Eğer nişanlı iken de böyle ise evlenerek çok büyük hata yapmış, kendi ayağınıza sıkmışsınız. Bu adam düzelmez. Ama siz evlendikten sonra böyle olduysa ya psikolojik rahatsızlıklara olan yatkınlığı tetiklemiş olabilir, (bir yakınımın 30 yaşından sonra OKB’si çıktı mesela) ya da evliliği benimsememiş ve bekar hayatını özlüyor olabilir. Son seçenek ise işle alakalı bir durum ya da başka bir derdi vardır mesela yasak aşk gibi.tabi bunlar hep ihtimal ve tedaviye yanaşmadan da öğrenemezsiniz.Merhaba arkadaşlar Çok severek uzun bi sevgililik dönemi sonrasında evlendik 2 yılı geçti evleneli eşimde garip şeyler var hayata karşı gram hevesi yok hiç bişekilde muhabbet etmiyor konuşmuyor ilgilenmiyor kötü bi insan mı derseniz hayır değil konuşup çözmeye çalıştığım zamanda seninle ilgisi yok kendimle alakalı bunalımlarım diyor , hiç bişekilde oturup tatlı bi muhabbetimiz yok olmuyor artık bu kadar bunalımda birinin yanında yaşama sevincim kalmadı benimde. Çünkü yaklaşık 1 yıldır bunalımdayım deyip en ufak bi adım atmıyor benimle arası kötü değil ama iyi günler yaşamak içinde hiç bi çabası yok
Şimdi sizlere sorum şu eşiyle bu tarz sıkıntılar yaşayıp düzelten oldu mu yA da eşimin birazcık kaybetme korkusunu yaşayıp bana yeniden eskisi gibi davranmasını istiyorum
Adam kendimle ilgili bunalımım diyor siz bencilce eskisi gibi ilgi görmek istiyorum diyorsunuz. Bir uzmandan destek alsanız ya daha mantıklı değil miMerhaba arkadaşlar Çok severek uzun bi sevgililik dönemi sonrasında evlendik 2 yılı geçti evleneli eşimde garip şeyler var hayata karşı gram hevesi yok hiç bişekilde muhabbet etmiyor konuşmuyor ilgilenmiyor kötü bi insan mı derseniz hayır değil konuşup çözmeye çalıştığım zamanda seninle ilgisi yok kendimle alakalı bunalımlarım diyor , hiç bişekilde oturup tatlı bi muhabbetimiz yok olmuyor artık bu kadar bunalımda birinin yanında yaşama sevincim kalmadı benimde. Çünkü yaklaşık 1 yıldır bunalımdayım deyip en ufak bi adım atmıyor benimle arası kötü değil ama iyi günler yaşamak içinde hiç bi çabası yok
Şimdi sizlere sorum şu eşiyle bu tarz sıkıntılar yaşayıp düzelten oldu mu yA da eşimin birazcık kaybetme korkusunu yaşayıp bana yeniden eskisi gibi davranmasını istiyorum
Çok güzel bi işi var borcumuz herkesinki kadar çok sayılmaz ailesi hayatta hayatında herşey yolunda kendi psikolojik sorunları var ve düzeltmek için hiç çaba sarf etmiyorİşi gücü mü yok ?
Borcu mu çok ?
Sevdiği biri mi rahatsız ?
Sağlık problemleri mi var ?
Yani böyle durumlar yoksa hiç çekmeyin,konuşup dertlesemediginiz,aynı evin içinde hiçbir şey paylasmadiginiz kişiden size ne fayda ?
Sokakta yahut bir parkta oturan adamdan ne farkı var ki o halde kocanızin ?
