evet ne çektiğimi ben biliyorum.. ama sıkıntımdan dolayı yıllardır komşuluk yaptığım iyiliklerinide gördüğüm benden yaşça büyük birine kötü davranamıyorum kırmadan mesafeyi koymak istiyorum bütün mesele budur!
En çok yorum olan konu olduğu için dikkat çekiyor, aslında herkesin başına gelen bir durum...
evet bir nevii durum böylede özetlenebilir...mesele zaten senin mesafe koymak istemen komşununda mesafeyi kaldırmak istemesi:)
Arkadaşım herkes sende kendini buldu da çaktırmıyor
peki canımBoşver takma sen onları:))
kim ne derse desin komşuluktan her iki tarafta hoşlanmalı biri boş vaktini geçirmek istiyor diye diğer kişinin huzurunu bozmaya hakkı yok..iki defa gidersin baktın sana gelinmedi gitmezsin..
slm kızlar aynı sekilde eşimin babaannesi sürekli bizde bi ara cok sıkıldım artık kapıyı acmamaya basladım napayım tam işlerimi bitiriyorum ya yatcam ya bireri cıkcam bizde bişede diyemiyorum yaslı ilk evliyken sabahları geliyodu ya yeni banyo yapmış oluyodum cabuk cabuk üstümü giyodum acıyodum kapıyı sonra acmamaya basladım sabahları gelmemeye basladı simdide havalar sogukken sürekli bizdeydi bende gine kapıyı acmadım gecen agda yapıyodum dedim bi dısarı bakayım baktım biyerden geliyo dedim simdi kesin kapıya vurur vurdu ama acmadım offf cok kötü birileriyle alt üst oturmak cok sıkıldım bu kanuda napayım arkadaslar sizcee.....
iyi geceler kızlar görüşmek üzere....:)
çevrendeki insanlara söyle, sana geldikleri zaman telefon açsınlar telefon dışındaki insanlara zil çalsada kapıyo açma yaseku...
bakın sözlerinize dikkat edin bu konuya 227 yorum yazılmış ''SİZ''den başka art niyetle düşünen şahsıma çemkiren ve hakaret içeren mesaj yazılmamış!!! ben bir meleğim çok iyi bir insanım diye bir iddiam olmadı bütün yorumları okusanız bu konuda en büyük hata kendim de olduğunu hayır demeyi bilmediğimi kendimide eleştirdiğimi yazdım gelişi güzel yorum yazmış olmak için yazmayın!!! oğluma yalan söyletmek yada eşimi koz olarak kullanmakta ne demek haddinizi aşan cümleler sarfetmeyin bir yetişkin gibi davranmadığımı söyleyecek hakka sahip değilsiniz eleştiri yaparken ölçüyü kaçırmayın!!! beni haklı bulmayabilirsiniz herkes hak vermek zorunda tabiki değil zaten bana hak verilsin diye konu açmadım sıkıntımı paylaşıp fikir almak istedim bilmem anlatabildim mi? nerde nasıl davranmam gerektiğini sizden öğrenecek değilim şahsımla ilgili yorum yazarken kişiliğime laf söyleme hakkını nerden alıyorsunuz ??? konu sahibi ben olduğuma göre istediğim kadar yorum yazabilirim bu sayfalarca olur yüzlerce olur sizi bağlayan bir durum yok ortada!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?