Komşuyla garaj sıkıntısı

merhaba, kira sözleşmenizde garajı da kullanabilir diye belirtildiyse hukiki olarak hakkınızı arayın. ama belirtmdiyse nereye şikayet ederseniz edin garajı boşaltmaz ve sizi sürekli oyalar.
Kirada taşınmaz yazıyor o taşınmaza depo ve garaj dahil

Taşınmaz yazıyor daire yazmıyor sözleşmede daire tapusunda da ek kapalı garaj yazıyor

merhaba, kira sözleşmenizde garajı da kullanabilir diye belirtildiyse hukiki olarak hakkınızı arayın. ama belirtmdiyse nereye şikayet ederseniz edin garajı boşaltmaz ve sizi sürekli oyalar.
Belirtmeye gerek yok dediler ama

Taşınmaz yazıyor daire yazmıyor sözleşmede daire tapusunda da ek kapalı garaj yazıyor
Zabıtaya yada polise şikayet edin o zaman.

İlk mesajda da yazdığım gibi hiçbir kira sözleşmesinde garaj yada otapark belirtilen madde görmedim o zaman kiracıların hiçbiri kullanamaz otapark yada garajı . Yurtdışında yapılıyorda burada yapılmıyor bence.

Ev sahibinin yapması gerekiyor herhalde bilmiyorum avukatla vs uğraşmak istemiyorum

Garaj olayını çözemedim mesela bizde kapalı açık iki yer var ikisi de ortalama daire sayısı kadar mesela kapalı olan bizim binanın altında diyelim karşı komşu gelip araç koydu biz niye sen koydun demiyoruz çek evin önüne geç git yani sizinki biraz inada binmiş gibi bu bir yana kimse garaja extra para ödemez ben ilk defa duydum böyle bir şey eğer para ödüyorsam da kimseye gidip ağız eğmem çıkarırım o eşyaları ordan koyarım aracımı koyamıyorsam parasını isterim bunun ev sahibi olmakla kiracı olmakla alakası yok bence ayrıca sizin çok daha ciddi sıkıntılarınız var bu olaya gelene kadar daha ikinci aydan zam konuşulmaya başlanmış onları ne yapmayı düşünüyorsunuz

Site değil malesef yöneticiye söyledim kızı boşandı onun eşyaları diyor bana ne yani
En makul cozum, ev sahibinize madem garaji kullanamiyorum, kirami garajsiz olarak odeyecegim demek gibi gozukuyor. Ancak tabiki bununda kira sozlesmesinde belirtilmis olmasi gerektigini dusunuyorum. Yani ev kirasi x lira, garajin kirasi y lira gibi bir bilgi varsa ise yarayacaktir ki boyle bi sozlesme imzaladiginizi hic sanmiyorum.

Direkt taşınmaz diyor sözleşmede taşınmazın tapusunda da garaj var diğer komşular kullanıyor kendi garajlarını kimse girmiyor ortak

Bizde kapalı yok apartman altında garaj var ayrı ayrı bir de market var anahtarı vs ayrı hatta asansörden geçiş var garajın elektriği bana bağlı inat değil arabamı garaja çekmek istiyorum bir yere park ediyorum arıyorlar orası benim şurası benim ve işlek bir yer birş vurur diye korkuyorum elektrikli araba garajda şarj etmek istiyorum ev sahibi de konuşsun dursun vermicem 1 sene dolunca taşınacağım

Eşyaları al dışarı koy eşya kiminse o düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…