2 çocuğum var zaten onları kayınvalideme bırakacaktımIyi de izin almışsınız daha önce yine neden tekrar arıyorsunuz ki bu iş tek taraflı anlayışla falan cozulmez önceden izin işini halledince ertesi gün çıkıp gideceksiniz. Bir de eşiniz her an yer yere özel soforlugunuzu yapabilecek mi. Diyelim ki çocuğunuz oldu acil bisey oldu hastaneye gitmek için bu prosedürleri mi isleyecekmis
Ay gülme geldi,kadının sinirleri bozulmuş,her telefondan sonra oturup ağlıyorKızlar yalvarıyorum bana bi akıl verin başım çatlamak üzere. 3 yıllık evliyim eşimle aramız çok iyi normal karı koca ilişkisi. Sever iltifat eder sevdiğini söyler sarılır beni çok sever. Ama bazen öyle çekilmez oluyor ki alıp başımı gidesim geliyor ama olmuyor işte olmuyor. Mesela bi örnek vereyim ;
Halk eğitim de bi kursa yazılmıştım bugün gitmem gerekiyordu. Dün söyledim ona gidecem diye tmm dedi. Bugün hazırlanmışum çıktım asansörü beklerken mesaj attım ona ben çıktım haberin olsun diye. Aradı beni hayır gitme dedi. ben şokk. Hazırım çıkmışım dedim nereye gitme neden dedim yok gitme dedi öyle bi kaç dakka tartıştık sinirden girdim eve ağladım. Sakinleşince Aradım onu ne oldu iyi misin dedm nie gitmememi istemiyorsun dün ne konuştuk dedim bi saate gelirim ben seni bırakırım dedi. E bunu baştan söyleseydin ya dedim nie gitme diye tavır koyuyorsun tartışmaya yer mi arıyorsun dedim yok dedi. Neyse bekledim bekledim gelmedi. Yine aradım kurs kaçta bitecek dedi 12 de dedim o zmn 11 de gelirim dedie gitmenin ne anlamı kaldı o zmn gitmeyeyim dedim tmm gitme dedi kapattı telefonu Aradım aradım en az 10 defa açmıyor. Sinirden yine oturduö ağladım. Az önce aramış nasılsın cnm diyor. Nasıl olayım sence dedim bilmem dedi.
Napıyırusn dedi dersin ne söyle dedim tmm neyse hadi grşrz diyoryine oturdum ağlıyorum çok belli etmese de kıskanç olduğunu biliyorum acaba ondan mj böyle davranıyor. Haber vermeden git diyeceksinz ama öyle de olmuyor yetiştirilme tarzı böyle olunca insan cesaret edemiyor. Küsmeler tripler de işe yaramıyor. Yalvarırım akıl verin aklım başımda deil toplayamıyorum kendimi. Yediremiyorum kendime. Cesaretli yetişemedim ki cesaretli davranayım olmuyor işte köle gibi olmak istemiyorum. Hemcinslerimden yardım istemek geldi aklıma sadece. Nasıl davranmam gerektiği söyleyin bana yalvaroyrm. Sağlıklı düşünemiyorum. Şimdiden anlayışlı yaklaşan herkese teşekkür ederim
Otobüs dolmuş taksi hiç mi birşey yokOlmuyor işte burdaki yaşam biçimi izin vermiyor gitmeme
Doğu erkeği miEvet öylee doğu erkeği işte belki bilirsiniz. Biraz fazla maço
Bu kadar iyi idare etmişsin o zaman. Çocukları da okula götürmeye gelir artık2 çocuğum var zaten onları kayınvalideme bırakacaktım
Güzel arkadaşım, siz onun çocuğu ya da evinin bekçisi değilsiniz. Böyle alıştırmayın.Çıkmadn önce ara demişti. Bende m.l gbi
Haklısınz ne deseniz çok yüz verdim farkındaym nasıl geri dönerim geri dönebilirmiyim ki acaba. Akıl verin bana. Sinirlenince sinirimi boşaltmak için hemen ağlayan biriyim balık burcu ne de olsaDoğu erkeği mi
Ay şöyle kategorize etmeyin lütfen
O zaman kuma da getirsin oldu olacak
Abartmaya gerek yok
Madem çıktınız evden "şaka mı yapıyorsun hayatım çıktım bile evden, zaten 1 saate biter hadi görüşürüz" diyecektin geçecektin.
