Ya da bize anlattığınız gibi polise de anlatın onlar be yapmanız gerektiği konusunda daha çok yardımcı olurlar.Iste arayip ne diyecegim, hocamin esi avukat. O da dedi bisey yapamayiz birakirlar. Bir daha olursa kaydedecegim.
Direk ara içeri alsınlar demiyoruz zaten. Ara bir durumu anlat uyuyamıyorum korkudan de polis uyarsın en azındanIste arayip ne diyecegim, hocamin esi avukat. O da dedi bisey yapamayiz birakirlar. Bir daha olursa kaydedecegim.
Aceba abisiyim dedi ya hocan abisi yukarı gelip sesi kapat rahatsız olduk demesini mi beklediKizlar biber gazi nerden alinir ?
Yok gelmedi pislik.
Bence polisi şuan aramayın bu sefer polis gelir gider kafayı sana takar rezil etti beni herkese die . Sadece daha dikkatli ol yeter bıçağı şimdilik yanında bulundur sakın ola kendi başını belaya sokma dua et bolca Allah yardım eder bacım bende ediyorum sanaKizlar biber gazi nerden alinir ?
Yok gelmedi pislik.
Maalesef canım.. Maalesef. Üniversitede okuldan eve dönerken yaptığım sahte telefon görüşmelerini, korkudan sığındığım bakkalı, karşımdan gelen en yaşlı adama baba diye koştuğum akşamı.. herşeyi bir bir hatırladım yeniden. Terslesen bana kendisi yüz verdi der suçlu sen olursun. Kibarlık yapsan zaten bittin hazırsın herşeye..Ooof of of içim daraldıDiananme sana sonuna kadar katiliyorum.
Keske kendimi korumayi ogrenecegim bir sporla ugrassaymism. Ciddi soyluyorum.
Cunku boyle sapik zihniyetli insanlarda, gucunun yettigine karisma anlayisi var.
Boyle ruh hastalari toplum tarafindan dislanmali, adam yerine konmamali.
Kadiniz diye maruz kaldigimiz seylere bak.
Dun gece kapiyi acsam beni öldürse kimsenin ruhu duymacakti.
Yazik cok yazik. Inan sadece su yapilanlara degil yalniz yasayan kadinlara yapilan su muameleyi cezalandirilmamasina o kadar uzuluyorum ki.
Bu kadar kendini bunaltma son çare iyice rahatsız ederse taciz davası açarsın o zaman yatar pislik sakın bir yere giderken anahtarı bakkala komşuya emanet etme yakıp eder alır eve girerken sakın kapıda unutma çok dikkatli ol benimde bir komşum var sapık tipli eşim hapiste benim çoğu zaman tek kalıyorum sürekli görünce selam veriyor bende annemler bende diyorum koşuyorumKizlar biber gazi nerden alinir ?
Yok gelmedi pislik.
Maalesef canım.. Maalesef. Üniversitede okuldan eve dönerken yaptığım sahte telefon görüşmelerini, korkudan sığındığım bakkalı, karşımdan gelen en yaşlı adama baba diye koştuğum akşamı.. herşeyi bir bir hatırladım yeniden. Terslesen bana kendisi yüz verdi der suçlu sen olursun. Kibarlık yapsan zaten bittin hazırsın herşeye..Ooof of of içim daraldı
Aceba abisiyim dedi ya hocan abisi yukarı gelip sesi kapat rahatsız olduk demesini mi bekledi
Zihniyeti bozuk insanlar sahipli olsada musallat olur ya oradan taşının yada muhatap olmayın artıkAynı apartmanda olmanızın iyi tarafları da var görgü tanıklarınız olur ve it herif fazla ileri gidemez binada herkes onu tanıyor sonuçta. Gerizekalı sapık aklınca kendine heyecan mı arıyor böyle yaparak ablanız gelince sahipsiz olmadığınızı anlar şerefsiz...
Aynı apartmanda olmanızın iyi tarafları da var görgü tanıklarınız olur ve it herif fazla ileri gidemez binada herkes onu tanıyor sonuçta. Gerizekalı sapık aklınca kendine heyecan mı arıyor böyle yaparak ablanız gelince sahipsiz olmadığınızı anlar şerefsiz...
Zihniyeti bozuk insanlar sahipli olsada musallat olur ya oradan taşının yada muhatap olmayın artık
Allah onu crzasizbirakmasin ya bir kadin kendi evinde yalnis yasiyorsa nedir yani pislikSu an kalbim kut kut atiyor.
Surekli okuyorum. Uyuyamiyorum gunlerdir. Butun dengem sasti.
Allah kahretsin bu adami.
Bu gece gelirse dunyalari uyandiracagim. Yetti ya gercekten 2 haftadir huzurum kalmadi.
Bi de posta kutum eve gelince yine acikti.
Amac ne sizce ?
Kesinlikle canım burada başlasak yazmaya bitmez bu konu. Biz birbirimize destek olmalıyız her zaman, bizim bizden başka kimsemiz yok. Bunu bir akşam okuldan eve dönerken sığındığım bakkal amca! nın beni süzüp senin de bu saatte dışarda ne işin var dediği akşam acı bi şekilde anlamıştım. Beni takip ettiğini düşündüğüm adamdan daha çok korkup çıkmıştım hemen dükkandan.Surda kadinlar maruz kaldigi tacizleri yazsa kac sayfa olur degil mi?
Bi sekilde kendimizi korumaya calisiyoruz.
Her gun kadina siddet,kadina taciz.
Al iste biri de beni buldu. Tanimam,etmem.
Birak yuz vermeyi sohbet etmisligim yoktur ama buldu iste. Benim gunahim kadin olmak mi, gucsuz gorunmek mi?
Benim de icim karardiDiananme
Beni yalniz birakmadigin icin cok tesekkur ederim.
Gorgu tanigim olmayabilir su an.
Dunu kimse duymamistir,soktan ve korkudan bisey yapamadim. E ondan oncekileri zaten bilmezler. Bi de ben yoneticiyim ondan konustum vs der o yuzden bir an once anlatmam lazim komsulara.
Ama daha fazla ileri giderse insanlar da tanik olacak. O yuzden gidemez diye dusunuyorum umuyorum
Ablam gelsin bi nefes alayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?