Komşumun sürekli bana gelmesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mesele zaten senin mesafe koymak istemen komşununda mesafeyi kaldırmak istemesi:)

En çok yorum olan konu olduğu için dikkat çekiyor, aslında herkesin başına gelen bir durum...

aynen öle buraya yazan onlarca arkadaş aynı durumda olduğunu yazmışşş.. bir ben değilim! kimisi benim gibi mesafeyi koyamıyor kimisi sert bir tavırla tepkisini gösteriyor herkes aynı olamaz!

zili sök zil bozuldu tv sesinden duyamıyorum de olsun bitsin....

mesele zaten senin mesafe koymak istemen komşununda mesafeyi kaldırmak istemesi:)
evet bir nevii durum böylede özetlenebilir...
Arkadaşım herkes sende kendini buldu da çaktırmıyor

zaten burda dertleşmekteki yazışmaktaki amaç bu değilmi kimisi kendini buluyor konularda kimisi empati yapmaya çalışıyor yorumluyor ama bu kadar acımasız yorumlar yapılması bana başka şeyler düşündürüyor

ben öyle yapmıştım..çünki basınca eliniçekmiyordu komşu..

kim ne derse desin komşuluktan her iki tarafta hoşlanmalı biri boş vaktini geçirmek istiyor diye diğer kişinin huzurunu bozmaya hakkı yok..iki defa gidersin baktın sana gelinmedi gitmezsin..

Boşver takma sen onları:))
peki canım
kim ne derse desin komşuluktan her iki tarafta hoşlanmalı biri boş vaktini geçirmek istiyor diye diğer kişinin huzurunu bozmaya hakkı yok..iki defa gidersin baktın sana gelinmedi gitmezsin..

tabiki karşılıklı muhabbet olursa güzel olur.. ama herkes kendi gibi düşünen arkadaşlara komşulara rastlamıyor.. ama şu var arkadaş seçme şansımız var ama komşu seçemiyoruz bazen

bence sizde bu gidişe dur deyin,3 senem ziyan oldu gitti,neden yumuşak yüzlüyüm,zaten yeni evliydim..hep pozitif düşünmek istiyordum..ama zamanla insan zararı yararı anlıyor özelliklede 30 unu geçince..

slm kızlar aynı sekilde eşimin babaannesi sürekli bizde bi ara cok sıkıldım artık kapıyı acmamaya basladım napayım tam işlerimi bitiriyorum ya yatcam ya bireri cıkcam bizde bişede diyemiyorum yaslı ilk evliyken sabahları geliyodu ya yeni banyo yapmış oluyodum cabuk cabuk üstümü giyodum acıyodum kapıyı sonra acmamaya basladım sabahları gelmemeye basladı simdide havalar sogukken sürekli bizdeydi bende gine kapıyı acmadım gecen agda yapıyodum dedim bi dısarı bakayım baktım biyerden geliyo dedim simdi kesin kapıya vurur vurdu ama acmadım offf cok kötü birileriyle alt üst oturmak cok sıkıldım bu kanuda napayım arkadaslar sizcee.....

bence sende zili ssök bozuldu de başka ne yapılabilirki..

iyi geceler kızlar görüşmek üzere....:)

iyi geceler kızlar görüşmek üzere....:)

zili sökmek çözüm değil ki yani bu zil illaki lazım olan bişi.. mesela ben 5. katta oturuyorum apartmanın kapısı hep kapalı olur zil basan olunca camdan yada balkondan bakarım öle açarım

çevrendeki insanlara söyle, sana geldikleri zaman telefon açsınlar telefon dışındaki insanlara zil çalsada kapıyo açma yaseku...

çevrendeki insanlara söyle, sana geldikleri zaman telefon açsınlar telefon dışındaki insanlara zil çalsada kapıyo açma yaseku...

çevremde zaten habersiz gelen pek kişi yoktur önceden ararlar yada mesaj atarlar bir alt komşum sadece habersiz gelir.. herkese iyi geceler..

Yaşıt değilmişsiniz ama öyle de çok bir yaş farkı yokmuş eğer ortak noktalarınız, konularınız falan olsaydı gayet keyifli bir komşuluk olurmuş. Zor bir durum direk söylemek çok zor, kapı açmamak nereye kadar. İnşallah bir çıkış yolu olur.

yoook maalesef bu işin çözümü yok.yüzsüzler hep yüzsüz oluyorlar ne yoktan anlıyorlar nede başka birşeyden kapıyı açmazsın balkondan demire vururlar açana kadar kapıyı çalarlar..hastayım yatacam dersin sen yat ben yanında otururum derler..akşam üstü gelir kocasının geç geleceğini söyler bana yemek hazırla der yerler giderler..yüzsüzden yüz beklemek çok zor maalesef bu durumu yaşamayan bilemez..ben çoook iyi anlıyorum seni..kapıdan kovmaktan beter ettim ertesi gün 2 komşuyuda takıp gelmiş yanına yine almadım içeri işim var dedim ertesi gün yine toplaşıp geldiler..yok yok anlamayan anlamıyor ne dersen de..kendilerine çağırmazlar,kendilerine gelen misafir için atar tutarlar ama kendilerinide velinimetten sayarlar..istemediğin zamanlarda sonuna kadar kapıyı açma..ne kadar az gelirlerse o kadar iyi...artık kapıyı açmıyorum müsait değilim diye sesleniyorum bugünde müsait olmam diyorum çünkü 10 dakika sonra yine gelmesinler diye..hatta bir gün dayanamadım "eşim hariç herkes için bu yazı beni rahatsız etmeyin,kapıyı çalmayın"diye yazı yapıştırdım..o gün kapım çalınmadı ama ertesi gün hayırdır ne oldu merak ettik diye geldiler bende merak edilecek birşey yok dinlenmem lazım dedim yine çat girdiler içeri..Allahım sana sabır versin arkadaşım..

benim sözlerimde hakaret içeren tek bir kelime yok, demek ki art niyet aranınca bulunuyormuş.senin burda eşinle ve çocuğunda ilgili yazdığın şeyleri okudum(dikkat dikkat!); bunlardan yola çıkarak fikrimi yazdım. ki zaten sen de fikir almak için yazdığını söylemişsin.(gerçi kendinle çelişmişsin ya neyse ) ha fikir almak istemiyorum diyorsan da, bu sorunu anlatmayı hobi edinmiş olduğunu düşünmeye başlayacağım.ayrıca "çemkirmek" tabiri de çok çirkin ve kaba belirtmek isterim.fikir mi istiyordun?: klavye arkasından yaptığın sahte kabadayılıkları git komşuna yap .hoş yazdıklarımı ciddiye al ya da alma çok da sorun değil.ben söylediklerimin arkasındayım;

yalanların arkasına sığınmaktan, ona buna yalan söyletmektense medeni bir insan gibi konuşmaktan yanayım.bu sorunu yaşayanlara da en güzel tavsiye budur zaten.

ha bir de tehdit mesajı atmışsın : hoşuma gitmeyen şeyler olacakmış yazmaya devam edersem.ne gibi şeyler mesela, merak ettim doğrusu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…