Böyle böyle sindiriliyorsun nasılsa hayır diyince gitmeyeceksin biliyor adam.
Sürekli her konuşmandan sonra ağlamanı da anlayamadım ayrıca.
Maço falan değil bildiğin ergen. Birazda dengesiz.Evet öylee doğu erkeği işte belki bilirsiniz. Biraz fazla maço
niye?Olmuyor işte burdaki yaşam biçimi izin vermiyor gitmeme
Eşinizin çok tutarsız konuşmaları olmuş.Bende buna çok kızardım tutarlı tavırlar sergilememiş tam çıldırmalıkKızlar yalvarıyorum bana bi akıl verin başım çatlamak üzere. 3 yıllık evliyim eşimle aramız çok iyi normal karı koca ilişkisi. Sever iltifat eder sevdiğini söyler sarılır beni çok sever. Ama bazen öyle çekilmez oluyor ki alıp başımı gidesim geliyor ama olmuyor işte olmuyor. Mesela bi örnek vereyim ;
Halk eğitim de bi kursa yazılmıştım bugün gitmem gerekiyordu. Dün söyledim ona gidecem diye tmm dedi. Bugün hazırlanmışum çıktım asansörü beklerken mesaj attım ona ben çıktım haberin olsun diye. Aradı beni hayır gitme dedi. ben şokk. Hazırım çıkmışım dedim nereye gitme neden dedim yok gitme dedi öyle bi kaç dakka tartıştık sinirden girdim eve ağladım. Sakinleşince Aradım onu ne oldu iyi misin dedm nie gitmememi istemiyorsun dün ne konuştuk dedim bi saate gelirim ben seni bırakırım dedi. E bunu baştan söyleseydin ya dedim nie gitme diye tavır koyuyorsun tartışmaya yer mi arıyorsun dedim yok dedi. Neyse bekledim bekledim gelmedi. Yine aradım kurs kaçta bitecek dedi 12 de dedim o zmn 11 de gelirim dedie gitmenin ne anlamı kaldı o zmn gitmeyeyim dedim tmm gitme dedi kapattı telefonu Aradım aradım en az 10 defa açmıyor. Sinirden yine oturduö ağladım. Az önce aramış nasılsın cnm diyor. Nasıl olayım sence dedim bilmem dedi.
Napıyırusn dedi dersin ne söyle dedim tmm neyse hadi grşrz diyoryine oturdum ağlıyorum çok belli etmese de kıskanç olduğunu biliyorum acaba ondan mj böyle davranıyor. Haber vermeden git diyeceksinz ama öyle de olmuyor yetiştirilme tarzı böyle olunca insan cesaret edemiyor. Küsmeler tripler de işe yaramıyor. Yalvarırım akıl verin aklım başımda deil toplayamıyorum kendimi. Yediremiyorum kendime. Cesaretli yetişemedim ki cesaretli davranayım olmuyor işte köle gibi olmak istemiyorum. Hemcinslerimden yardım istemek geldi aklıma sadece. Nasıl davranmam gerektiği söyleyin bana yalvaroyrm. Sağlıklı düşünemiyorum. Şimdiden anlayışlı yaklaşan herkese teşekkür ederim
Evet öylee doğu erkeği işte belki bilirsiniz. Biraz fazla maço
Korkuyor olabilirim
Galiba asıl suçlu benimo maço olmasada ona maçoymuş gibi davranan sensin
güzelim yaaa
yapma böyle akşama eve geldiğinde net konuşacaksın
bugun biraz saçmaladın ama birdaha olmasın lütfen de ,
en yakın kurs tarıhın nezamansa atıyorum cuma gunu sabah 10 kursum var haberın olsun de ,
ve birdaha mesaj atma bu konuyla alakalı
Neden? Dövüyor mu sizi?Korkuyor olabilirim
Adam maco falan değil siz kedi gibisinizEvet öylee doğu erkeği işte belki bilirsiniz. Biraz fazla maço
Ne deseniz haklısınızAdam maco falan değil siz kedi gibisiniz
Otur azramm oturayım kalk azramm kalkayım
Bu sekilde evliliğiniz aglamakla devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?