Konu eşim

2 çocuğum var zaten onları kayınvalideme bırakacaktım

Ay gülme geldi,kadının sinirleri bozulmuş,her telefondan sonra oturup ağlıyor
Bildirimleri azaltın,once yakın mesafe avm vs gibi yerlere gidince ararsa surdayım diyin.
bisey lazım oldu çıktım dersiniz sorarsa,cünkü bu izin alma dozu siz yuz verdikçe artacak..

Evet öylee doğu erkeği işte belki bilirsiniz. Biraz fazla maço
Doğu erkeği mi
Ay şöyle kategorize etmeyin lütfen
O zaman kuma da getirsin oldu olacak
Abartmaya gerek yok
Madem çıktınız evden "şaka mı yapıyorsun hayatım çıktım bile evden, zaten 1 saate biter hadi görüşürüz" diyecektin geçecektin.
Böyle böyle sindiriliyorsun nasılsa hayır diyince gitmeyeceksin biliyor adam.
Sürekli her konuşmandan sonra ağlamanı da anlayamadım ayrıca.

Çıkmadn önce ara demişti. Bende m.l gbi
Güzel arkadaşım, siz onun çocuğu ya da evinin bekçisi değilsiniz. Böyle alıştırmayın.

Öncelikle bu arayıp, her adımınızdan haberdar etme adetini ortadan kaldırın, sonra da sizin özgürlüğünüze makul çerçeveler içinde oldukça karışmayacağını netleştirin.

İzin istemiyorum haber veriyorum deyip resti çekin..yetişme tarzini onun kültürünü de boşverin. Sonucu kavga olabilir Bunu da göze alın. Tatlı dille çözülecek bir mevzu değil kimse size sihirli cümle öğretemez burda.

İdare edilecek bir mevzu da değil bir iki gün değil böyle Ömür geçmez..

Haklısınz ne deseniz çok yüz verdim farkındaym nasıl geri dönerim geri dönebilirmiyim ki acaba. Akıl verin bana. Sinirlenince sinirimi boşaltmak için hemen ağlayan biriyim balık burcu ne de olsa

Eşinizin çok tutarsız konuşmaları olmuş.Bende buna çok kızardım tutarlı tavırlar sergilememiş tam çıldırmalık

Yok artık ya
O kadar aglayıp evde kuzu kuzu bekleyene kadar kendin gitseydin
Bigün önce konusup gidecegini söylemişsin zaten illa adım attıgındada mı haber vermen gerekiyor

Evet öylee doğu erkeği işte belki bilirsiniz. Biraz fazla maço

o maço olmasada ona maçoymuş gibi davranan sensin
güzelim yaaa

yapma böyle akşama eve geldiğinde net konuşacaksın
bugun biraz saçmaladın ama birdaha olmasın lütfen de ,
en yakın kurs tarıhın nezamansa atıyorum cuma gunu sabah 10 kursum var haberın olsun de ,
ve birdaha mesaj atma bu konuyla alakalı

Galiba asıl suçlu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…