evet benimde babaannem öledir her gittiğimizde hastayım kötüyüm der kendimi bildim bileli halbuki hiç bir rahatsızlığı yok maşallah diyeyimay bak yukarıdaki öneriler çok güzel..manevi olarak çökert onu..mesela anneannem öyledir.ben kendimi bildiim bileli hep hastadır biliyor musun?hep bugün yine çok fenayım der ama hiç ağzından bugün çok güzel dediğini duymadım.o yüzden soğuyoruz bizde..sende sana geldiğinde sürekli sıkıntılardan bahset karamsar ol hep moralin bozuk gibi görün.o zaten sana soluklanmaya geliyor iyice bunalacaktır.sana gelip bi sıkıntısını anlatmak için geldiğinde umutsuz konuş o yönde akıl ver.
iş mevzuunda da kızını yamamaya çalışıyor galiba.burda da beyim sert de kimi alacağımıza o karar verecek..madem eşinden çekinir arada topu eşine at..
bana niye sinir oldunuz onu anlamadım ama zaten burda kendisine yapılmasından hoşlanmayan ama bana fazlasını yapan bir komşum var bu yüzden zaten kızıyorum.. siz kişileri karıştırdınız sanırım ben 10 yıldır 7-8 kez davetle evine gittim.. bu arada yaşça benden büyük olduğu için arkadaşımmış gibi rahat rahat rahatsızlığımı anlatamıyorum laf söylemek kolay olmuyor malesef sandığınız kadar.. 10 yıllık komşum ve ikimizde ev sahibiyiz burda hergün yüzyüze bakıyoruz bilmem anlatabildim mikusura bakma ama burdakilerin aksine ben "sana" sinir oldum.yorumlar da bir o kadar trajikomik doğrusu.kendin hoşlanmadığın şeyi başkasına yaparak mı olayı çözeceksin??? 22 23 sayfa yazı yazılmış, sen hala dert yanıyorsun.madem bu kadar rahatsızsın burada kafa patlatacağına açıkca konuş.kendi evinde, çıt çıkarmadan diken üstünde oturmanın nasıl bir mantığı yoksa, sürekli yalanlara sığınıp bahane uydurmak da bir o kadar mantıksız.
her yerde var malesef böyle insanlarbende bızım komsular bıktın wallahı
ahh bu komsularrrrr
Arkadaşlar yemin ediyorum diyorum neler diyorum Allah afetsin yalan söylemek zorunda kalıyorum :26: işim vardı banyodaydım uyuyordum yada balkondaydım falan diyorum bazen surat yapıyorum ama anlamıyor yada işine gelmiyor bu arada eşim varken gelemiyor Allahtan :26: eşim bazen geç gelir işten yada ne bileyim işi çıkıyor toplantısı oluyor yada arkadaşlarıyla haftanın bir günü dışarı çıkar onları takip ediyor sanki camdan eşimin arabasının evin önünde olup olmadığına bakar birde söyler arabanız yoktu eşin gelmicek sanırım diye bende bişi diyemiyorum
hayır demeyi bilmeyen biri olduğumu daha önceki yorumlarımda da yazmıştım zaten tek komşuma değil etrafımdaki bir çok insana hayır demeyi beceremiyorumMadem bu kadar rahatsızsınız "hayır" demeyi bilmek lazım
ah canım ya aynı benim durum bende kırmak incitmek istemediğim için susuyorum seninki Allahtan sadece ailesini anlatıyormuş benimki benide eleştirmeye çalışıyor evimde yaptığım işime kadar karışıyor hoş bende dediğini yapacak değilim elbette ama aman ya kiracıyım ama yinede camım tak dedi ya ha deyincede evden çıkılmazki canım....benim bebişim olmuyor bende asla söylemedim tabiki her defasında bir hamile gördüğünde sen tembelsin bir çocuk yapamdın vs deyip duruyor inanınkı ya sabır diyorum,Allah rızası için susuyorum yüce mevlam hepsini ıslah etsin.........
hayır demeyi bilmeyen biri olduğumu daha önceki yorumlarımda da yazmıştım zaten tek komşuma değil etrafımdaki bir çok insana hayır demeyi beceremiyorum
Allah sanada sabır versin canım neyseki benim komşu benii eleştirmez karışmaz laf söylemez öle ama çok konuşur hep kendini anlatır bide çok meraklıdır ama sen kiracıymışsın kötü olsanda sorun olmaz belki ama işte komşuluk hakkı var sende benim gibi kötü olmayı sevmiyorsun sanırım
ah canım ya kiracı oluncada olmuyor işte bende aman kalp kırmayayım aman Allah rızası için susayım diyorum kimseyle kötü olmak istemiyorum aslında biz hata yapıyoruz insanlara hadlerini bildirmek lazım ama napalım rabbim gelsin haklarından canım...
bana niye sinir oluyorsun demişsin de olmamak mümkün mü? bakıyorum da hala sayfalarca yazmaya devam ediyorsun.güya derdini paylaşıp çözüm arıyorsun ama anladığım kadarıyla hiç yetişkin biri gibi davranmıyorsun, üzgünüm.hayır diyemiyorsun, kendince meleksin ama oğluna yalan söyletmeyi, komşunun önünde başka biri gibi davranmayı, yalan yere eşini koz olarak kullanmayı kötülük saymıyorsun herhalde.burada böyle bir konu açtıysan eleştirilere de açık olmalısın.ben senin davranışlarını hiç de doğru bulmadım, bulmam da mümkün değil.hayır demek için illa ki kaba olmak, kalp kırmak gerekmiyor.kaç yaşına gelmişsin, evli, çocuklu, sorumlulukları olan birisin.nerde nasıl konuşman gerektiğini öğrenmiş olman gerekirdi.
yaseku senin komşu faciası ne oldu devam ediyor mu hala?
vardı öyle bir komşum..sabah gelirdi 10 sularında akşam 5 de giderdi..bazen eşi ile kavga ederse 7 de gelirdi..ben 12 de başka komşuya götürürdüm..işim var derdim birlikte yapalım,,sürekli işmi yapılırmış derdi..3 yıl aynen devam etti..sonra gel zaman git zaman kapıyı açmadım yarım saat kadar bekleyp baktığımda yine orada duruyoardu kabussss gibiydi...
sizinde başınıza gelmişşş şimdi böyle davranan komşulara haddini bil evime gelme rahatsız oluyorum diyemezdiğimiz için suçlu biz mi oluyoruz???
Rahatsız olan varsa konuya cevap vermesin! hayret burada sıkıntı ve sorunlarımızı anlatıyoruz rahatsız oluncak ne var sanki...
kusura bakma ama burdakilerin aksine ben "sana" sinir oldum.yorumlar da bir o kadar trajikomik doğrusu.kendin hoşlanmadığın şeyi başkasına yaparak mı olayı çözeceksin??? 22 23 sayfa yazı yazılmış, sen hala dert yanıyorsun.madem bu kadar rahatsızsın burada kafa patlatacağına açıkca konuş.kendi evinde, çıt çıkarmadan diken üstünde oturmanın nasıl bir mantığı yoksa, sürekli yalanlara sığınıp bahane uydurmak da bir o kadar mantıksız.
arkadaşım herkez çektiğini bilir,zararın neresinden dönersen kardır kendine önem ver değer ver,hayır demesini bil,zaman çabuk geçiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?