Elektriğini siz ödüyorsanız bu nasıl tartışmaya açık ya çok saçma degil mi ?Şimdi de garaj ortak demeye başladılar. diğer komşular öyle bir şey olmadığını alt kattakilerin garajı olmadığını söyledi. ev sahibine soruyorum garaj bizim halledeceğim diyor ama ortada hiçbir çözüm yok.
Ay ne alakası var. Binaya ait bir garaj evede tahsisliyse tabikide daireyi kullanan orayıda otomatikman kullanabilir. Bu özelliğiyle kiralamış oluyor. O zaman asansörüde kullanmasın. Ayrıca apartmanda atıyorum 15 daire var ama 10 dairelik park yeri var kiracıda olsa ev sahibide olsa yer kapanın önce gelenindir. Öyle şey mi var. Ama bu dairede zaten garaj daireye tahsisliymiş tapuda. Direk kiracının hakkıdır.Tapusu ev sahibine ait olabilir ama sözleşmede özel olarak size kiralamadiysa sizin hakkınız değildir. Eve ait olması değil size kiralanıp kiralanmadığı önemli.
Elektriği bile size bağlıysa garaj sizindir tartışmasız..
Ne kadar gıcıklar, garajın anahtarını değiştirip elektriğini keserdim ben olsam. Uğraşsın dursunlar. Ya da daha güzeli, garajın elektriği gitmiş yaa diyip o dondurucunun içinde ne varsa bir güzel bozardım. tıpış tıpış toplasınlar bakalım.
Kapattım elektriğini zaten bakalım alacağız dediler arabaya yer çıkardılarElektriğini siz ödüyorsanız bu nasıl tartışmaya açık ya çok saçma degil mi ?
Eşyaları al dışarı koy eşya kiminse o düşünsün
Suç işlemiş olmaz mıyımSabah erkenden kimsecikler ortada yokken at hepsini gitsin
İcrayla mı uğraşacağım ya offf ne kadar zorZilyetlik hakkından kaynaklı bazı hakların var. Yani icra zoruyla çıkarabilirsin adamın eşyasını. Avukata danışırsan yönlendirir
Ya arabayı park ediyorum arıyorlar arabayı çek gruba yazıyorlar geçen babam geldi yanıma arabayı çek diyorlar bi tane uyuz adam var emekli ömür törpüsü garajın önüne park ediyor arabasını ama 1 arabalık yer bırakıyor anladım garaj onun ama önü de onun geçen sevgilim de bilerek oraya park etti geldi işte çıkamıyorum düzgün park etmiyorlar bile cins sürüsüAy ne alakası var. Binaya ait bir garaj evede tahsisliyse tabikide daireyi kullanan orayıda otomatikman kullanabilir. Bu özelliğiyle kiralamış oluyor. O zaman asansörüde kullanmasın. Ayrıca apartmanda atıyorum 15 daire var ama 10 dairelik park yeri var kiracıda olsa ev sahibide olsa yer kapanın önce gelenindir. Öyle şey mi var. Ama bu dairede zaten garaj daireye tahsisliymiş tapuda. Direk kiracının hakkıdır.
Ya suçtan muçtan anlayacak olsalar senin oraya koyması da suç onu anlarlar video kaydı yap taşırken de zarar verdi kırdı attı demesinler yeter de artar adam olana çok bileSuç işlemiş olmaz mıyım
Şuan azaltılar araba çekecek alan bıraktılar bakalım ne zaman alacaklarYa suçtan muçtan anlayacak olsalar senin oraya koyması da suç onu anlarlar video kaydı yap taşırken de zarar verdi kırdı attı demesinler yeter de artar adam olana çok bile
Hiç öyle bişey yok. Sitede evim kırada, sitenin kapalı otoparkı var, daireye ait otoparkıda tabiki kiracı kullanıyor. Her dairenin kendine ait bir alanı var, iki arabası olanda gidip başkasının yerine koysun diğerleri dışarda kalsın ozamanTapusu ev sahibine ait olabilir ama sözleşmede özel olarak size kiralamadiysa sizin hakkınız değildir. Eve ait olması değil size kiralanıp kiralanmadığı önemli.
Suç işlemiş olmaz mıyım
Sakın yapmayın şunum vardı kayboldu der altından kalkamazsiniz dokunmayinSuç işlemiş olmaz mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?