Komşuma hata mı ettim?

Yanılıyorsunuz bizde kutladık yılbaşını ama kimseyi rahatsız etmeden

Herzaman gürültü yapıyorlar . Yazın gece 1 e kadar bahçe bağıra bağıra yemek yiyorlar ve ben hep ya sabır çekiyorum
Gürültü herzaman varsa komşunuz hatalı tabiki. Uslübu da saygısızdı zaten.

Valla sirf onlar eglenecek diye bi gunlukte olsa ben dert cekemem.orasi eglence yeri degil kimseyi rahatsiz etmelerine bahane olamaz.cok istiyorlarsa disarda eglensinler.onlar yilbasinda birlikte sarkilar soyleyip eglenecek diye ben niye mutsuz olayim.bence siz iyi dayanmissiniz

Kıracaksın kapısını basacaktın yaygarayı tam anladıkları dilden olurdu

Bebek olunca işin içinde akan sular duruyor.

Alt komşum 2 ay önce doğum yaptı ve ben o günden beri özellikle çocuklu misafir ağırlamadım. İster istemez gürültü olacak ve anne bebek rahatsız olacaklardı. Karşılıklı anlayış zor olmasa gerek.

Belki misafirleri susmayabilirdi . Sus da diyemezdı evet ama size mesajı hoş olmamış .
Daha kibar bi şekilde ifade edebilirdi.
Sus diyemezdi ama aile muhiti oldugunu bildiğine göre böyle cümbüşe ortam yaratmazdı bence de.

Kirk yilda bir olan bi seyse ve komsum tarafindan uyariliyorsam ben de kibar olmazdim. Bilmiyorum gerci hep tekrarliyorlar mi bunu ama, yilbasi gunu kimseye sessiz ol diyemezdim.

Her zaman diyorum duvarlar cok ince,yalitim sifir.Sizde haklisiniz bebeginiz var diger yandan komsunun misafiri
Mesela benim apartmanda da cok ses gider.Yan komsumun konustuklarini net bir sekilde duyariz.Birimize misafir gelmisse ayni sekilde hepimiz duyuyoruz.Oyuzden hepimiz anlayisli davraniriz.
Ama bebek olunca cok zor

Asıl o size ayıp etmiş onun eviyse sizin de eviniz tek basına müstakil ev değil duyarlı olmak zorundalar kusura bakmasınlar insan gibi cevap verilse yine anlayış gösterilir canım alkollüler müdahale etmeye çalışırım kusura bakma denebilirdi bu laf da aynı ağızdan çıkar

Bal gibi de soyleyebilirdi. Sahsen boyle bir mesaj alsam misafirlerime ya bebek varmis biraz daha sesimizi alcaltalim diyebilirim.
Yilbasinda hadi bir gunluk idare edilebilir ama normalde de yapiyorlarmis. Komsun sorunlu demekki.

Bahçesi olması ona sınırsız eğlence hakkı vermez.Apartmanlarda da herkesin balkonu var,gece gündüz müzik eşliginde tepinelim o zaman, olacak sey mi ?

Tam anlamıyla görgüsüzlük.

Sen de bir hata yok komşun hata etmiş. Yaz bunu bir kenara zamanı gelir elbet. O zaman da sen aynı mesajı yazarsın.

Buna benzer bi durumu üst kat komşumla yaşadım o zaman bebeğim çok ufaktı aşı olmuş çok huyduzdu gürültülerinden uyutanadım aradım kibarca uyarmak için bana beğenmiyorsan müstakil eve taşın dedi telefonu kapatıp direkt polisi aradım sesleri kesildi kimse kusura bakmasın bu işin özel günü mözel günü yok saat 8den sonra aşırı gürültü yapamazlar cezası var
Siz olması gerekeni yapmışsınız saygısız olan o

hanımefendi siz çok kibar ve naifmişsiniz bana o mesaj yazılsaydı
mesaj attım alınır mı diye düşünmezdim daha ağır bir cevapla karşılık verirdim

Ozel gun veya degil kimsenin kimseye hele de ozel konutunda rahatsiz etmeye hakki yok. Bagira cagira sarki soylemek elzem bir sey degil sonucta.
ben olsam bir de sus diyemem diye bir cevap atsaydı birazdan polisi arardım
orası mesire yerine mi benziyor

Bilmiyorum bir gün idare edilebilir diye düşünuyorum ayrıca burda 12 de o kadar havai fişek atıldı kı evden çok net duyuluyordu bebeğini, 12 dd uyanırdı gene diye düşünüyorum birde ne kadar ses oldu ki bebişiniz uyandı sürekli ilginç :/

Mesajınıza böyle bi cevap alınca tencereyle tavayı kapıp cama çıkıp birbirine vursaydınız keşke. Suçu var ayrı bir de arsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…