Kirada taşınmaz yazıyor o taşınmaza depo ve garaj dahilmerhaba, kira sözleşmenizde garajı da kullanabilir diye belirtildiyse hukiki olarak hakkınızı arayın. ama belirtmdiyse nereye şikayet ederseniz edin garajı boşaltmaz ve sizi sürekli oyalar.
Taşınmaz yazıyor daire yazmıyor sözleşmede daire tapusunda da ek kapalı garaj yazıyorOrası size aitse tabi sizin kullanmanız gerekir sonuçta tapuda belirtilmiş.
Kira kontratında hiç ayrıca otopark,garaj diye yazan kira kontratı görmedim ben o zaman siteye ait acık otoparkıda kullanamaz kiracı kira sözleşmesinde yoksa bu mantıkla.
Yurtdışında sanırım garaj yada otapark için ayrı sözleşme yapıyorlar ama burada öyle bir yok ki kira sözleşmesinde evin demirbaşları yazar sadece.
Site değil malesef yöneticiye söyledim kızı boşandı onun eşyaları diyor bana ne yaniBu işi cozecek olan yonetıcı. Oturdugunuz yer site mı? Komşuyla papaz olmayın takıntılı psıkopat cok var.
Belirtmeye gerek yok dediler amamerhaba, kira sözleşmenizde garajı da kullanabilir diye belirtildiyse hukiki olarak hakkınızı arayın. ama belirtmdiyse nereye şikayet ederseniz edin garajı boşaltmaz ve sizi sürekli oyalar.
Zabıtaya yada polise şikayet edin o zaman.Taşınmaz yazıyor daire yazmıyor sözleşmede daire tapusunda da ek kapalı garaj yazıyor
Mal beyanında mi bulunuyoruz ev kiralarken? Adama bakBana araban olduğunu bilmiyordum diyor
Ev sahibinin yapması gerekiyor herhalde bilmiyorum avukatla vs uğraşmak istemiyorumZabıtaya yada polise şikayet edin o zaman.
İlk mesajda da yazdığım gibi hiçbir kira sözleşmesinde garaj yada otapark belirtilen madde görmedim o zaman kiracıların hiçbiri kullanamaz otapark yada garajı . Yurtdışında yapılıyorda burada yapılmıyor bence.
Valla yoruldum ya garajın elektriğini bile ben ödüyorum dondurucu koymuşlar utanmadanMal beyanında mi bulunuyoruz ev kiralarken? Adama bak
Garaja ait salter varsa kapatın gitsin eğer evin içinde varsa ki vardır mutlaka.Valla yoruldum ya garajın elektriğini bile ben ödüyorum dondurucu koymuşlar utanmadan
Doğrusunu biliyorsanız buyrun.Yanlış biliyorsun ama
Garaj olayını çözemedim mesela bizde kapalı açık iki yer var ikisi de ortalama daire sayısı kadar mesela kapalı olan bizim binanın altında diyelim karşı komşu gelip araç koydu biz niye sen koydun demiyoruz çek evin önüne geç git yani sizinki biraz inada binmiş gibi bu bir yana kimse garaja extra para ödemez ben ilk defa duydum böyle bir şey eğer para ödüyorsam da kimseye gidip ağız eğmem çıkarırım o eşyaları ordan koyarım aracımı koyamıyorsam parasını isterim bunun ev sahibi olmakla kiracı olmakla alakası yok bence ayrıca sizin çok daha ciddi sıkıntılarınız var bu olaya gelene kadar daha ikinci aydan zam konuşulmaya başlanmış onları ne yapmayı düşünüyorsunuzMerhaba herkese
Bu eve yeni taşındım ve kiracıyım. Apartmanda herkesin garajı yok ama benim oturduğum dairenin garajı varmış. Taşındığımda arabam yoktu. garaja bir şeyler koymak için indiğimde ağzına kadar doluydu.
Garajı olmayan biri çamaşır makinesinden koltuğa kadar her şeyi oraya koymuş.
Gidip söyledim, garaj bana ait arabayı koyacağım dedim. Adam sen kiracısın ben ev sahibiyim garajı hep ben kullandım dedi. Ne alaka yani?? Evi kiraladım garaj da doğal olarak daireyle birlikte kiralamış sayılıyor. Şu an arabamı garaja sokamıyorum.
Ev sahibine defalarca söyledim halledeceğim, benden izin almış haberi var sen arabayı bana söylemedin ama deyip oyalıyor. Yöneticiye söylüyorum, o da ilgilenmiyor. Şimdi de garaj ortak demeye başladılar. diğer komşular öyle bir şey olmadığını alt kattakilerin garajı olmadığını söyledi. ev sahibine soruyorum garaj bizim halledeceğim diyor ama ortada hiçbir çözüm yok.
