- 20 Ocak 2015
- 9.636
- 14.104
- 448
- 41
- Konu Sahibi Piraye kaya
-
Siz ister istemez uyarırken gerginliğinizi cocugunuza da yansitiyorsunuz. O da geriliyor haliyle. Anlayacağı dilden yumuşak bir ses tonuyla soylerseniz daha iyi olur. Benim de çocuğum var o da cok hareketli ben de sürekli uyarıyorum komşularımız rahatsiz omur yapma oglum diye. Ozellikle parkede bir seyler yuvarlamak istediginde.. uykusunu duzene koyarsanız düzelir. Çıkartmalı kitaplar falan aldım internetten kışın 4 duvar arasina mahkum olmak cocuk icin hic kolay değil. Ilgisini cekecek kitaplarla siz de vakit gecirebilirsiniz.Hele de bizim gibi çalışan anne babanın cocuguysa daha bir özlüyor haliyle. Siz yemekten sonra o a vakit ayırırsanız o da zamanla erken yatar diye düşünüyorum.Inanin benim uyardigimi kizdigimi yanimda olup gorseniz siz bana mudahale edersiniz
Çocuğun enerjisini atmasını sağlayın. Gündüz kim bakıyorsa sabah geç kaldırmasın ve havalar iyiyse parka falan çıkarsın.Gece yatiramiyorum 12 de yatiyor.sanirim calistigim icin vakit gecirmek istiyor.dur,yapma,elleme,oynama,kosma demekten yoruldum onuda cok sıkıyorum aksama kadar evde.komsumda saolsun 10 da vurdu bu aksam sonrada kendi geldi.anlatiyorum bebek var sen koşunca uyanip agliyormus anlamiyor.cocugunda psikolojisini bozucam yakinda bagiriyorum cunku
Onunda çocuğu vardır ve gürültüden uyanıyordurHanimlar 3 yasinda bi oglum var.alt kat 1 yildir boştu.2 ay once tasinan oldu onunda 1 yasinda cocugu var.oglumdan sikayetci gurultu yaptigi icin.tamam hareketli bi cocuk ama engel olamiyorum.oturdugumuz binada ses yalitimi yok denecek kadar az konusulan bile duyuluyor.2 sefer kapiya geldi kadin cok geriliyorum onada hak veriyorum ama elimden bisey gelmiyor.1 gun degil 5 gun degil ne yapacagim boyle.
Oğlunuz çok erken kalkip kosturmuyorsa, yada geç saatlere kadar gürültü patırtı yapmiyorsa sizin yapabileceğiniz birşey yok. Çocuk bu gün içerisinde illaki oynayacak sesi olacak.
1 yıldır boştu diyorsunuz, şimdi artık alt katın dolu olduğunu ve komşuların rahatsız olacağını güzel bir dille anlatin yinede 3 yaş kavraması için yeterli
Bunun acımasızlıkla ne ilgisi var bencil olmayın ,bazı insanlar sese tahammül edemiyor bu onların elinde olanda bişey değil, bazı insanlar en ufak cıtırtıdan uykuya dalamıyor, dışarda çok yoğun şartlarda çalışanlar oluyor eve geldiklerinde sessiz sakin bir şekilde dinlenmek istiyorlar daha nice nice örnekler verebilirim, lütfen bencil düşünmeyin bunun acımasızlıkla ne ilgisi var şahsen ben sese tahammül edemem belli bi saate kadar sabredebilirim ama uyuyacagım zaman isterse ses yapan babamın oğlu olsun cekemem, dışarda aksama kadar yorulcam aksam olsa da eve gidip uyuşan diye hayaller kuracam eve gelecem birde üst kattakinin sesini çekemem.!! Biraz geniş düşğnğn kimse çocuğuna bağır çağır demiyor zaten, ne diyosunsuz başkası için cocgunuza kızmayın diye, işte ben de diyorum ki" BASKASI İÇİN KENDİMDEN ÖDÜN VEREMEM"..bende bu acıdan bakıyorum
komşunuz haklı.. çocuğunuza diyecek tek söz yok.. çocuk adı üstünde. ama siz dikkat edeceksin.. etmelisiniz de.. oyun da oynayacak ama hoplayarak zıplayarak ordan oraya koştur koştur yapmayarak özellikle sabahın bir vakti gecenin bir vakti hiç ses çıkarmamalı.. ayrıca 3 yaşında ki çocuğunuzun gürültü yapmasına engel olacak bir çok aktivite eğitici öğretici oyunlar var onlarla ilgisini çekin hem daha faydalı. bebek değil artık çocuk ve 3 yaşında her şeyi anlayabilecek yaşta, gürültü yapmaması gerektiğini anlatabileceğiniz yaşta... nasıl alıştırırsanız öyle devam eder. toplum kurallarına da giriyor bu.. hanenize saygılı olduğunuz kadar konu komşunuza da saygılı olmalısınız bu da komşunuzun üstünde gürültü yapmamanız gibi. en fazla bir oda belirlersiniz aşağıdakinin de kullanmadığı olabilir orada oynayabilir.Hanimlar 3 yasinda bi oglum var.alt kat 1 yildir boştu.2 ay once tasinan oldu onunda 1 yasinda cocugu var.oglumdan sikayetci gurultu yaptigi icin.tamam hareketli bi cocuk ama engel olamiyorum.oturdugumuz binada ses yalitimi yok denecek kadar az konusulan bile duyuluyor.2 sefer kapiya geldi kadin cok geriliyorum onada hak veriyorum ama elimden bisey gelmiyor.1 gun degil 5 gun degil ne yapacagim boyle.
