Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Tamam o da oyle olsun, gece gelmesini aciklayamiyorum iste. Keske benden hoslanan normal bi adam olsa.

Yonetici de o. O bahaneyle de gelir simdi. Off off cildirmamak elde degil.
Yuh tesadüfün bu kadarı ..o zaman bu adamla belirli aralıklarla muhatap olmak zorundasın . Yani apartman olaylarından ötürü ..çık başka yere taşın bence. Manyaksa da yönetici kimliğinin arkasına saklanıp üstünü örter ..

Sapık bu açma kapıyı balkonda tişört görürsen dışarı at açma kapıyı saat 1 de ne işi var kapıda

Simdiye kadar apartman gorevlisiyle muhattap oldum. Daha adamla yonetici sifatiyla konusmuslugum yok isim dusmedi.
Sinavim agustosta. O zamana kadar nereye gidebilirim

pislik ya siz bence benim dedigimi yapmaya calisin tanimasaniz bile soyle insanin gorunusunden anlasilir guvenilir olup olmadigi. o yastaki bi teyzede hayir yapamam demez herhalde.

Kapının önüne erkek ayakkabısı koy sapık mıdır nedir yaaa ailen gelebiliyorsa arada bir gelsin yanına

pislik ya siz bence benim dedigimi yapmaya calisin tanimasaniz bile soyle insanin gorunusunden anlasilir guvenilir olup olmadigi. o yastaki bi teyzede hayir yapamam demez herhalde.
Cok sagolun.
Bisey yapmam lazim sinirlerim bozuk gercekten. Odaklanip calisamiyorum artik.
Gece rahat uyuyamiyorum.

Zorlada girer Allah muhafaza, o zaman takip etmis sizi ablanizin olmadıgi gittigi zaman niye geliyor madem? Var bişey takip altindasiniz bian önce bişeyler yapmaniz lazim

Kapının önüne erkek ayakkabısı koy sapık mıdır nedir yaaa ailen gelebiliyorsa arada bir gelsin yanına

Babam biraz rahatsiz iyilesince ilk isim onlari cagirmak. Sinava kadar kalsinlar. Ben bu adam burdayken resmen uyuyamiyorum artik. Gece kapima gelir mi diye.

Bi de posta kutum hep acik.
Dun acikti bugun acik. Surekli kilitliyorum.
Her seyi adama baglama potansiyelim var su an.
Gercekten asiri stres yukluyum.

Korkma hayatım hiç bişey yapamaz. Allah'a emanetsin. Yasin genc ama Çok yerinde davranmışsın takdir ettim seni. Bi tane biber gazi satın al. Üç beş liraya rahat bulursun. Kapının önüne erkek ayakkabısı köy bitane. ( Ki koymasan da olur yani) bir sonraki gelişinde elinde biber gazıyla ac kapıyı. Birdaha benim kapımı çalarsan hiç istemeyeceğin şeyler olacak de kapat. Daha da gelirse polisi Ara. Korkma sakin. Izledigi Amerikan filmlerine özenmiş o.

Bir daha beni rahatsiz ederseniz polise sikayet ederim de.Kapiyida hic acma sapik belli cok dikkatli ol, yada tasin

Adam yuzunden agustosa kadar neden duzenini bozacaksin. Sinav stresini iyi bilirim her dakikan onemli suan senin icin polise sikayet etmekte iyi fikir ama birini bul haddinj bildirsin ona pislik herif

Cok tesekkur ederim.
Apartmandakileri cok bilmiyorum ama acaba bi iki tanesine anlatsam mi durumu.
Belki birileri duyarsa boyle yapamaz.
Burda dershanem var o yuzden gidemiyorum.
denemekte fayda var
yalnız dikkat edin o bana asıldı ben yüz vermeyince iftira ediyor demesin
terbiyesiz!!

Cok tesekkur ederim. Simdiye kadar yapiskan mi ne diyodum dun gece kapima gelince yok bu adamin benle derdi var diyorum.

Biber gazi alayim. Ne olur ne olmaz. Kapilarimi acmiyorum apartman gorevlisine ya da birine sorarsa rezil ederim ben onu.
Bu kadar kolay mi ya bir kadini sindirmek ?

Son düzenleme:
Adam yuzunden agustosa kadar neden duzenini bozacaksin. Sinav stresini iyi bilirim her dakikan onemli suan senin icin polise sikayet etmekte iyi fikir ama birini bul haddinj bildirsin ona pislik herif

Agustosa sinavim.
Ev bulmak,toplanmak,tasinmak.
Ben bi saatim gidince yikiliyorum.
Ayrica yeni ev depozitosu kirasi susu busu o kadar masrafi karsilayamayiz.
Bi de ne icin yani ?
Hayati tehlikem olsa elbette dusunmem ama bir pisligin beni boyle korkutarak sindirilmem canimi daha cok yakiyor !
Haddini bildirmek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…