Arkadaşlar ben eşimi çok seviyorum o yüzden düzeltmek istiyorum onda hastalık hastalığı var bazı psikolojik sıkıntılarıda var ilaçta kullanıyor sürekli bi yerlerinde bi hastalık bulup bunu dert ediyor ve aylarca kendi içine çekiliyor bi gram muhabbet etmiyor ben adım atmasam duygusal olarak bi paylaşımımız yok bi hayal kurmuyor hiç bişeye hevesi isteği yok benim onu sevdiğimi bildiği için gram düzeltmek için çabalamıyor o bunalımını yaşıyor. Ben onun yaşadığı bunalımı küçümsemiyorum zordur ama yeri geliyor benimde canım çok sıkkın oluyor ben onu evliliğimize yansıtmıyorum yA da kötüysem bile eşimle şifa bulmaya çalışıyorum evliyim ve o kadar 1 yıl ben depresyona giriyorum deme lüksü bulmuyorum ben kendimde
Cinsel yaşam az . Dışarı çıkmıyoruz fazla tatile vs de ben söylemesem muhtemelen gitmeyizBaşka detay vermemişiniz. Cinsel yaşamınız nasıl sadece muhabbetiniz mi yok dışarı çıkma sıklığı nasıl hep evde mi durur işiyle de sorun olabilir erkekler eve taşımak istemezler ama kendilerini de yer dururlar doktora gitmeyi tavsiye ettiniz mi?
Hastalık hastalığı çok berbat bir şey 1 yıla yakın yaşadım demek ki aldığı ilaç iyi gelmiyor başka doktora gidin terapi alsın yaşadığı durum çok zor sadece ilaç alayım duzelmeyi bekleyim diye bir şey yok belki de kullandığı ilaç daha da içine kapanık yaptı mesela ben tez canlı biriyim panik atak ilacı alıyorum o ilaci içince daha az konuşuyorum durgun oluyorum ilacın yan etkisi de olabilir bu muhabbet etmemesiArkadaşlar ben eşimi çok seviyorum o yüzden düzeltmek istiyorum onda hastalık hastalığı var bazı psikolojik sıkıntılarıda var ilaçta kullanıyor sürekli bi yerlerinde bi hastalık bulup bunu dert ediyor ve aylarca kendi içine çekiliyor bi gram muhabbet etmiyor ben adım atmasam duygusal olarak bi paylaşımımız yok bi hayal kurmuyor hiç bişeye hevesi isteği yok benim onu sevdiğimi bildiği için gram düzeltmek için çabalamıyor o bunalımını yaşıyor. Ben onun yaşadığı bunalımı küçümsemiyorum zordur ama yeri geliyor benimde canım çok sıkkın oluyor ben onu evliliğimize yansıtmıyorum yA da kötüysem bile eşimle şifa bulmaya çalışıyorum evliyim ve o kadar 1 yıl ben depresyona giriyorum deme lüksü bulmuyorum ben kendimde
Yani isyerindeki arkadaslariyla iyi bir şekilde hasbihal ediyor mu ?Çok güzel bi işi var borcumuz herkesinki kadar çok sayılmaz ailesi hayatta hayatında herşey yolunda kendi psikolojik sorunları var ve düzeltmek için hiç çaba sarf etmiyor
Evet ama burada söylemeyim tanıdık vs takip ediyor ifşa olmak istemiyorumBİr tanısı, ilaç kullanımı var mı? Yoksa bu rahatsızlıkları olduğunı kendisi mi iddia ediyor?
Arkadaşları ile muhabbeti gayet iyi sosyal bende buna bozuluyorum çünkü eşim beni seviyor nasıl olsa hissi varYani isyerindeki arkadaslariyla iyi bir şekilde hasbihal ediyor mu ?
Erkek arkadaşları aradığı vakit onlarla gayet hoşbeş ediyor mu ?
Eğer dışarda ağzı kulaklarindayken eve gelince dut yemiş bülbüle dönüyorsa ; psikolojisini bozan etmen olarak sizi niteliyor..
Diyorsanız ki herkese aynı o halde bir uzmana görünecek.
Şu an yapmış olduğu bencillik çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?