Bir yaş bebeği 12 e kadar uyumamaZlık yapmamalı 9 da uyutmaya başlayın derim. Ayrıca insanlar da haklı yani her gece 12 ye kadar koşturma sesi çok kötü kadın çocuğunu uyutuyor sizinki uyandırıyor falan kötü birşey. Yada koşturmaca olmayan sakin oyunları deneyinGece yatiramiyorum 12 de yatiyor.sanirim calistigim icin vakit gecirmek istiyor.dur,yapma,elleme,oynama,kosma demekten yoruldum onuda cok sıkıyorum aksama kadar evde.komsumda saolsun 10 da vurdu bu aksam sonrada kendi geldi.anlatiyorum bebek var sen koşunca uyanip agliyormus anlamiyor.cocugunda psikolojisini bozucam yakinda bagiriyorum cunku
Ayıp a ayıpla nezaketsizlige nezaketsizlık ile cevap vermek marifet mi acaba...mahçup oluyor konu sahibi ne kadar güzel hiç olmadı. .Ben de duyuyorum cok ses yapiyorsunuz de.
Ters psikoloji.biraz da o gerilsin.
Milletin rahati icin cocuguna sakın bağırma.
12den sonra ses olmasa iyi olur.
Diger saatlere karışamaz
ben de 7.5 aylıkken işe başladım. Kızım genelde 10 buçukta uyuyor ama defalarca uyanıyor. İşten gelince hep kucağımda lavaboya bile birlikte gidiyoruz düşünün. Gündüz fazla mı uyuyor acaba ya da enerjisini mi atamıyor? Bırakın gündüz hoplasın zıplasın enerjisini atsın.Ben anlatamiyorum beni dinlemiyor canim cunku calisan olunca bi tek bana gore buyumuyo cocuk.bu benim dusuncem
Valla ben çoğu zaman üst katın gürültüsüyle uyanıyorum ve aralıksız yatana kadar sürüyor ama çocuk olduğunu bildigimden kimsenin kapisina dayanip bı annenin gününü mahfetmeyi ve bi cocugu uzmeyi hiç düşünmedim. Resmen avizelerim sallanıyor ama yapmıyorum hatta bazen agliyo üzülüyorum o yuzyüz gurultü yaptigi zaman neyse ki mutlu diyorum. Alt kat komsunuz muhtemelen bu aralar mutsuz cunku mutsuzken çoğu şey tahammül edilmez oluyo yoksa kendi çocuğu da var anlaması lazım. Komsunuzla konusun olmadı eğer eviniz kiraysa taşının gitsin kimseyle yüz göz olmaya gelmiyo devir anlayişsizlarin devri olmus. Eviniz kendinizinse umursamamayi ogrenin çocuğu bağliyim mı diyinHanimlar 3 yasinda bi oglum var.alt kat 1 yildir boştu.2 ay once tasinan oldu onunda 1 yasinda cocugu var.oglumdan sikayetci gurultu yaptigi icin.tamam hareketli bi cocuk ama engel olamiyorum.oturdugumuz binada ses yalitimi yok denecek kadar az konusulan bile duyuluyor.2 sefer kapiya geldi kadin cok geriliyorum onada hak veriyorum ama elimden bisey gelmiyor.1 gun degil 5 gun degil ne yapacagim boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?