KONU COK HASSAS !!!

adamda yuh yani.
her yerde yapmış maşşallah.........

Reactions: csi
Kesinlikle katiliyorum . kimsenin hicbiseyine karismamak gerekiyor gercekten de.

aynen sanki benim alnımda yazıyor aldatılmadım diye. ben de aldatıldım ama kimse bana haber vermedi, kendim yakaladım hakkını verdim eşeğin.

Çünkü çünkü kadın aldatıldığını hisseder, anlar bilir.

csi,
ben size anlattığınız olayın daha acısını anlatayım, bir kadın düşünün aşık oluyor, söz nişan yapılıyor, çift el ele göz göze acayip aşıklar (öyle görünüyor diyelim) nikah tarihi gelip çatıyor, gelinle damat salonda nikah masasında mutlu bir evlilik için evet demek üzereyken dışarıda bir hareketlilik, mutlu çiftin ailesinden birkaç kişi, damadın arkadaşlarından bazıları gidiyor hareketlenen yere, sonra geri dönüyorlar yok birşey gelin arabalarının önünü kesen çocukların kavgası diyorlar, siz de inanıyorsunuz tabii, evlilikten 1 yıl sonra ilk bebek, çift süper mutlu, ilk çocuk 7 yaşına gelince 2. bebek mutluluk dorukta, büyük çocuk 9 küçük 2 yaşındayken bambaşka bir hadise sonrası adamın taaaaa eşiyle nişanlandığı zamandan beri başka bir kadınla beraber olduğu, o kadını eşiyle yaşadığı, adamın kendi annesinin evine götürdüğü, evli olduğu kadının kardeşleri, adamın kendi annesinin ve kardeşlerinin de bu ilişkiden haberdar olduğu bombası düşüyor gündeme, sonra öğreniyorsunuz ki aslında kadında biliyor hissediyormuş ama çocuklar var diye sesini çıkarmıyormuş, aralarındaki çok başka nedenlerden boşandılar ama kadının boşanma sebebi arasında aldatılması yoktu maalesef

Bazen düşünüyorum aklım almıyor gerçekten, bir kadın kendi evini, kendi düzenini bilir, eşinin tavırlarından anlar, bir gecelik ilişkileri yakalamak belki daha zordur ama uzun soluklu aldatmaları bilmemek yakalamamak imkansız gibi birşey.

Ay Mune ve csi nin anlattiklari geçen ay izledigim ve çok çirkin buldugum olayların olduğu dizi Doctor Foster ' ı hatırlattı bana. Cidden oluyormus yani bu hikâyeler gerçek hayatta da.

Reactions: csi
Sürekli arkadaşım gelip bana özelini anlatıyorsa ve eğer bu arkadaş benim çok samimi dostun ise direkt söylerim.
Suçlar veya suçlamaz.
Benim başıma böyle birşey gelse arkadaşımın bana söylemesini isterdim.
Salak gibi kocam niye böyle ilgisiz diye oturup ağlamazdım en azından.

Ben olsam.kimligimi gizleyerek bir sekilde her ikisininde eşinin haberdar olmasini saglardim. Her iki eşinde buna hakki oldugunu düsünuyorum cunku. Bosanirlar mi devam mi ederler buna eşleriyle karar versinler artik

Kendi el yazınız ile değilde,birine mektup yazdırıp,çantasına atın.Dostca yazıyorum.bu ,duruma sessiz kalma.Sen gizliden bunları takibe al derdim.Emin ol öyle yüzleşme derdim.ama tanıdık birinin el yazısı olmasın.

İnsanlar neden bu tarz hassas konulara karışma gereği duyar hiç anlamıyorum.Size ne ki ?
dimi isteyen istediğini yapsın o aşağılık adam karisini aldatsin o aşağılık kadın da kocasını.... Aşk meşk olayı olduğu için hassas konu olur ve dürüstlük ve namus kenara itilir. Kadın aptal yerine konmus konmamis ne onemi varki. sonucta karsidaki de kadin. Sizin basiniza gelse derdiniz galiba aaa hassas konu.sanane bacim kocam o kadini sevmis begenmis sevismisler olabilir aaaaaaa (burda el cenede olacak)

Sayfaların arasına yaptığım yorumlardan bu anlamı mi çıkardınız ? Algida seçicilik yapmayın lütfen ve iyice okuyun anlamaya çalışın diğer yorumlarımida ve evet yine söylüyorum.Esler arasındaki hiç bir şey üçüncü şahısları alakadar etmez .Kimse de kendinde karışma hakkı görmesin.Bu şekilde arkadaşa iyilik yapmış olmazsiniz.

Ayrıca kadın hissiyatı güçlüdür .Aldatildiginida, aptal yerine kondugunuda anlar .Anladığı halde bir şey yapmıyorsa boşanmaya niyeti yok demek ki .Su durumda arkadaş ne hakla karissin acaba ?

Tesbih alan kadını kışkırtın. aaa x elindeki tesbih senın eşine aldıgnın aynısı değilmi yaa.tesadüfe baksana..şurda bı cafe var hiç gittinizmi , tost yapılıyormu diye imalarda bulunup zarf at. bende geçen gün ayşeyle gidecektim ama kısmet olmadı de. suratına bak bakalım. yada arkadasınla birgün o cafeye baskın yap. eşinin o mesajlasırkenki halini görsün diye düşünüyorum. hiç birini yapamazsan daha iyi gözlemle.

Arkadaşınız bunu öğrenmeye hazır mı bakalım! " Hangi kadın böyle birşeyi duymaya hazır olur" demeyin. Pekala ayrılmaya cesareti olmayan kadın bunu (şüphelense bile) öğrenmeye hazır olmayabilir. Siz de kaçtığı o gerçekle onu yüzlestirirseniz iftira ile suçlanabilirsiniz. Üstelik kanıtınız bile yok.
Ayrıca başka bir husus daha var. Ben şahsen böyle bir bilgiyi ne kadar yakın olsa bile üçüncü şahıslardan duymak istemem. Birakin kendi gerceğiyle kendi yüzleşsin.

Ayrıca kadın hissiyatı güçlüdür .Aldatildiginida, aptal yerine kondugunuda anlar .Anladığı halde bir şey yapmıyorsa boşanmaya niyeti yok demek ki .Su durumda arkadaş ne hakla karissin acaba ?

Haksizlik karsisinda susan dilsiz seytantir diye bir soz var, bilmiyorum bilir misiniz?
Kadin butun gun iste olan kocasinin onu catir catir aldattigini telepati kurarak mi anlicak, ultra sacma..
Ben bilsem uygun yolla soylerim.
O vicdan yukuyle insan nasil basini yastiga koyar?

Eşim beni aldatsa, tüm firma bilse ve kimse bana bunu söylemese hepsine ah ederim. Net! Ama herkes benim gibi değil. Gizli bir mesaj ya da mektup gibi bir şey atabilir misiniz acaba, kabak sizin başınıza patlamasın, bu kısmı da var. Dayak atan kocasını koruyan kadınları okuyoruz.

Telepatiye gerek yok BDV yi takip ediyorsanız fark edersiniz :) :) açılan konulara bakın .Şahsen eşimin bana ,evine ,çocuğuna karşı ilgisiz olduğunu fark ettiğim an neden böyle yaptığını anlamaya çalışırım .

Bence o kadını uyarsın ,evlisin yaptığın terbiyesizlik sana yakışıyor mu hem kendi hem o kızın yuvasını dağıtacaksın,kendine gel yoksa seni eşine söylerim diye blöf yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…