre çeki düzen versin hareketlerine. Böylelerini rezil etmekten çekinmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?