Komşuyla garaj sıkıntısı

Tapuda değil ki
Tapuda depo ve kapalı garaj yazıyor yani o zaman adam bana salonu sana kiralamadım mı diyecek sözleşmede ek olarak yazmıyor kanunen ek olarak belirtmek zorunda değilmiş
Tapuda değil kira kontratında ne yazıyorsa o geçerlidir. Garaj dahil diye belirtilmiş mi?

Tapuda değil ki

Tapuda değil kira kontratında ne yazıyorsa o geçerlidir. Garaj dahil diye belirtilmiş mi?
Avukat emlakçı mısınız emin misiniz? O zaman adam bana sen salonu kullanma orayı kiralamadım da diyebilir yani? Sonuçta meskene ait. Avukata sorduğumda böyle söyledi

Yok girerken depozito istemiyorum dedi kira verdim girdim anlaşmada da depozito yazmıyor

Böyle tipleri polise şikayet etseniz de sonuç alamazsınız. Ev sahibiniz de ne yapacağına karar veremeyen biri girdikten sonra ne Depozitosu?

Böyle tipleri polise şikayet etseniz de sonuç alamazsınız. Ev sahibiniz de ne yapacağına karar veremeyen biri girdikten sonra ne Depozitosu?
Vermeyeceğimi söyledim zaten sözleşme böyle dedim. Zam da 1 kere yapılır eylülde dedim. Apartmanda çatı yapılıyor benden bekliupr herhalde vermemi

Garajı çözmeden zam mam beklemeyin kullanamadığım süre boyunca geçen zamanı zam vermek için erteleyeceğim ben özellikle garajlı diye kiraladım burayı beni mağdur ediyorsunuz sizde mağdur olun o zaman de bak nasıl hallediyor

Bana araban olduğunu bilmiyordum diyor

Avukat emlakçı mısınız emin misiniz? O zaman adam bana sen salonu kullanma orayı kiralamadım da diyebilir yani? Sonuçta meskene ait. Avukata sorduğumda böyle söyledi
Hayır avukat değilim ancak bizim bina yapılırken müteahhit otoparktan kendi hissesini kendi dükkanına ekledi. Yine kendine ait daireleri satarken belirtmemiş durumu, otoparkı var diye daire alanlar şimdi araçlarını yol kenarlarına koyuyorlar.
Dizin verdiğiniz örnekte siz daireyi kiraladığınız için salonu kiralamadım deme olasılığı yok tabi ki. Çünkü siz daireyi kiralıyorsunuz.

Bu işi cozecek olan yonetıcı. Oturdugunuz yer site mı? Komşuyla papaz olmayın takıntılı psıkopat cok var.

Orası size aitse tabi sizin kullanmanız gerekir sonuçta tapuda belirtilmiş.

Kira kontratında hiç ayrıca otopark,garaj diye yazan kira kontratı görmedim ben o zaman siteye ait acık otoparkıda kullanamaz kiracı kira sözleşmesinde yoksa bu mantıkla.

Yurtdışında sanırım garaj yada otapark için ayrı sözleşme yapıyorlar ama burada öyle bir yok ki kira sözleşmesinde evin demirbaşları yazar sadece.

Hayır ben mülkü kiralıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…