- 25 Nisan 2022
- 2.543
- 3.282
- 83
Tapuda değil kira kontratında ne yazıyorsa o geçerlidir. Garaj dahil diye belirtilmiş mi?Tapuda depo ve kapalı garaj yazıyor yani o zaman adam bana salonu sana kiralamadım mı diyecek sözleşmede ek olarak yazmıyor kanunen ek olarak belirtmek zorunda değilmiş
AA öyle mi oluyor.Tapuda değil ki
Tapuda değil kira kontratında ne yazıyorsa o geçerlidir. Garaj dahil diye belirtilmiş mi?
Avukat emlakçı mısınız emin misiniz? O zaman adam bana sen salonu kullanma orayı kiralamadım da diyebilir yani? Sonuçta meskene ait. Avukata sorduğumda böyle söylediTapuda değil ki
Tapuda değil kira kontratında ne yazıyorsa o geçerlidir. Garaj dahil diye belirtilmiş mi?
Ben söyledim burası benim sen boşalt yoksa ben kendim çıkarıp koyacağım dedimBelki ev sahibini tehdit edebilirsin kirasını ödediğim alan işgal edildiği için 3 gün içinde boşaltılmazsa polise vereceğim gibisinden
Yok girerken depozito istemiyorum dedi kira verdim girdim anlaşmada da depozito yazmıyorEv sahibinin depozito istemeyi atlamasi gibi bir durum ben hic bilmiyorum. Benim yada yakinlarimin basina gelmedi. Bu arada diger mesajlari izda ozel durumunuz(evlilik) oldugunu okudugum icin belki aranizda farkli anlastiniz diye dusunuyorum. Ama kira sozlesmesinde hakkiniz varsa kullanim hakkini da size birakmali evsahibi
Konuşuyorum haberim var kullanıyor boşalacak diyor ama ne zaman 2 hafta olduBu konuda bilgim yok ama öncelikle evsahibinizle konuşun.
Böyle tipleri polise şikayet etseniz de sonuç alamazsınız. Ev sahibiniz de ne yapacağına karar veremeyen biri girdikten sonra ne Depozitosu?Merhaba herkese
Bu eve yeni taşındım ve kiracıyım. Apartmanda herkesin garajı yok ama benim oturduğum dairenin garajı varmış. Taşındığımda arabam yoktu. garaja bir şeyler koymak için indiğimde ağzına kadar doluydu.
Garajı olmayan biri çamaşır makinesinden koltuğa kadar her şeyi oraya koymuş.
Gidip söyledim, garaj bana ait arabayı koyacağım dedim. Adam sen kiracısın ben ev sahibiyim garajı hep ben kullandım dedi. Ne alaka yani?? Evi kiraladım garaj da doğal olarak daireyle birlikte kiralamış sayılıyor. Şu an arabamı garaja sokamıyorum.
Ev sahibine defalarca söyledim halledeceğim, benden izin almış haberi var sen arabayı bana söylemedin ama deyip oyalıyor. Yöneticiye söylüyorum, o da ilgilenmiyor. Şimdi de garaj ortak demeye başladılar. diğer komşular öyle bir şey olmadığını alt kattakilerin garajı olmadığını söyledi. ev sahibine soruyorum garaj bizim halledeceğim diyor ama ortada hiçbir çözüm yok.
üstüne üstlük eve taşındığımın ikinci ayında ev sahibi ocakta zam yapacağım dedi. Sözleşmenin 1 yıllık olduğunu söyledim. Girerken depozito istememişti ve şimdi depozito diye tutturdu.
Parasını ödüyorum garaja da ödüyorum arabamı garaja sokamıyorum. Apartmanın önüne koy işte diyor utanmadan.
Ne yapmam gerekir sizce? Polisi mi aramalıyım yoksa gidip eşyaları apartman önüne mi çıkarayım?
Vermeyeceğimi söyledim zaten sözleşme böyle dedim. Zam da 1 kere yapılır eylülde dedim. Apartmanda çatı yapılıyor benden bekliupr herhalde vermemiBöyle tipleri polise şikayet etseniz de sonuç alamazsınız. Ev sahibiniz de ne yapacağına karar veremeyen biri girdikten sonra ne Depozitosu?
Bana araban olduğunu bilmiyordum diyorGarajı çözmeden zam mam beklemeyin kullanamadığım süre boyunca geçen zamanı zam vermek için erteleyeceğim ben özellikle garajlı diye kiraladım burayı beni mağdur ediyorsunuz sizde mağdur olun o zaman de bak nasıl hallediyor
Ben söyledim burası benim sen boşalt yoksa ben kendim çıkarıp koyacağım dedim
merhaba, kira sözleşmenizde garajı da kullanabilir diye belirtildiyse hukiki olarak hakkınızı arayın. ama belirtmdiyse nereye şikayet ederseniz edin garajı boşaltmaz ve sizi sürekli oyalar.Bana araban olduğunu bilmiyordum diyor
Hayır avukat değilim ancak bizim bina yapılırken müteahhit otoparktan kendi hissesini kendi dükkanına ekledi. Yine kendine ait daireleri satarken belirtmemiş durumu, otoparkı var diye daire alanlar şimdi araçlarını yol kenarlarına koyuyorlar.Avukat emlakçı mısınız emin misiniz? O zaman adam bana sen salonu kullanma orayı kiralamadım da diyebilir yani? Sonuçta meskene ait. Avukata sorduğumda böyle söyledi
Biz evimizi kiraya verirken kontrat yapıyoruz orada ne yazıyorsa geçerli olan odur.AA öyle mi oluyor.
Hayır ben mülkü kiralıyorumHayır avukat değilim ancak bizim bina yapılırken müteahhit otoparktan kendi hissesini kendi dükkanına ekledi. Yine kendine ait daireleri satarken belirtmemiş durumu, otoparkı var diye daire alanlar şimdi araçlarını yol kenarlarına koyuyorlar.
Dizin verdiğiniz örnekte siz daireyi kiraladığınız için salonu kiralamadım deme olasılığı yok tabi ki. Çünkü siz daireyi kiralıyorsunuz.
Sadece tek dairenin garajı yok 8 daire hariç herkesin garajı varOrası nasıl bir apartman ki tek bir dairenin garajı var?
Yanlış biliyorsun amaBiz evimizi kiraya verirken kontrat yapıyoruz orada ne yazıyorsa geçerli olan odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?