Konu eşim

Haklısınz ne deseniz çok yüz verdim farkındaym nasıl geri dönerim geri dönebilirmiyim ki acaba. Akıl verin bana. Sinirlenince sinirimi boşaltmak için hemen ağlayan biriyim balık burcu ne de olsa
Doğu erkeği bilirsiniz
Balık burcuyum malum ağlarım
Bunlar hep bahane işte bak:)
Ne yapabilirim diye sordun
En basiti hakkını savun
Gidersin
Akşam eve gelince tartışma çıkarırsa
"Pardon da ben oyuncak mıyım? Akşam konuştuk tamam dedin son dakika hayır diyorsun hazırlanmışım çıkmışım geri mi dönecektim? Zaten 2 çocukla ev işiyle uğraşıyorum 1 saatlik kursum var ona da mı gitmeyeyim? Robot muyum ben? Sırf aklın kalmasın diye evden çıkarken bile haber veriyorum, bir yerlere giderken eşine haber vermeyen kadınlar var (normali bu zaten ama senin eşinin kafa yapısına göre cevap) sen öp de beni başına koy. Of be" diyip beyninin etini yiceksin bir miktar. Sen ağlayıp "ama neden gitme dedin ki hazırlanmıştım çıkmıştım beni çok üzdün ağladım mutlu musun : (( " dersen adamın umrunda olmaz ağladığın. Sözümü dinletiyorum öyle ya da böyle diye düşünür

Hahah ne güzel cümlesini bile hazırlamıssınız

Hem ağlıyorsun hem sana nasilsin cnm diyor sen sukunetle cevap veriyorsun. Yani ben ne diyecegimi bilemedim

Pardon ama siz kurmalı oyuncak araba mısınız? Biraz kendi aklınızla hareket edin. Ben de eşime haber veririm dışarıda attığım her adımı ama kimse benimle böyle dalga geçemez. Önce git demiş, sonra gitme demiş falan. Bu saçmalığa sizin verdiğiniz tepki ne peki? İkide bir ağlamak. Sakıncalı bir yere gidiyor ya da olmadık bir saatte çıkıyor olsanız bu tarz bir muameleyi anlarım ama eşiniz gibi kendini yetiştirememiş adamların egosuna hizmet etmeyin bu kadar.

2 cocugunuz mu var. Bana yaslar kucuk gibi geldi nedense bu davranislardan.
Cikacagim, cikiyorum, ciktim diye elli defa haber etmenin anlami yok ki. Yarin şu saatte Halk egitim kursum var şu saate kadar ordayim, bitti.
Hayir önce tamam deyip sonra gidemezsin demesini de anlamadim.
Sizin her telefondan somra aglamanizi da hic anlamadim.
Guzel bi dille bu kursa gitmek istediginizi, boyle davrandigi icin cok uzuldugunuzu falan anlatin bakalim aksam.

Hayırr. Tartışmaktan kaçıyorum galiba. Laf yrtiştiremiyorım
Kaçma o zaman neden kaçıyorsun ki. Hiçbirşey diyemiyorsan bile aşkolsun dalga mı geçiyorsun benimle diyip trip at.
Bende evden çıkınca msj atarım. Canım çıkıyorum yazarım. Yeterli.

Geldim ben kurstayim demen yeterli çıktım girdim ne

Gidiyorum diye haber vermişsiniz zaten. Geri dönmeyecektin.

Hayatınızı başka birinin ipoteği altına bırakmayın.Allah bile bir kulunun iradesini başka bir kulunun idaresine bırakmamış.Eşinize fikrini sorabilirsiniz o da düşüncelerini paylaşır sizle ama son kararı verecek kişi sizsiniz.Hiç bir tatmin edici gerekçe sunmadan sadece gitmeyeceksin diyen birine lütfen boyun eğmeyi.

Sen bu tipin sözüne itibar ettikçe daha çook ağlarsın..

Neden evden çıkarken haber veriyorsun ki?
Neden hayır deyince geri dönüyorsun?

Resmen uzaktan uzağa oyalamış. Sonra da sen ağlarken dalga geçmiş. Ne hissettiğin umurunda bile değil.
Tek derdi üstünde hakimiyet kurmak.
Bu nasıl hazmedilir ki?

Akşam haber vermişsiniz , saati de biliyor , sabah tekrar yazmak manasizdi.

Akşam gelince sakin sakin mi konuşayım yoksa bağıra çağıra mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…