Komsum sunnet dugunune davet etti gitsem mu

Birisi oğlunun p.pisini kestiriyor diye bu sıcakta 2 dolmuş otobüs değiştiremem. Eşinizde yokmuş, yapın bi soğuk kahve açın bi film izleyin. Komşuyada zarfa 200 tl koyup verin yeter.
Eşinize bahane uydurmaya gerek yok ki, istemiyorum bitti.

Değişiklik olsun istiyorsanız gidin tabi ama istemiyorsanız sonra ufak bir hediye alırsınız çocuğa evine gidersiniz çay içmeye öyle de yapabilirsiniz ..

Sorma ya saçma kadin zaten çalışıyor görse bile zorla bi slm verir yani muhabbetim olsa neyse. Zaten 3 gun önce rahimden parça aldırmışim

Yani zaten karşı komşum kadınla bi sohbet muhabbetligimjz yok. Hemde eşim yok kimseyi tanimsms etmem.
Belli ki istemiyorsunuz ozaman gitmeyin evde keyif yapın eşim yok niye sürekli diyorsunuz her yorumda fark ettim siz eşiniz olmadan hiç dışarı çıkmıyormuşsunuz ? Yani çevre yapmak farklı insanlarla tanışmak , eğlenmek kendine zaman ayırmak da güzeldir bu c.k düğünü olur efendim düğün olur Party olur doğum günü olur eşinizi bence bahane etmeyin gitmek istemiyorsanız zorunlu hissetmeyin madem görüşmüyorsunuz zaten s

Sorma ya saçma kadin zaten çalışıyor görse bile zorla bi slm verir yani muhabbetim olsa neyse. Zaten 3 gun önce rahimden parça aldırmışim
Çılgın ne işin var :) kapıyı çal iki dakika hasbihal et hayırlı olsun de zarfı ver

Tuğba’nın öyle bir olayı mı vardı ki? Ben kaçırmışım bak. Aklıma sadece şey demesi geliyor, oral seks ne demek
Kocasından telefon istemiş 8 bin
Kocası almamış yaptıralım demiş
Tuğba da diyor ki eşek gibi çalışacak alacak
Ben niye çalışayım eşek miyim demişti
Bi de bimde çalışkan emekçi kardeşleri falan küçümsemişti yüksek zekasıyla

Senin dediğin konusunu da ben bilmiyorum arkadaş baya hızlı yetişemiyoruz

Öfff bir çocuğun pipisinin başını çevreleyen deri alınacak diye niye düğün yapıyor insanlar? Bence gitmeyin, aşırı gereksiz.

Gidebilecek durumdaysaniz, ben sizn yeriniz de olsam giderdim. Bugün onun oldu yarin sizin biseyiniz olur o da size gelir. Bu işler karsilikli ve bu durumu atlatmis biri olarak böyle günler de insanlar daha cok umuyorlar birbirlerini. O hatir,gönül bilip sizi cagirmis, bence sizde ayni sekil de karsilik vermelisiniz. Yani ben öyle yapiyorum

Ondan değil aslında çoğu here kendim giderim ama 2 vasıta hem sıcak ve tanımıyorum tek başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…