bence açıkça söyle gitsin,o senin durumunu görüyormu yada umrundamı
ne düşünüyosun boşver ya
annen değil kardeşin değil
umurunda olduğunu sanmıyorum haklısın kendi sıkıntısı geçsin yeter bencilce davranıyor akrabam değil ama işte komşuluk hakkı var diye kırıcı olmadım bugüne kadar
bende aynı seyı yasadım işyerınden arkadaşmdı habersız çatkapı kalmaya gelıyordu,senın yasadıklarının aynısı bıde yatılısını dusun..en sonunda sinirlendım bagırdım ,bı arkadaşa anlattım o kızgınlıkla o da bısekılde arkadaşımın kulagına gıtmş..şimdı karşı karşıya aynı oartamda küs olmak zorunda kaldım..kötü olan arkadan konuşan ben oldum:) ama dayanamadım artık bu denlı rahat davranmasına..bence dırek otur konus cok bunalırsın,gecenın bı vaktı zil çalmalar bana sormadan yatmaya kalmalar,kaç aydır mıdem agrıyor agzıma su gelıyor acaba reflumu oldum dıyorum..ya dıyeceksın ya küsüp hayatından çıkaracaksın yoksa kafayı yersın soyleyeyım..1 aydır konusmuyoruz kulagına gıtmş vs olan gene bana oldu ama daha rahatladım,en azından uykumun ortasında zil çalmıyor,,kapıyı açtıgımda da eşyasını almş bana kalmaya gelıp ıcerı dalan bırı yok:)
ay sorma arkadaşım bırtek bende bu dert derdım... bende de aynı komşular çat kapı ... küsmek istesende küsmüyo bu tur ınsanlar ne tur taktıkler denedım .. banyodayım dedım. uyuyorum dedım. sıgarayı bıraktım sınırlıyım dedım. karanlıkta bıle oturdugum oldu ışıkları görmesınler dıye çin işkencesi yemın ederım
kesınlıkle kapıyı açma bi süre sonra zaten anlıcaktır.
evı başka mahallede ama işyerınden arkadaşım ıkımızde bekarız,kırmayayım dedım ama bıkaç kez yuzune soyledım anlamadı.kaç kez karanlkta oturdumn tlfnu kıstım,tlfnu açmayınca dırek eve gelıp zıle basıyodu açmayınca kapıya vurmalarkafayı yedırttı bana ya,gecenın 12 sınde sana kalmaya geldım eve gıtmeye usendım demeler vs vs daha neler neler anlatsam bıtmez..soyluyodum anlamıyordu anlamamazlıga verıyordu,eve gıdıp yatıcam dıyordum farketmıyodukı gene rahatsız etmeler çatkapı gelmeler vs..küsüz şimdı anca oyle kurtuldum rahatsızlıklardan
evı başka mahallede ama işyerınden arkadaşım ıkımızde bekarız,kırmayayım dedım ama bıkaç kez yuzune soyledım anlamadı.kaç kez karanlkta oturdumn tlfnu kıstım,tlfnu açmayınca dırek eve gelıp zıle basıyodu açmayınca kapıya vurmalarkafayı yedırttı bana ya,gecenın 12 sınde sana kalmaya geldım eve gıtmeye usendım demeler vs vs daha neler neler anlatsam bıtmez..soyluyodum anlamıyordu anlamamazlıga verıyordu,eve gıdıp yatıcam dıyordum farketmıyodukı gene rahatsız etmeler çatkapı gelmeler vs..küsüz şimdı anca oyle kurtuldum rahatsızlıklardan
yatmaya falan kalsa evi satar şehir dışına taşınırdım heralde valla sende sabırlıymışsın :26:bende aynı seyı yasadım işyerınden arkadaşmdı habersız çatkapı kalmaya gelıyordu,senın yasadıklarının aynısı bıde yatılısını dusun..en sonunda sinirlendım bagırdım ,bı arkadaşa anlattım o kızgınlıkla o da bısekılde arkadaşımın kulagına gıtmş..şimdı karşı karşıya aynı oartamda küs olmak zorunda kaldım..kötü olan arkadan konuşan ben oldum:) ama dayanamadım artık bu denlı rahat davranmasına..bence dırek otur konus cok bunalırsın,gecenın bı vaktı zil çalmalar bana sormadan yatmaya kalmalar,kaç aydır mıdem agrıyor agzıma su gelıyor acaba reflumu oldum dıyorum..ya dıyeceksın ya küsüp hayatından çıkaracaksın yoksa kafayı yersın soyleyeyım..1 aydır konusmuyoruz kulagına gıtmş vs olan gene bana oldu ama daha rahatladım,en azından uykumun ortasında zil çalmıyor,,kapıyı açtıgımda da eşyasını almş bana kalmaya gelıp ıcerı dalan bırı yok:)
aynen bu durumdayım bende ne söylesem küsmeye hiç meyil etmiyorlar anlamazlıktan geliyorlar böyle tipler :26:ay sorma arkadaşım bırtek bende bu dert derdım... bende de aynı komşular çat kapı ... küsmek istesende küsmüyo bu tur ınsanlar ne tur taktıkler denedım .. banyodayım dedım. uyuyorum dedım. sıgarayı bıraktım sınırlıyım dedım. karanlıkta bıle oturdugum oldu ışıkları görmesınler dıye çin işkencesi yemın ederım
kesinlikle anlamıyor çooookkk kapıyı açmadığım olmuştur Allah biliyor ne yalan söylim :26:kesınlıkle kapıyı açma bi süre sonra zaten anlıcaktır.
annemdeyiz kişin
Annem eşim calisiyor
Burda bir arkadasim var ayni binada.calisiyor,haberli gorusuruz,eşlerle...
