Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Dun okudum herseyi okadar etkilendim ki gece ruyama girdi yardim istedim kimse duymadi nasil korktum. Gercegini dusunmek bile istemiyorum boyle pisliklere cok agir ceza gelmeli aksam evde tek duramiyorum biri mi gelir birsey mi yapar biber gazi ile dolasiyorum. Esim gelmeden yatmıyorum. Ne psikolojiye soktorular biz kadinlari.

Allah belasını versin! Okurken, seninle birlikte yaşadım resmen olayları, sinir krizi geçirdim. Psikolojinde oluşturduğu tahribata bakar mısın... İnşallah en kısa sürede unutursun, her şey düzelir ve çok güzel olur, istediğin bölümü de kazanırsın

Ailem var dediginiz halde gece 1 2 de nasil kapi calinir. Bence ailenizin yaninizda olmadigini biliyor yoksa cesaret edemez.

canim adam sana kafayi takmis durumda .istedigini elde etmeden pesinden ayrilmaz.bazi oyle tipler vardir sapik tipli.gozune bir bayan kestirdigi anda aninda baska seylere kafa gider. boyle sapiklardan uzak dur gerekirse tasin.

Tam 55 sayfa olmuş konu yazılsa roman olacak cinsten

Ara sayfalari okuyamayanlara alinti yaptim.

ayy tüyleriim ürperdi çok dikkatli olun yaa aynı yabancı fılmlerdekı sonu cınayetle bıten komsulu kgıbı. benım kız akrdesımde ızmır bucada okuyor bızde güneyde yasıyoruz oralar nasıldır bılmedıgımız ıcın yurtlarda sacma span olaylar oluyor (eşcnsel-krız gecıren korkunc kızlar) vs bızde dırekt eve cık dedık ben unıvdeyken kredı yurtlarkrumna baglı yurtta kalmsıtım her odadan bır cıglık sacma saapan olaylara karsılastıgm ıcın aılem eve cıakrdı benı psıkolojım bozulmustu artık yurtta. kız krdesımıde hıc yurda vermden dırekt eve cıakrdık. ev sahıbı gecen kız krdesm ev kırasını vermeye gıtmıs ofısıne oo hosgeldın benı de hıc cay kahve ıcmeye davet etmıyosun hee demıs gülmüş. kardeimde korkmus tabı evıme kmseyı davet etmıorum abı demıs cıkmıs .kız 19 yasnda. bızde ıste calsıtıgımz ıcın kımse gıdıp kalamıyor kardesımın yannda anneme soyledık ısı gucu bırak kızn yanna gıt. o gıdıcek orda kalcak artk cok dıkkat edın ya bıde adam 30-35 yasnda fazla zıtlasırsanızda zarar verecekmıs gıbı psıkopat duruyor baska eve cıkma sansınız yokmu. . belkıde adam kendısının sapık oldugunu dusunmusunzdur o duruma dusmemek ıcın gercekten ozur dılemek durumu toparlamak ıstıyordur ama gece 1-2 gıbı kapınızı calmasıda kokutucu bı durum

Bildigin sapik cok ters davranin bunlar kibarliktan anlamaz sanane kardesim de birdaha bu kapiyi calarsan polise haber ederim de korkut yanliz oldugunuzu bence biliyor apartman gorevlisyle muhattap olmissa korkunc bence.

yanliz oldugunu biliyorda ondan yoksa nerden bu cesaret

konunun başından beri takipteydim. Msj yazmak şimdi nasip oldu. Arkadaşımın verilmiş gerçekten büyük sadakası varmış kimseye güvenemiyoruz. Cevap yazamamasının sebebi sanırım ailesinin yanına döndü umarım iyisindir. Rabbim yardımcın olsun

Ay korkmakta çok haklısınız ben de böyle ani korku anlarımda ağlarım konuşamam bile elim ayağım titrer şikayetçi olmakla en iyisini yapmışsınız ne olacağı belli olmaz oldu artık bu devirde her şeyi görüyoruz hazır ortamdan uzaklaşmışken biraz kafanızı dinleyin bu saatten sonra korkması gereken o savcılık ifadeye falan çağırır şimdi onu cinsel suç kapsamında değerlendirilecekse hele çok büyük önem veriliyor bu tip şikayetlere bir şey çıkmasa bile sürecin korkusu yeter ona size de çok geçmiş olsun

Ürkütücü ! Balkona eşyası düştüğün de sende alt kata at . Nedir bu 1 düşürürsün 2 düşürürsün de bu kadarı fazla .
Hiç muhatap olma . Hatta kapıyı çaldığında açma bile deli mi? ne? Ailene söyle bir kaç gün size gelsinler.
En azından ev arkadaşı bul .

Açmayın kapıyı görmezden duymadan gelin sapıkmı ne iyi niyetli olsa zaten gelmez yanlış anlaşır korkarsnz diye dikkat edin tekin değil o adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…