Gece gece arayınca bizde hayirdik inşallah diyip yataktan fırladık.kizi aradı kusura bakma abla,abimin sigara bitmiş malum yasakta var senden alsak olur mu diye.esim yüzüme bakıyor ben şaşırdım.tamam dedim verdim.Aaaa ne munasebet gecenin körü arayıp sigara istiyorlar? Acmayin sizde telefonları eşiniz hakli, belli bir saatten sonra insanların aranmasina bende aşırı sinir oluyorum. Ayrica nasil yüzsüzler oyle yatacak olan parani istiyorlar saka gibi☠☠ veremem alışveriş yapmam lazim deyin
Ne ayıp ve ne kötü bir huy! El alemin gelecek parasını hesaplayıp borç istemek!Evet minnet duymami bekliyorlar gibi hissettim.ihtiyacim olduğunu da biliyolar.herkesin ne zaman parası olduğunu takip ediyorlar gibi geldi bana.diger komşumun da emekli maaşı zamanında hep para istiyorlarmış.
Zaten inşallah temmuz gibi tasinicaz o zaman rahatlatlarim.uzun zamandır hiç aramıyorum evine gitmiyorum.ama sürekli arıyor.dun açmadım bakkala ekmek almaya giderken cama çıktı.Size bir sey söyleyeyim mi bütün iletisimi keserim net insani salak yerine koyanlari hic sevmem hic
Size verecek kadar param kalmıyor elimde eşim alıyor kalani falan deyin. Boşuna dememişler alışmış kudurmuştan beterdir diyeGece gece arayınca bizde hayirdik inşallah diyip yataktan fırladık.kizi aradı kusura bakma abla,abimin sigara bitmiş malum yasakta var senden alsak olur mu diye.esim yüzüme bakıyor ben şaşırdım.tamam dedim verdim.
Bugün dedim yarısına ramazan için alışveriş yapayım yarısına da durumu olmayan arkadaşa vereyim yazik dedim.oda bana da verceksin ya dedi ben kızardım bişey diyemeden eve çıktım.
Geçen un istedim gercekten kalmamış evde.sonra beni aradı havuç istedi bende de yok dedim.pazartesi eşime vericem araba arızalı diyecegim.insallah çok ısrar etmez.Ne ayıp ve ne kötü bir huy! El alemin gelecek parasını hesaplayıp borç istemek!
Eşinizi öne sürün, durmadan borcunuz olduğunu ve para yetiştiremediğinizi söyleyin. Hatta birkaç defa borç isteyin ufak ufak. Ayçiçek yağı çok pahalı; bu ay alamadık, bir bardak verir misiniz deyin, o mesajı alır.
Eşim eğer gece sigaram bittiyse yatar uyurum ne münasebet dedi.Sigara tiryakisi olup, yedek paket gezmeyeni anlamıyorum.
Ona göre bütçe ayarlar karton alır, onu alamıyorsan 2-3 paket yedeğini alır koyarsın köşeye tiryaki kafası böyle işler.
Gece 12'de sigara için aranmam için kardeşim kadar yakın biri olması gerekiyor ki kardeşim de basit bir keyfi için çoluklu çocuklu beni, gece o saatte aramaz, bu da böyle bi paradoks.
Eşiniz bozulmakta haklı, siz de mesafe getirin bence.
evde nasıl tişört yapıyorsunuz?Oğlu benim yaşımda Behçet hastası.3 ay çalışıyor 6 ay çalışmıyor.tisort yapıyor evde satışı da iyi ona güveniyor heralde.esimden de apartmanda çok sigara istemiş oğlu.esim de çok kızıyor artık.
Madde kullanmasını bilmiyorum açıkçası
İnternetten tişört tasarım işi yapıyoruz.amerikaya satılıyor.biz tasarım işini yapıyor firma tişört yapıyor gönderiyor.evde nasıl tişört yapıyorsunuz?
Eşiniz haklı.Oğlu benim yaşımda Behçet hastası.3 ay çalışıyor 6 ay çalışmıyor.tisort yapıyor evde satışı da iyi ona güveniyor heralde.esimden de apartmanda çok sigara istemiş oğlu.esim de çok kızıyor artık.
Madde kullanmasını bilmiyorum açıkçası
Kımseyle gece yarısı arayıp sigara isteyecek kadar elinizdeki parayı ısrarla isteyecek kadar samimi olmayın.
Şu forumdaki komşu samimiyetlerini okudukca ben mi soğuk nevaleyim diyorum. kimseyle bu kadar samimi olamam.
Annem bile gece yarisı aramaz beni. Babam bile bunca yıllık memurum bana borç ver diye ısrar etmedı. (Bir ara eli sıkışıktı biz farkedip yardım ettik. mahcup oldu geri oderım dedi kabul etmedik)
komşu kim ki beni gece yarısı arayıp borc icin tutturacak. ne münasebet yani.
İnşallah anlar ya.bende hep ödemelerden bahsediyorum zaten.gece bir kez aradılar ama bı daha açmam zaten.bosuna evde kavga oldu onun yüzünden.O kadar samimiyet kurmuşsunuzki hayır demek zor olmuş.
Mesafe koyun araya. Hele öyle geç saatlerde kapıyı telefonu açmayın.
Paraya ihtiyacınız var ki siz çalışıyorsunuz, neden ona veresiniz. Ödememiz var deyin geçin. Açıklamak zorunda da değilsiniz.
Birkaç kez üst üste reddederseniz anlar sanırım.
Sanki haraç kesiyor, bana da vereceksin ne demekGece gece arayınca bizde hayirdik inşallah diyip yataktan fırladık.kizi aradı kusura bakma abla,abimin sigara bitmiş malum yasakta var senden alsak olur mu diye.esim yüzüme bakıyor ben şaşırdım.tamam dedim verdim.
Bugün dedim yarısına ramazan için alışveriş yapayım yarısına da durumu olmayan arkadaşa vereyim yazik dedim.oda bana da verceksin ya dedi ben kızardım bişey diyemeden eve çıktım.
Eşim eğer gece sigaram bittiyse yatar uyurum ne münasebet dedi.
Hiç olmadı sigara içmem bırakırım diyo.ben bunlar kadar er diyeni görmedim diyo.
Pazartesi aradığında benim de ihtiyacım var param yok geldiği gibi gidiyor zaten diyeceğim.alinirsa da yapacak biseyim yok zaten eşim hemen soracak verdin mi diye kavga etmeye gerek yok.Şu zor zamanlarda ailem ve eşimin ailesi dışında kimseye borç para vermem hele de böyle borç istemeyi alışkanlık haline getirmiş birine.. Ben sizin yerinizde olsam veremeyeceğimi benimde ihtiyaçlarım olduğunu söylerdim. Eğer böyle bir şey için arkadaşlığımızı bitirecekse de bitirsin hiç üzülmem hatta sevinirim kan emiciden kurtulduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?