Calismazken de haberli gorusurduk...
Samimi ama mesafeliyiz...
Uzuluyordum baska komsum yok diye ama sizleri okuyunca yok yok vazgectim ben istemem oyle samimi komsu,
Esim vardiyali calisiyor bebegim kucuk ev daginik oldugu oluyo yok yok kalsin...
Allah hepinizede sabir versin...
bende artık hayatın içinden bölümünün müdavimi oldum :) bencede kapıyı açmayın.:) açmak zorundamısınız canım aaa gitsin kendine başka komşu bulsun.siz başlarda çok yüz vermişiniz,burdan hepinize tavsiye hanımlar sıcak kanlı,tebessümlü olabilirsiniz ama kimseye çok yüz vermeyin,çevremizde görgüsüz insanlar çok fazla,kimsenin hanenize,mahreminize siz istemedikçe girip rahatsız etmeye hakkı yok.dinimiz böyle şeyleri hiç hoş görmüyor,tamam misafir berekettir,veli nimettir,misafir ağırlamak sevaptır ama bu kadarıda fazla yani.kendinizi hiçte kötü hissetmeyin.onun yüzünden birsürü yalan söylemişsiniz baksanıza.
ahahahahahah aynı aynıı vallahı yüz kalmamış bu ınsanlarda ben 5 defa gıtmedım 2 senede kadın hergun çat kapı.. menfaatçi bakışlar bırsey alırsın kıskanırlar .. bır sıgarayı kar sayıyolarr inanamıyorum psıkolojım alt üst olmuştu haber gönderdım haftada 3 kez gelıyo görusmek ıstemıyorum dememe ragmen :)))
canım insanlarla araya mesafe koymak her zaman iyidir boşver seni rahatsız ediyosa arkadaşlığını bitirmen bile yerinde olur insan da hergün aynı modda olmuyo ki sen onu hergün ve sürekli çekmek zorundamısın hiç bi mecburiyetin yok valla boşver küstüğün iyi olmuş yüzsüzlüğünde bu kadarı pes yani boşver yüzverşe derim ben
inanın hiç evine gidesim gelmiyor o derece bıkmışım eşimi işe oğlumu okula gönderdim mi evde sessizce oturuyorum işim yoksa sesimi duyup gelmesinler diyeCanım Allah kolaylık versin sana ben de tahammül edemem öyle şeylere.. Çok sevdiğim komşularım var sürekli görüşürüm ama çat kapı hiç gitmedim onlarda gelmez ve kardeş gibi olduk..
Ama sürekli olursa bu kalkmamak bilirse heralde sinirlenirim evimin pis dağınık görülmesinden haz almam. Kapım çalınsa derim ki x hanım kusura bakma ben müsait değilim senin sürekli böyle gelmen yüzünden eşime yemek hazırlayamadım işimi yapamadım bana kızdı(madem eşinizden çekiniyor bişey diyemez) artık bundan sonra ben sana gelirim diyin. arada bir giidn daha da gitmeyin tekrar gelirsede işim var kusura bakmayın sizi içeri alamam diyin anlasın artık yani... Daral geldi sağdan soldan :)
Canım konunun ilk 6 sayfasını okuyabildim ayy bana sinir bastı stres oldum bu nedir ya
yazık senin canına arkadaşım kadın seni hem stres hemde bolbol yalan sahibi yapmış bu durumda eşinde oğlunda etkileniyordur sende benim gibi yumuşak yüzlüsün sanırım
benimde ilk evlendiğin zaman bir alt komşum vardı aramız çok iyiydi böylee zırt pırt gelmeler sabahlara kadar içki alemleri yapıp türküler çığırmalar falan nerdeyse 5 sene dayandıktan sonra bir kere sessiz olun dedim diye bana düşman oldular o zaman anladımki arkadaşlık hatırına boşa stres yaşamışım değmezmiş sende rahat ol
yapacakların şunlar eğer uygularsan işe yaramazsa benden hesabını sorabilirsin
1) o sana gelmeden zamansız sen ona git bağıra çağıra kendi derdini anlat onun konuşmasına fırsat verme tekrar tekrar aynı şeyi anlat kısaca onun sana yaptığı sende ona yap
2) kapını çaldığı zaman istifini hiç bozma kapıyıda açma oğlunuda tembihle açmasın çalar çalar gider sorduğundada ' ne zaman geldinki hiç duymadım ' de sana zamanını söylersede 'bilmemki o zaman ne yapıyordum hatırlamıyorum ' tarzı fazla açıklama yapmadan konuş
sen ona hep yalanda olsa mantıklı açıklama yapmışsın tabi o yalan olduğunu bilmiyor gerçekten kapıyı açmamamın haklı sebebi var onla ilgili değil benden rahatsız değiller diye düşünüyor.^
3) olduda sana geldi arada çay falan doldurması için bardağı eline tutuştur çalıştır
4) sana gelince hep başım ağrıyor miğrenim var hastayım tarzı konuş bunalt onu
5) evde dolap falan iteceğin zaman yardıma çağır ama oda seni kendi evine yardıma çağırmasın diyede belimde fıtık var yalanını uyduruver bir sürü yalan söylemek zorunda kalmışsın bir tane daha pembe yalanın olucak
bunlarda işe yaramazsa sen bana gönder ben onu pamuk gibi rahatlatırım bir daha kapından geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?