Vay o... ç... ayyy delirdimmm ben demiştim bu merdivenlerde sizi yakalr diye offffHic iyi seyler olmadi. Dershaneyi birakip memlekete geldim su an yarin annem babam ablamla birlikte eve gidecegiz. Durumumu o yuzden guncelleyemedim.
O gece ablamin arkadasi kaldi sagolsun. Ertesi gun sabah erkenden gitti ise, ablam da aksama dogru gelecekti.
Ben de sabah toparlanip kutuphaneye cikayim dedim, evde cok daraldim.
Ben ciktim kapimi kitledim, bu adam kosa kosa merdivenden indi.Dediklerini aynen yaziyorum
" hadi tatli kiz biraz konusalim guzel guzel"
Su an yazarken bile kizariyorum, elim ayagim titriyor. Sen ne diyosun diyip direkt polisi aramak icin telimi cikarirken kolumdan tuttu. " bende konusalim biraz" cekistirmeye basladi merdivenlere dogru.
Avazim ciktigi kadar bagirdim. Komsular cikti. Nasil bagiriyorum nasil agliyorum.
Su an da iyi degilim yazarken.
Insanlar cikinca hala , konusuyoruz hanimefendi bana sikayetlerini anlatiyor vs dedi. Ben o kadar titriyodum ki.
Komsular hemen polisi aradi. Sikayetci oldum
Vay şer.....siz vay pisliğe bak sen hangi cesaretle bunları yapabiliyorHic iyi seyler olmadi. Dershaneyi birakip memlekete geldim su an yarin annem babam ablamla birlikte eve gidecegiz. Durumumu o yuzden guncelleyemedim.
O gece ablamin arkadasi kaldi sagolsun. Ertesi gun sabah erkenden gitti ise, ablam da aksama dogru gelecekti.
Ben de sabah toparlanip kutuphaneye cikayim dedim, evde cok daraldim.
Ben ciktim kapimi kitledim, bu adam kosa kosa merdivenden indi.Dediklerini aynen yaziyorum
" hadi tatli kiz biraz konusalim guzel guzel"
Su an yazarken bile kizariyorum, elim ayagim titriyor. Sen ne diyosun diyip direkt polisi aramak icin telimi cikarirken kolumdan tuttu. " bende konusalim biraz" cekistirmeye basladi merdivenlere dogru.
Avazim ciktigi kadar bagirdim. Komsular cikti. Nasil bagiriyorum nasil agliyorum.
Su an da iyi degilim yazarken.
Insanlar cikinca hala , konusuyoruz hanimefendi bana sikayetlerini anlatiyor vs dedi. Ben o kadar titriyodum ki.
Komsular hemen polisi aradi. Sikayetci oldum
Psikologa git,devlet hastanesinden psikolojinin bozulduğuna dair raporunu al, yanlız kalamadigini anlat..mutlaka ilaç verecektir..adlı kayıt yaptır hastane girisini yasadigin olayi ve mahkemelik olduguni soyle.. avukatta yonlendirir zaten..hastaneye,dava sürecinde belge olur elinde..çok geçmiş olsun..Cok uzgunum ben ne yapacagimi bilmiyorum. Psikolojim bozuldu yalniz kalamiyorum
Psikologa git,devlet hastanesinden psikolojinin bozulduğuna dair raporunu al, yanlız kalamadigini anlat..mutlaka ilaç verecektir..adlı kayıt yaptır hastane girisini yasadigin olayi ve mahkemelik olduguni soyle.. avukatta yonlendirir zaten..hastaneye,dava sürecinde belge olur elinde..çok geçmiş olsun..
İlk sayfayı guncelleyin yorumlar ilk sayfada ne yazıyorsa ona göre yapılıyor yada guncellenen sayfa numarasını belirtinHic iyi degilim. O yuzden gelemedim buraya da
Yoksa muhakkak haber verirdim
Adam sapik
Kaçıncı sayfada güncellemeGüncellemeyi yeni gördüm. İyi ki bağırmışsınız Allah korusun. Böyle pis insanlar ne zaman bitecek bu pislikler
güncelleme 41.sayfada hanımlar..Kaçıncı sayfada güncelleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?