- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi kackaloribu
Ya sormayin. Ben de yazdığına çok kızdım ama cevap yazıp polemik yapmak da istemedim. Çünkü biz de ana sebebi böyle olan bir durumdan dolayı evimizi satıp taşındık. Nasıl bir durum iyi bilirim.komşunuzu rahatsız edip evinden taşınmasına sebep olmak komik bişey mi ? ? ? insanlar ne zorluklarla ev alıyor haberiniz var mı ? insanları rahatsız edip yerinden yurdundan etmek ve bunu normal sanmanız çok garip geldi gerçekten kusura bakmayın.
çocuk yerinde durmayabilir bu da gayet doğal ama yere 2 kat mat serip üstüne halı sermek bir de duvarlara vurmasını engellemek çok zor olmamalı.
Ben de önce güzellikle uyardım. Ama boyleleri sanıyor ki dünya sadece kendi çocukları etrafında dönüyor. Gecenin en erken on ikisine kadar araliksiz zıplayıp kosan bir çocuk hayal edin her gün. Neymiş akşam babasıyla oynuyormuş. İstisnasız sekiz gibi başlayıp birlere kadar durmuyordu. Ramazanda da sahura kadar. Söylediğimde de sadece beş yaşında evet çok hareketli dedi o kadar. Çok olaylar yaşattı bir rica üstüne. Neyse sonunda iyi bir ders aldı ama biz de tasindik. Gece vakti kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok. Gündüz zaten gürültü adına çocuktur deyip geciyoruz.
Konu sahibi siz de gece vakitlere kadar uyumuyorsa sakin oyunlarla oyalayin. Altta komsumuzu rahatsız etmeyelim diye telkin verin sürekli. Anlamıyor çocuk diye birşey yok. Çok da iyi anlıyorlar ve başkalarının hakkına saygı duymayı da öğrenirler böyle böyle. Empati duyguları güçleniyor.