komşumun fesatlığı yüzünden bana verdiği zarara bakın

ilk mesajda kadın hamile ve çalışmıyor ,ailesi köyden parasızlıktan gelemiyor ,ikinci mesajda bekar ,ailesi ile yaşıyor ,bu ne çelişki ?????????

şahsen benım evınmde benzer bir durum yasansaydı ben asla böyle bir tepki göstermezdım.içimden kızaedım belkı ama karsımdaki insanı kırabılecegımı sanmıyorum.nıhayetınde eşya yanı.tekrar kazanılabılır ama bır ınsan kalbı kazanmak mala ölçülmemelı.helekı ne kadar arsız olursa olsun bu bir mısafırse...konu sahibinin eliştirdigı tarzda fesatlık güdecek insanlar varmı bılmıyorum ama bir eşyayı insandan daha degerli tutacak ne bır tanıdıgım ne de bır komsum olmadı şükür...
benım mısafırım cok gelır ve colk cocuk koltuk kanepe okadr zıplarlar üstelik okadar kaıtelı şeylerde degıl masalla daha taş gıbıler.insan kendını hoplayarak atttı dıye nasıl koltuk kırılır ya.üstelik ikisi bırden.buda ilgınc dogrusu.ne olursa olsun sarfedılen cümleler bir eşya için çok abartı bence.
böyle bişey benım basıma gelse eşimin tepkiside benden farklı olmazdı.emınım dıyecegı olacagı varmıs olurdu....

Eşimin fakülteden arkadaşı birgün bize geldi . Fenerbahçenin maçı vardı . Arkadaş da fanatik fenerbahçeliymiş . Bir pozisyon kaçırdı fenerbahçe we o arkadaş koltukta öyle bir zıpladı ki koltuk kırıldı .
Ne ben , ne de eşim ; bu zararı ödeyeceksin demedik , diyemeyiz de .

Komşunuz 150 Kg üstü sanırım . Çünkü bizim arkadaş bu kilolardaydı . Yoksa biraz zor kırılır koltuk ...

Son düzenleme:
ilk mesajda kadın hamile ve çalışmıyor ,ailesi köyden parasızlıktan gelemiyor ,ikinci mesajda bekar ,ailesi ile yaşıyor ,bu ne çelişki ?????????

benimde anladigim yengesi işten ayrıldı hamileyim diye(, )kendisi çalışmıyor araya virgül tarzi bir sey konmadigi icin okuyan nasil okursa öyle anliyor ve de devrik cümle kurmus zaten konu sahibi..

ikinci alintinizi okumamistim.kesinlikle haklisiniz.celiskili bir durum hem yasli komsularinin kizi,hemde sanki abilerinde yasayan bekar bir kizcagiz,annesi babasida köyde gibi yazmis..ilginc dogrusu!!

Yengesi hamileyim diye çalışmıyor.Bende bu şekilde anladım..

Kesinlikle haklısın,benimde malım değerlidir.Üzülürüm,karımdaki insan eğer canım ciğerimse canın sağolsun derim;ama normalde sinir olduğum biriyse bende kendimi tutamazdım.Tepkimi koyardım.
Senin hatan baştan olmuş açma kapını müsait değilim filan deseydin sürekli keşke.O gelmekten utanmıyorsa sende geri çevirmekten utanmayacaksın.
Neyse sağlık olsun,başımın gözümün sadakası diyip yaptır koltuklarını bi daha da alma derim.
Geçmiş olsun.

ayyyyy bunu da kırdım deyince benim şalterler attı tabi hayvan gibi oturuyorsun koltukta oturmasını bilmiyorsun akşam eşime derim yapabilirse yapar yapamazsa koltuk tamire gider parasınıda siz verirsiniz dedim

sırnaşık şey sırnaşık şey ayyyy ...gülmekten öldürdün beni.Ağzına sağlık...Yeni mobilya alsana kendıne onada tamırı su kadar tutuyomus de ödesin ayarsız kadın ..sırnaşık şey

... Vallahi ağzım açık kaldı. Oturunca kırılan koltuğa mı? Yoksa koltuk kırıldı diye o fesat olamayn birine yakışmayacak tabirleri kulanan ev sahibine mi şaşırayım aklım almıyor. Ben ciddiyeti efendiği olan insanların ne olursa olsun ortada cinayet namus vb. olaylar olmadığı müddetçe efendiliğini koruduğunu ve kötüledikleri insanların seviyesine düşmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Komşunuz koltuk kırdı diye siz bu kadar ağır laflar edebiliyorsanız kusura bakmayın ama bence biraz kendi içinize de bakın. İnsanlar ve ilişkileri ne hale gelmiş ne kadar laçkalaşmış hayret ettim.

