- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi Kedili0983
-
Yanılıyorsunuz bizde kutladık yılbaşını ama kimseyi rahatsız etmedenHer zaman olmayan birsey yilbasi eglencesi.. herkes de istedigi yerde kutlayabilir. Dogum gunu de olabilirdi bu..
eskiden sokaklarda bile dugun yapilirdi. O kadar yuksek sese kimse tepki gostermez oturur izlerdi.
Ayrica mustakil ev ise bahceyi de istedigi sıklıkta kullanabilir. Benim oturdugum site de ayni sekilde,ozellikle yaz aylarinda dogum gunu, yildonumu kutlamasi eksik olmuyor. Gece yarisina kadar da surebiliyor.ayrica cocugum da var.
Bence burda sıkıntı o gecenin yilbasi olmasi.. sizi rahatsiz eden bu olmus.
Gürültü herzaman varsa komşunuz hatalı tabiki. Uslübu da saygısızdı zaten.Herzaman gürültü yapıyorlar . Yazın gece 1 e kadar bahçe bağıra bağıra yemek yiyorlar ve ben hep ya sabır çekiyorum
geçen yine sırf muhalefet olmak için muhalefet oluyorum.siz eğlenceye turp suyu sıkınca mesajınızla, komşunuz da sevimsiz bir cevap vermiş.
Sus diyemezdi ama aile muhiti oldugunu bildiğine göre böyle cümbüşe ortam yaratmazdı bence de.Belki misafirleri susmayabilirdi . Sus da diyemezdı evet ama size mesajı hoş olmamış .
Daha kibar bi şekilde ifade edebilirdi.
Ayy ne kaba insanlar.Ağlamasını zaten duymamaları mümkün değil. Birde of pof yapıyorlardı oğlum ağlıyor diye
hanımefendi siz çok kibar ve naifmişsiniz bana o mesaj yazılsaydımerhaba, ben bahçeli bir sitede oturuyorum. Bizimki biraz butik bir site. Yan evdekiler bahçede normal ses tonu ile bile konuşsa duyuluyor. Normalde herkes birbirine anlayış gösteriyor. Gelelim konuma , yılbaşı gecesi yan komşumun bayağı bir misafiri vardı. Çok yoğun gürültüye maruz kaldık. Ama özel bir gün olduğu için birşey demedik. Saat 9:30 gibi bebeğimi uyutmaya götürdüm odasına , gürültülerden dolayı gözlerinden uyku akan oğlum uyuyamadı bu sefer ağlamaya başladı. Saat 11:00 gibi güç bela tam uyutucakken hafif çakır keyif oldular ve Türk sanat müziği söylemeye başladılar bağıra bağıra ( kış bahçesinde ) eee haliyle bebeğim tekrar ağlamaya başladı . Bende mesaj yazdım komşuma durumu kibarca yazdım , aldığım cevap misafirime sus diyemem oldu . Açıkçası alındım yani yan evde bebek var biraz yavaş olalım diyebilirdi diye düşünüyorum. En azından ben öyle yapardım. Sonrada biraz pişman oldum keşke yazmasaydım msj diye hata mı yaptım dedim kendi kendime .
Not : evin tüm odalarından sesleri duyuluyordu . Gece 2 de sustular o zaman anca bebeğim uyudu.
ben olsam bir de sus diyemem diye bir cevap atsaydı birazdan polisi arardımOzel gun veya degil kimsenin kimseye hele de ozel konutunda rahatsiz etmeye hakki yok. Bagira cagira sarki soylemek elzem bir sey degil sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?