üstüne üstlük eve taşındığımın ikinci ayında ev sahibi ocakta zam yapacağım dedi. Sözleşmenin 1 yıllık olduğunu söyledim. Girerken depozito istememişti ve şimdi depozito diye tutturdu.
Parasını ödüyorum garaja da ödüyorum arabamı garaja sokamıyorum. Apartmanın önüne koy işte diyor utanmadan.
Ne yapmam gerekir sizce? Polisi mi aramalıyım yoksa gidip eşyaları apartman önüne mi çıkarayım?
En makul cozum, ev sahibinize madem garaji kullanamiyorum, kirami garajsiz olarak odeyecegim demek gibi gozukuyor. Ancak tabiki bununda kira sozlesmesinde belirtilmis olmasi gerektigini dusunuyorum. Yani ev kirasi x lira, garajin kirasi y lira gibi bir bilgi varsa ise yarayacaktir ki boyle bi sozlesme imzaladiginizi hic sanmiyorum.Site değil malesef yöneticiye söyledim kızı boşandı onun eşyaları diyor bana ne yani
Yahu böyle şey mi olur apartman garajı daire daire evimde garajın deponun şalteri var ayrı mı kira? Ortak değil tapuda ek kapalı garaj. Neye dayanarak söylüyorsun mesela merak ettim ben kanuna baktım çünküDoğrusunu biliyorsanız buyrun.
Direkt taşınmaz diyor sözleşmede taşınmazın tapusunda da garaj var diğer komşular kullanıyor kendi garajlarını kimse girmiyor ortakEn makul cozum, ev sahibinize madem garaji kullanamiyorum, kirami garajsiz olarak odeyecegim demek gibi gozukuyor. Ancak tabiki bununda kira sozlesmesinde belirtilmis olmasi gerektigini dusunuyorum. Yani ev kirasi x lira, garajin kirasi y lira gibi bir bilgi varsa ise yarayacaktir ki boyle bi sozlesme imzaladiginizi hic sanmiyorum.
Bizde kapalı yok apartman altında garaj var ayrı ayrı bir de market var anahtarı vs ayrı hatta asansörden geçiş var garajın elektriği bana bağlı inat değil arabamı garaja çekmek istiyorum bir yere park ediyorum arıyorlar orası benim şurası benim ve işlek bir yer birş vurur diye korkuyorum elektrikli araba garajda şarj etmek istiyorum ev sahibi de konuşsun dursun vermicem 1 sene dolunca taşınacağımGaraj olayını çözemedim mesela bizde kapalı açık iki yer var ikisi de ortalama daire sayısı kadar mesela kapalı olan bizim binanın altında diyelim karşı komşu gelip araç koydu biz niye sen koydun demiyoruz çek evin önüne geç git yani sizinki biraz inada binmiş gibi bu bir yana kimse garaja extra para ödemez ben ilk defa duydum böyle bir şey eğer para ödüyorsam da kimseye gidip ağız eğmem çıkarırım o eşyaları ordan koyarım aracımı koyamıyorsam parasını isterim bunun ev sahibi olmakla kiracı olmakla alakası yok bence ayrıca sizin çok daha ciddi sıkıntılarınız var bu olaya gelene kadar daha ikinci aydan zam konuşulmaya başlanmış onları ne yapmayı düşünüyorsunuz
Öyle yapıcam dedim arabayı şarj etmem lazım kendi eşyalarımı koyacağım ben hep kullanıyordum diyor ama benim daireme aitÇıkart eşyalarini koy kapınin önüne gitsin resmen işgal yapmış şerefsiz
Var söyledim aldılar zaten kapattımGaraja ait salter varsa kapatın gitsin eğer evin içinde varsa ki vardır mutlaka.
Öyle yapıcam dedim arabayı şarj etmem lazım kendi eşyalarımı koyacağım ben hep kullanıyordum diyor ama benim daireme ait
Eşyaları al dışarı koy eşya kiminse o düşünsünBizde kapalı yok apartman altında garaj var ayrı ayrı bir de market var anahtarı vs ayrı hatta asansörden geçiş var garajın elektriği bana bağlı inat değil arabamı garaja çekmek istiyorum bir yere park ediyorum arıyorlar orası benim şurası benim ve işlek bir yer birş vurur diye korkuyorum elektrikli araba garajda şarj etmek istiyorum ev sahibi de konuşsun dursun vermicem 1 sene dolunca taşınacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?