Tekzende.satiliyor. bende evde.bulunduruyorum. ve denedim.cok etkili.Biber gazini nerden alabilirim ?
Ailem var dediginiz halde gece 1 2 de nasil kapi calinir. Bence ailenizin yaninizda olmadigini biliyor yoksa cesaret edemez.Merhaba arkadaslar.
Okudugum yerde ablamla yasiyorduk, ablam gecen sene ataninca yalniz kalmaya basladim. Okul bitti simdi de sinava hazirlaniyorum. Ailem memlekette.
Sorunum komsum !
30 35 yaslarinda bir adam. 2 hafta kadar once kapima gelip balkona tisortunun dustugunu soyledi. Hemen getirdim. Bunda sorun yok.
Sonra bu bir kez daha tekrarlandi ve kendi girip almaya yeltendi. Rahatsiz oldugum ilk olay bu. Izin vermedim tabi iceri girmesine.
1 hafta once yine kapima geldi,apartmanda yuksek sesle muzik dinleniyormus sizden mi diye sordu hayir dedim.
Yine o aksam apartmanin onunde karsilastik, sizin evde hic gurultu yok yalniz misiniz vs demeler.
Yalniz degilim dedim,ailemle yasiyorum gec geliyolar eve ayrica sizi niye ilgilendirdi anlamadim dedim. Bilmiyorum bunaldm bu adamdan ya cok rahatsiz edince ben de boyle bi tepki verdim.
Dune geliyorum. Dun yine kapima gelmis !!! Elinde tabak, o gun yanlis anladiniz beni, ozur mahiyetinde diye.
Aldim tesekkur ettim yemedim. Paranoya oldum iyice, son damla dun gece saat 1 2 gibi kapimi caldi. Acmadim!!
Sabah da apartman gorevlisine ceren hanimdan ses yok iyi mi acaba demis?
Delirmis mi bu ya ?
Gercekten sinirlerimi bozuyor!!! Ne yapayim ben simdi ???
40. sayfanın sonunda gelişmeleri anlatmaya başladı konu sahıbı .Son durum ne peki
geliyormu yine kapınıza
40. sayfanın sonunda gelişmeleri anlatmaya başladı konu sahıbı .
Şuan ailesinin yanında olması lazım .
Tam 55 sayfa olmuş konu yazılsa roman olacak cinstenMerhaba arkadaslar.
Okudugum yerde ablamla yasiyorduk, ablam gecen sene ataninca yalniz kalmaya basladim. Okul bitti simdi de sinava hazirlaniyorum. Ailem memlekette.
Sorunum komsum !
30 35 yaslarinda bir adam. 2 hafta kadar once kapima gelip balkona tisortunun dustugunu soyledi. Hemen getirdim. Bunda sorun yok.
Sonra bu bir kez daha tekrarlandi ve kendi girip almaya yeltendi. Rahatsiz oldugum ilk olay bu. Izin vermedim tabi iceri girmesine.
1 hafta once yine kapima geldi,apartmanda yuksek sesle muzik dinleniyormus sizden mi diye sordu hayir dedim.
Yine o aksam apartmanin onunde karsilastik, sizin evde hic gurultu yok yalniz misiniz vs demeler.
Yalniz degilim dedim,ailemle yasiyorum gec geliyolar eve ayrica sizi niye ilgilendirdi anlamadim dedim. Bilmiyorum bunaldm bu adamdan ya cok rahatsiz edince ben de boyle bi tepki verdim.
Dune geliyorum. Dun yine kapima gelmis !!! Elinde tabak, o gun yanlis anladiniz beni, ozur mahiyetinde diye.
Aldim tesekkur ettim yemedim. Paranoya oldum iyice, son damla dun gece saat 1 2 gibi kapimi caldi. Acmadim!!
Delirmis mi bu ya ?
Ara sayfalari okuyamayanlara alinti yaptim.Hic iyi seyler olmadi. Dershaneyi birakip memlekete geldim su an yarin annem babam ablamla birlikte eve gidecegiz. Durumumu o yuzden guncelleyemedim.
O gece ablamin arkadasi kaldi sagolsun. Ertesi gun sabah erkenden gitti ise, ablam da aksama dogru gelecekti.
Ben de sabah toparlanip kutuphaneye cikayim dedim, evde cok daraldim.
Ben ciktim kapimi kitledim, bu adam kosa kosa merdivenden indi.Dediklerini aynen yaziyorum
" hadi tatli kiz biraz konusalim guzel guzel"
Su an yazarken bile kizariyorum, elim ayagim titriyor. Sen ne diyosun diyip direkt polisi aramak icin telimi cikarirken kolumdan tuttu. " bende konusalim biraz" cekistirmeye basladi merdivenlere dogru.
Avazim ciktigi kadar bagirdim. Komsular cikti. Nasil bagiriyorum nasil agliyorum.
Su an da iyi degilim yazarken.
Insanlar cikinca hala , konusuyoruz hanimefendi bana sikayetlerini anlatiyor vs dedi. Ben o kadar titriyodum ki.
Komsular hemen polisi aradi. Sikayetci oldum
ayy tüyleriim ürperdi çok dikkatli olun yaa aynı yabancı fılmlerdekı sonu cınayetle bıten komsulu kgıbı. benım kız akrdesımde ızmır bucada okuyor bızde güneyde yasıyoruz oralar nasıldır bılmedıgımız ıcın yurtlarda sacma span olaylar oluyor (eşcnsel-krız gecıren korkunc kızlar) vs bızde dırekt eve cık dedık ben unıvdeyken kredı yurtlarkrumna baglı yurtta kalmsıtım her odadan bır cıglık sacma saapan olaylara karsılastıgm ıcın aılem eve cıakrdı benı psıkolojım bozulmustu artık yurtta. kız krdesımıde hıc yurda vermden dırekt eve cıakrdık. ev sahıbı gecen kız krdesm ev kırasını vermeye gıtmıs ofısıne oo hosgeldın benı de hıc cay kahve ıcmeye davet etmıyosun hee demıs gülmüş. kardeimde korkmus tabı evıme kmseyı davet etmıorum abı demıs cıkmıs .kız 19 yasnda. bızde ıste calsıtıgımz ıcın kımse gıdıp kalamıyor kardesımın yannda anneme soyledık ısı gucu bırak kızn yanna gıt. o gıdıcek orda kalcak artk cok dıkkat edın ya bıde adam 30-35 yasnda fazla zıtlasırsanızda zarar verecekmıs gıbı psıkopat duruyor baska eve cıkma sansınız yokmu. . belkıde adam kendısının sapık oldugunu dusunmusunzdur o duruma dusmemek ıcın gercekten ozur dılemek durumu toparlamak ıstıyordur ama gece 1-2 gıbı kapınızı calmasıda kokutucu bı durumMerhaba arkadaslar.
Sorunum komsum !
Delirmis mi bu ya ?
yanliz oldugunu biliyorda ondan yoksa nerden bu cesaretIlgi duyan gece 1 de kapiya mi gelir
Sabahliyorum surekli ders calisiyorum da oyle ayaktaydim. Isigim da acikti onu mu gorup geldi anlamadim ki.
Sabah da apartman gorevlisine sormus boyle ilgi mi olur ?
O gun sesimi de yukselttim. Ciddi anlamda tersliyorum, buz gibiyim ama yok. Hala geliyor. Mesela bu aksam da gelir diye bekliyorum. Napsam? Gelmeyin mi desem ?
Kocamda kullandim deme sakinTekzende.satiliyor. bende evde.bulunduruyorum. ve denedim.cok etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?