Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Düşündükçe sinirlerim bozuluyo ya. Onu apartmandan yaka paça atmaları lazım.Bide ben sadece konuşmaya çalıştım ayağına yatacak dava süresince belli.Özellikle çalıştığı kuruma şikayet edebilirsin ve bimere. Senin eğitimini aksatmaman lazımdı canım benim ya hazırlandığın sınav çok önemli.Off yani gel de sinirlenme, olan yine masuma oluyo. Ama yine de Allah korumuş diyelim canım beterinden saklamış ne olursa olsun

Vay o... ç... ayyy delirdimmm ben demiştim bu merdivenlerde sizi yakalr diye offff

Allahim bu tür sapiklardan belalardan kadin ve cocuklari koru sizin adiniza cok uzuldum nasil korktunuz kim bilir.. O kadar gozu dönmüşki pisligin yaptiklari akil kârı degil.. Bir sure asla yalniz kalmayin hem sizin psikolojiniz toparlanir hemde iciniz rahat eder.. Allah yardimciniz olsun

Vay şer.....siz vay pisliğe bak sen hangi cesaretle bunları yapabiliyor okurken bile gebertesim geldi
Allah kahretsin böyle sapiklari
Bagirmakla çok iyi yapmışsınız
Karakolda kimbilir neler anlattida tekrar saliverdiler belkide seni kötüledi

dersaneniz için eviniz için üzülmeyin. vardır bir hayır. böyle olması hayırlı demek ki. belki de daha iyi olacak her şey. onun yüzünden düzeniniz bozuldu diye üzülmeyin yani. şer gözükür hayır vardır biz bilemeyiz. ondan kurtulduğuna şükret ve adresini bulmaması için uğraş. canından hiçbir sınav kıymetli değil. bir an önce toparlanman dileğiyle. çok geçmiş olsun

Cok uzgunum ben ne yapacagimi bilmiyorum. Psikolojim bozuldu yalniz kalamiyorum
Psikologa git,devlet hastanesinden psikolojinin bozulduğuna dair raporunu al, yanlız kalamadigini anlat..mutlaka ilaç verecektir..adlı kayıt yaptır hastane girisini yasadigin olayi ve mahkemelik olduguni soyle.. avukatta yonlendirir zaten..hastaneye,dava sürecinde belge olur elinde..çok geçmiş olsun..

Adi herif!

Yahu nasıl böyle gözleri dönmüş, iğrenç olabiliyorlar? Aklım almıyor.

Çok geçmiş olsun. Şikayetinizden vazgeçmeyin lütfen.

aynen katılıyorum birde eğitimini aksattı psikolojik olarak çok etkiledi türkiyenin diger ucuna sürülsün senden uzak olması rahatlatır seni gelecek mesafe olmasın adi pis sapık korkar olduk evlatlarımızı dışarı çıkarmaya

Bence ailenizden birini mutlaka çağırın babanızın iyileşmesini beklemeyin böyle şeyler beklemeye gelmez. O kişinin binada olmadığını bildiğiniz bi anda da kapı kilidinizi değiştirin eğer taşınamıyorsanız . Ne olur ne olmaz kapıcıda belki yedek anahtar falan vardır
Arkadaşın da dediği gibi tişörtü aşağı atın madem aşağı düşmüş aşağıdadır gitsin alsın
Ama kesin çözüm taşınmak

Kapının önüne bikac kadın ve erkek ayakkabısı koy. Video ac yüksek sesle. Evde başkaları var sansin.

Güncellemeyi yeni gördüm. İyi ki bağırmışsınız Allah korusun. Böyle pis insanlar ne zaman bitecek bu pislikler

Geçmiş olsun, ben olsam huzursuz bir hayattansa taşınırım başka yere eğer şartlar da uygunsa aile yanı en iyisi. Sapık herifin telafisi olmayacak bir hareketinden ise gitmek en iyisi... Çok üzgünüm ama burası Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…