Son düzenleme:
vereliniortak
Evet cidden insanlar ne hale gelmiş??

birde su var ya iyice yuz goz olmussunuz komsuyla
seviye inmis iyice
yada o kizin ruhsal sorunlari var toplum icinde nasil
hareket edecegini bilmedigi gibi birde hakaretlerinize
karsilik bu kadar pasif ve aptalca davranmis..

bir noktada hak veriyorum patavatsiz ve yabani bir tip
ama sonucta zorla girmiyor evinize..
siz basta cok yuz verdiniz ve saygiyi koruyamadinizki
bu kadar gereksiz yakinliliklar gosteriyor

genc kiz sonucta fiziki ve konum olarak sizden degisik oldugu icin
hevesleniyordur birde..

Demek koltuklarınız kötüymüş,85 kiloluk bir insan üstüne atlasa da kırılmamalı koltuk dediğin,benimkiler kırılmaz mesela delikafadulden komşu da fesat değil,olsa olsa kaba diye nitelendiririm ben,nerde nasıl davranacağını bilmiyor,bu kadar,bir daha gelmez olur biter,hayvan diye nitelemek pek hoş bir üslup olmamış kanımca. :1closedeyes:

Son düzenleme:
valla koltuğu nasıl kırdı bu konu da şaşkınım ama
böyle yüzsüz uğursuz komşular var
ilk evlendiğim zamanlardı yabancı bi yerdesin
kim ne tanımıyosun insanlık adına güleryüz gösteriyosun tepene çıkıyolar
benim komşum bi gün biz de çat kapı hiç hazetmesem de ya sabır diyorum
kibarca müsait değilim diyorum yine de giriyo pişkin pişkin
geliyo samimi olmuyorum ama
anlamıyo neyse daha 3 aylık yeni gelin evi kahve ikram ettim
kahveyi göz göre resmen bembeyaz halıma döktü ve daha yeni sildim çok yoruldum
demiştim neyse ses çıkarmadım
sonra ben oturma odamda sigara içmem dediğim halde sigarayı yaktı ve canım süet koltuğumu yaktı koca bi delik hemen yayıldı
100 lira verip yeni kılıf yaptırdım içimde hala yara
insanlığı elden bırakmamak için zor tutuyodum kendimi ağladım ağlıcam
sonra kalktı mutfak da bu lavabo neden suyu tayzikli verio diye kurcalarken bildiğin
bataryayı söktü nasıl becerdi hala çözemedim
her taraf su ortalık rezil ve o hala gülüyo kız her şeyini mahvettim die
cinler tepeme geldi tabi insan bi mahçup olur öküz müsün sen diyorum içimden
yine kendime şaşılacak kadar nazik şekilde davranmışım
kapıyı açıp gider misin lütfen yeter bu kadar ziyan
şu an kendime zor hakim oluyorum elimden bi kaza çıkacak yoksa dedim
o hala sırıttıyo komşuyuz canım şurda diyo bi de
dedim ben sana hiç geldim mi ya komşuluk kimin umrunda
çık evimden diye..
o gitti sinirlerim nasıl bozulduysa ağlaya ağlaya aradım eşimi
satalım bu evi gidelim burdan diye
dua et sen kiracısın
şimdi muhatap olmuyorum kimseyle
bu olaydan sonra defalarca geldi açmadım kapıyı
bi de yüzssüz içerdesin biliyorum derdi deli mi ne
artık benden umudu kesti de rahatım

eve gelen misafire ne yaparsa yapsın kötü söz söylemek bana yakışmaz. hayatta kötü söz söyemem :))
laf çarpabilirm. şakayla ciddi arası ödersin artık derim. komşum çok sakarsın artık bundan sonra bana her kırdığın şey için borçlusun derim :)))

bundan sonra bana gelme ben sana geleyim hasarım çok oluyor derim o da anlar zaten.

yalnız ben de nasıl bi yürek yapmışsam destan gibi yazmışım
anca farkettim ne kadar da dolmuşumkaydirigubbakcemile3

amanın dünyada nasıl insanlar var. ben bir şey kırsam yerin dibine girerim. en güzeli evde kül tablası bulundurmamak :)))

İlişkinizi kesseydiniz bu kıskançlıkları ortaya çıktıktan sonra kimseyi evinize almak ve kimseyle konuşmak zorunda değilsiniz sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…