- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Yuh tesadüfün bu kadarı ..o zaman bu adamla belirli aralıklarla muhatap olmak zorundasın . Yani apartman olaylarından ötürü ..çık başka yere taşın bence. Manyaksa da yönetici kimliğinin arkasına saklanıp üstünü örter ..Tamam o da oyle olsun, gece gelmesini aciklayamiyorum iste. Keske benden hoslanan normal bi adam olsa.
Yonetici de o. O bahaneyle de gelir simdi. Off off cildirmamak elde degil.
Sapık bu açma kapıyı balkonda tişört görürsen dışarı at açma kapıyı saat 1 de ne işi var kapıdaMerhaba arkadaslar.
Okudugum yerde ablamla yasiyorduk, ablam gecen sene ataninca yalniz kalmaya basladim. Okul bitti simdi de sinava hazirlaniyorum. Ailem memlekette.
Sorunum komsum !
30 35 yaslarinda bir adam. 2 hafta kadar once kapima gelip balkona tisortunun dustugunu soyledi. Hemen getirdim. Bunda sorun yok.
Sonra bu bir kez daha tekrarlandi ve kendi girip almaya yeltendi. Rahatsiz oldugum ilk olay bu. Izin vermedim tabi iceri girmesine.
1 hafta once yine kapima geldi,apartmanda yuksek sesle muzik dinleniyormus sizden mi diye sordu hayir dedim.
Yine o aksam apartmanin onunde karsilastik, sizin evde hic gurultu yok yalniz misiniz vs demeler.
Yalniz degilim dedim,ailemle yasiyorum gec geliyolar eve ayrica sizi niye ilgilendirdi anlamadim dedim. Bilmiyorum bunaldm bu adamdan ya cok rahatsiz edince ben de boyle bi tepki verdim.
Dune geliyorum. Dun yine kapima gelmis !!! Elinde tabak, o gun yanlis anladiniz beni, ozur mahiyetinde diye.
Aldim tesekkur ettim yemedim. Paranoya oldum iyice, son damla dun gece saat 1 2 gibi kapimi caldi. Acmadim!!
Sabah da apartman gorevlisine ceren hanimdan ses yok iyi mi acaba demis?
Delirmis mi bu ya ?
Gercekten sinirlerimi bozuyor!!! Ne yapayim ben simdi ???
Yuh tesadüfün bu kadarı ..o zaman bu adamla belirli aralıklarla muhatap olmak zorundasın . Yani apartman olaylarından ötürü ..çık başka yere taşın bence. Manyaksa da yönetici kimliğinin arkasına saklanıp üstünü örter ..
Sapık bu açma kapıyı balkonda tişört görürsen dışarı at açma kapıyı saat 1 de ne işi var kapıda
pislik ya siz bence benim dedigimi yapmaya calisin tanimasaniz bile soyle insanin gorunusunden anlasilir guvenilir olup olmadigi. o yastaki bi teyzede hayir yapamam demez herhalde.Isin ilginc tarafi ablam burdayken bu adamdan cit yoktu. Biz de zaten apartmandaki kimseyi tanimiyoruz oyle pek fazla.
2 haftadir anormallikler.
Ben de onu dusunuyorum. Burda bi yasli teyzeye anlatsam.
Cok terbiyesiz ya. Resmen evime girmeye calisti resmen
Kapının önüne erkek ayakkabısı koy sapık mıdır nedir yaaa ailen gelebiliyorsa arada bir gelsin yanınaMerhaba arkadaslar.
Okudugum yerde ablamla yasiyorduk, ablam gecen sene ataninca yalniz kalmaya basladim. Okul bitti simdi de sinava hazirlaniyorum. Ailem memlekette.
Sorunum komsum !
30 35 yaslarinda bir adam. 2 hafta kadar once kapima gelip balkona tisortunun dustugunu soyledi. Hemen getirdim. Bunda sorun yok.
