- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
bana şuanda bunları demeniz çok normal ama koltuğa oturmadı adeta kendini zınk diye arkaya doğru attı yanlışlıkla yapsa sorun değil canım olacağı varmış oldu derim kaç kere tabağımı çanağımı kırdı aman senden önemli değil ya dedim ama bunu kastten yaptı ablamla kuzenim bile şaştı koltuğa ne biçim oturuyorsun dediler birde beni sinir eden nokta aaaa kırdım dedikten sonra pişkin pişkin gülmesi oldu benim maddi durumum iyi değil ben işten çıkarıldım eşimin işleri gittikçe berbatlaşıyor o anda aman ne olcak kır gitsin yenisini alırım diyecek halim yoktu haaa adam gibi oturur bi gerilir koltuk çıt der o zaman senin bi suçun yok koltuk adimiş derim ama görseniz zıplayarak oturup arkaya doğru kendini öyle bi attı ki 2 koltukta da bunu yaptı ve koltuğun sırt kısmı resmen arkaya yattı hadi diyelim birini yanlışlıkla yaptın diğerine niye öyle oturuyorsun işte bu yüzden hayvan gibi oturuyorsun dedim ve hiççççççç alınmadı ben birdaha evime gelmesin diye böyle yaptım ama akşam çay içmeye gelirim dedi bana yaaa.
tamam ben yaptırırım falan dedi ama hikaye durumları bizden kötü abisi işsiz yengesi işten ayrıldı hamileyim diye kendisi çalışmıyor annesi babası köyden parasızlıktan gelemiyor şimdi giren bana girdi offffff allahım çıldırcam evime çok misafir geliyor nasıl ağırlıcam insanları offfffffff.
canım onlarda kiracı kendisi benle yaşıt ama bekar komşumun kızı yani bana bu fesatlığı yapan.nihayetinde yeni evli sayılırım henüz 3 yıl oldu o yüzden bütün herşeyim tertemiz yepyeni ve çok uyumlu abartı şeyleri sevmediğim için öyle ultra lüks değil evim tabi ama bildiğiniz gibi şuan da moda olan salon tarzı yatak odası tarzı bi de 2 çekyatlı oturma odam var ama onların evinde bütün herşey çok eski annesi babası yaşlı sonuçta benim salon mobilyalarım siyah kalktı kendi evindeki mobilyaları siyah boyayla boyadı perdelerim renkli gitti pazardan renkli perdeler alıp taktı umrumda değil bu yaptıkları.....
heee işte bu yüzden kıskanıyor kendim için çok güzelim diyemem ama profilime girip fotograflarıma bakabilirsiniz ama şu bi gerçek ki ondan güzelim kendisi 85 kilo benim kilomu kıskanıyor bende senin gibi çıtır olmak istiyorum diyor ve tabiki eşimle olan mutluluğumu çekemiyor kendisi hep terkedilen biri olarak benim huzurumu bozmak için uğraşıyor.
ilk mesajda kadın hamile ve çalışmıyor ,ailesi köyden parasızlıktan gelemiyor ,ikinci mesajda bekar ,ailesi ile yaşıyor ,bu ne çelişki ?????????
ilk mesajda kadın hamile ve çalışmıyor ,ailesi köyden parasızlıktan gelemiyor ,ikinci mesajda bekar ,ailesi ile yaşıyor ,bu ne çelişki ?????????
ayyyyy bunu da kırdım deyince benim şalterler attı tabi hayvan gibi oturuyorsun koltukta oturmasını bilmiyorsun akşam eşime derim yapabilirse yapar yapamazsa koltuk tamire gider parasınıda siz verirsiniz dedim
vereliniortak♥gözyaşı♥;15491635 .!.:... Vallahi ağzım açık kaldı. Oturunca kırılan koltuğa mı? Yoksa koltuk kırıldı diye o fesat olamayn birine yakışmayacak tabirleri kulanan ev sahibine mi şaşırayım aklım almıyor. Ben ciddiyeti efendiği olan insanların ne olursa olsun ortada cinayet namus vb. olaylar olmadığı müddetçe efendiliğini koruduğunu ve kötüledikleri insanların seviyesine düşmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Komşunuz koltuk kırdı diye siz bu kadar ağır laflar edebiliyorsanız kusura bakmayın ama bence biraz kendi içinize de bakın. İnsanlar ve ilişkileri ne hale gelmiş ne kadar laçkalaşmış hayret ettim.
♥gözyaşı♥;15491635 .!.:... Vallahi ağzım açık kaldı. Oturunca kırılan koltuğa mı? Yoksa koltuk kırıldı diye o fesat olamayn birine yakışmayacak tabirleri kulanan ev sahibine mi şaşırayım aklım almıyor. Ben ciddiyeti efendiği olan insanların ne olursa olsun ortada cinayet namus vb. olaylar olmadığı müddetçe efendiliğini koruduğunu ve kötüledikleri insanların seviyesine düşmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Komşunuz koltuk kırdı diye siz bu kadar ağır laflar edebiliyorsanız kusura bakmayın ama bence biraz kendi içinize de bakın. İnsanlar ve ilişkileri ne hale gelmiş ne kadar laçkalaşmış hayret ettim.
yalnız ben de nasıl bi yürek yapmışsam destan gibi yazmışım
anca farkettim ne kadar da dolmuşumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?