Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Çok sıkıntılı bir durum. Bu tarz insanlar kafasına koyduklarını yaparlar temkinli olun apartman merdivenlerinde olabildiğince yanlız kalmamaya çalışın yada işinizi çabucak halledin. Yanınızda biber gazı bulundurun. Erkeklerden her şey beklenir.

Allahin belasi pis sapik.
Allah korumus ya..
Ya agzinizi kapatip yada bayiltip aliverseydi sizi evine
Of gerisini dusunmek bile istemiyorum korkunc gercekten
Cok gecmis olsun, bitmis gitmis olsun.

Valla yanlız kalmayın bence sıkıntılı bir durum belli ki kafayı takmış size

Çok geçmiş olsun. Biliyorum tam sınav öncesi düzenini bozmak istemiyorsun ama o eve geri dönmediğin gibi şehre de geri dönme bence. Çünkü ne tür bir manyak olduğunu bilmiyorsun. Bu adam seni daha önce dershaneye giderken de takip etmiş olabilir. Etmemişse bile ben kafama birini taksam diyelim ki on dershane var her gün birinin önüne gider beklerim gelecek mi diye.

Daha bugün haberlerde bi sapığı desifre ettiler aynı sizin olay gibi .Sizmisiniz acaba diye geldi aklıma .Allah yardımcınız olsun..Cabuk unutursunuz inşallah .

Yazdıklarınızı ağlayarak okudum. Pislik adı herif. Allah belasını versin. Hocanızdan komşularınızdan da Allah razı olsun, duyarlı davranmışlar. Son anda doğru karar vermişsiniz komşularınıza anlatmakla, Allah korumuş sizi. İnşallah çabuk toparlanırsınız, güzel bir sonuç alırsınız sınavınızdan. Bu şerefsizinde yaptığı yanına kar kalmamalı, bir cezası olmalı.

Aman çok dikkat edin , hiç mi hiç normal değil. Hemen bir kaç arkadaş çağırın ve bir arkadaşın yazdığı gibi kapının önünü ayakkabı doldurun.
Kapıyı acarkende içeride biri varmış gibi ben açarım kapıyı diye seslenin.

Sizin yerinizde olsam birkaç komşuma söyler, telefonda ararsam hemen gelmelerini isterdim.
Başka aklıma bir şey gelmedi ama lütfen adamı terslemeyin.
" Yalnız mi yaşıyorsun " cümlesi bir tehdit cümlesidir aslında.

Benim tek tesellim akşam saatlerinde kapiniza geldiğinde siz kapiyi acmistiniz ozamn saldirmamasi oldu.birde çamaşırını belliki sizin balkona bilerek atıp bahaneyle zilinize basıp içeri girmeye teşebbus ettiğinde de size zarar verebilirdi.veremedi çok sukur.sizi içeri çekip size saldırmak niyetindeydi bence.agzinizi filan da kapatacak belki sizi o evde tutsak edicekti.hic bilemeyiz işten sırf bunun için haftalık izin bile almış olabilir.ne diyeyim konu sahibi arkadaşım coook geçmiş olsun.sukretki bu kadari ile kaldin.ya okadar sapik bi adamki artık size psikopatca takmış ve hep sziin evde ne olup bittiğinden haberi var.belki bardakla dinliyor,belki evine kamera koymayi bile düşündü ne bileyim her saniyesi sen din..halada seni dusunuyor.korkutmak için söylemiyorum ama ağır sapığın tanımı bu.sakin ailenden ayrı yaşama ve yalnız kalma.ne kadar ağır sapikta olsa Allahın izniyle birseycik olmaz korkma.tedbirini al ve duani eksik etme.gececek bu gunler.

Uzaklaştrma kararı çıkarttınmı ? Çıkartırsan oturamaz o binada. Malum 500 mt vs olayı oluyor ya

54 sayfayı da okudum ağız dolusu küfür edesim geldi pis ş....siz

Sizin yazdiklarinizi okuyup ben bile korktum (((

Sizin yazdiklarinizi okuyup ben bile korktum (((
Öyle canım ama hadise çok korkunç zaten.hep yalnız olduğunda bir faaliyette bulundu.en sonki olay da bile ablası gidince oldu.nereden biliyordu ablasının gittiğini? Adam ağır sapik.heran konu sahibini didik didik takip ediyor.kafaya ciddi takmış.konu sahibi işte olduğunu dusunurken adam ise gitmemiş.belliki izin aldı bu planı kurdu.ben bukadarla kaldigina şükrediyorum.

54 sayfayı tek tek okudum. öncelikle çok geçmiş olsun.gerçekten psikolojinizi düşünemiyorum.sonuna kadar arkanızdayım.

diğer lafım ise bazı ! arkadaşlara. ne kadar kolay değil mi bir şeyleri söylemek? "evden taşının" demek. insanın maddi-manevi durumu fark etmeksizin bunu bir çözüm gibi sunmak. taşınsın da ne olsun? yarın öbür gün benim,sizin arkadaşlarınız o eve geçsin de yeni kurbanlar onlar mı olsun? aile çağrılsın ya da yaşlı komşu teyze gelsin de adam onlara da mı zarar versin???? neler okuyoruz adam önce yaşlı karı kocayı öldürüyor sonra kızı taciz ediyor vs.

bu mu gerçekten çözümünüz, "taşın" mı? taşın da kurtul mu?kötülüğe yüzünü dönen herkes en az kötülük yapmış kadar suçludur! olay mahallinde katili görüp, arkanı dönüp gitmek gibi bişey bu. ee kurbanlar ne olacak? kimbilir kaç kişiyi daha taciz etti ve siz gittikten sonra kaç kişiyi daha edecek? bu sizin sorumluluğunuzda bi durum artık, tüm kadınlarımıza karşı.

en iyisini önce komşulara ifşa edip, daha sonra polise giderek yapmışsınız, hukuki süreci başlatın lütfen, ve sakın korkup vazgeçmeyin. Siz ucuz atlatmış olabilirsiniz, ama daha nice kadınlarımız yalnız yaşıyor! Susmayın ve seyirci olmayın, kalan arkadaşlar da kötü niyetli olmayabilir ama lütfen cahilce düşünmeden yorum yapmayın. Bu dünyada 1 kadın kurtarıp kalanını ateşe atmak diye bişey olmaz, sonuna kadar savaşmamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…