Sonra bu bir kez daha tekrarlandi ve kendi girip almaya yeltendi. Rahatsiz oldugum ilk olay bu. Izin vermedim tabi iceri girmesine.
1 hafta once yine kapima geldi,apartmanda yuksek sesle muzik dinleniyormus sizden mi diye sordu hayir dedim.
Yine o aksam apartmanin onunde karsilastik, sizin evde hic gurultu yok yalniz misiniz vs demeler.
Yalniz degilim dedim,ailemle yasiyorum gec geliyolar eve ayrica sizi niye ilgilendirdi anlamadim dedim. Bilmiyorum bunaldm bu adamdan ya cok rahatsiz edince ben de boyle bi tepki verdim.
Dune geliyorum. Dun yine kapima gelmis !!! Elinde tabak, o gun yanlis anladiniz beni, ozur mahiyetinde diye.
Aldim tesekkur ettim yemedim. Paranoya oldum iyice, son damla dun gece saat 1 2 gibi kapimi caldi. Acmadim!!
Sabah da apartman gorevlisine ceren hanimdan ses yok iyi mi acaba demis?
Delirmis mi bu ya ?
Gercekten sinirlerimi bozuyor!!! Ne yapayim ben simdi ???
Cok sagolun.pislik ya siz bence benim dedigimi yapmaya calisin tanimasaniz bile soyle insanin gorunusunden anlasilir guvenilir olup olmadigi. o yastaki bi teyzede hayir yapamam demez herhalde.
Isin ilginc tarafi ablam burdayken bu adamdan cit yoktu. Biz de zaten apartmandaki kimseyi tanimiyoruz oyle pek fazla.
2 haftadir anormallikler.
Ben de onu dusunuyorum. Burda bi yasli teyzeye anlatsam.
Cok terbiyesiz ya. Resmen evime girmeye calisti resmen
Kapının önüne erkek ayakkabısı koy sapık mıdır nedir yaaa ailen gelebiliyorsa arada bir gelsin yanına
Benim komşularda tacizci öyle yapıyorum kadın bunlar ama bu adam sapık mahsus atıyor açma kapıyı sakınEvet cok mantikli. Tisortunu ordan alsin bi zahmet.
Zorlada girer Allah muhafaza, o zaman takip etmis sizi ablanizin olmadıgi gittigi zaman niye geliyor madem? Var bişey takip altindasiniz bian önce bişeyler yapmaniz lazim
Başka eve çık , hayatından daha değerli değil sanırım yada bir ev arkadaşı bul .Simdiye kadar apartman gorevlisiyle muhattap oldum. Daha adamla yonetici sifatiyla konusmuslugum yok isim dusmedi.
Sinavim agustosta. O zamana kadar nereye gidebilirim
Başka eve çık , hayatından daha değerli değil sanırım yada bir ev arkadaşı bul .
denemekte fayda varCok tesekkur ederim.
Apartmandakileri cok bilmiyorum ama acaba bi iki tanesine anlatsam mi durumu.
Belki birileri duyarsa boyle yapamaz.
Burda dershanem var o yuzden gidemiyorum.
Korkma hayatım hiç bişey yapamaz. Allah'a emanetsin. Yasin genc ama Çok yerinde davranmışsın takdir ettim seni. Bi tane biber gazi satın al. Üç beş liraya rahat bulursun. Kapının önüne erkek ayakkabısı köy bitane. ( Ki koymasan da olur yani) bir sonraki gelişinde elinde biber gazıyla ac kapıyı. Birdaha benim kapımı çalarsan hiç istemeyeceğin şeyler olacak de kapat. Daha da gelirse polisi Ara. Korkma sakin. Izledigi Amerikan filmlerine özenmiş o.
Adam yuzunden agustosa kadar neden duzenini bozacaksin. Sinav stresini iyi bilirim her dakikan onemli suan senin icin polise sikayet etmekte iyi fikir ama birini bul haddinj bildirsin ona pislik herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?