- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
Öncelikle sadece ismiyle hitab etmeye başlasın.Ara sıra cığım ciğim takıları eklesin.Ondan bireysel birtakım konularda yeri geldikçe yardım isteyip,gruptan ayrı yapılabilecek bir faaliyet bulsun.Benim zaten kısmetim var diyerek belki o,kardeşinizin tepkisini ölçmek istemiştir.
Bilemiyorum, belki de. Yardım isteyebilir evet, biraz salağa yat ders çalıştırmasını falan iste dedim ama bakalım çocuk okey diyecek mi?
Kardesim diye hitap etmesin
Hatta hicbir erkege oyle hitap etmesin
Bastan ofsayt
Bence de etmesin de... O öyle ettiği için kendini zorunlu hissediyormuş, öteki türlü yazıyor gibi görünmek istemiyorum diyor.
Yazik etmesin enerjisine umutlarina.kirilinca toplayamiyor insan.
O kardesim demesin normal davransin bir erkek isterse yapar soyler gelir ugrasir. Gitgellere boyle imalara gizeme gerek yok. Tertemiz kalplere yerlesir insallah..
İnşallah, çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.
Biraz yorumlara baktim. Başka erkekle kiskandirna, bozma durumlarini hiç karistirmasin bence herkeste tutmaz o. Karsimdakinin baska bir kadinla ilgilendigi hissine kapilirsam ben uzaklaşirim, elden gidiyor diye ustune düşmem mesela...
En iyisi iliskilerini okul disina da tasisinlar. Bir kahve olur, alisveris olur artik ilgilendigi birsey olur. Biraz ikili kalirlarsa birseyler netleşir gibi, yoksa böyle baya uzayacak gibi duruyor.
Onun için uğraşacak ama bizimki de utangaç anacım, biraz yırtık olsaydı. Bana çekmiş. :)