Konu eşim

Arkadaşlarıyla gayet sosyal oluyor gezip eğleniyormuş. Onlara da böyle surat asıp, sorun sizde değil bende yapıyor mu? Çok aşık olarak nasıl evlenmek bu? 1 senede adam size tüm ilgisini heyecanını yitirmiş. Hastalık hastası biriyle evlenince nikah sonrası iyileşeceğini size düşündüren ne? Çabalar, elinden geleni yapar ve yardıma açıktır idare eder elini tutarsın da ben arkadaşlarımla takılıyorum iyiyim sen bak başının çaresine diyen adamın da aşkından ölünmez. Çok şanslısınız çocuğunuz olmadan ortaya çıkmış gerçekler.
Bu kadın ben ne yaparsam yapayım gitmez bırakmaz seviyor beni garantisini vermişsiniz geri alın o garantiyi. Çok aşıkmışsınız ama sönmüş, bir kaç sene sonra da o sevgi saygı da kalmaz. Keşke dersiniz. Ya düzelsin ya ayrılın.

Doğru haklısınız böyle ufak tefek gibi geçer gider diye diye ömrümüzden 1 yıl daha gitti

Evliliğimizde her planladığım bi gün oluyor ama herhangi bi plan yaptığımda heyecanlanmıyor önce bi onu ikna etmem gerekiyor daha sonra o güzel şeyi yapıncada girdiği her ortamda o konu ile ilgili mutluluğunu anlatıyor yani işin sonunda kendide mutlu oluyor ama o şeyleri ben buluyorum hep

Klasik erkek tavrı oluyor ben sıkıntımı anlattığımda aşkım abartıyorsun bak ne güzel bi ilişkimiz var çok iyi gidiyoruz falan diyor

Ayy hiç değmez uğraşmaya.
Erkeklerin bunalımı kime nazı geçiyorsa.
Emin ol iş arkadaşlarına yada ailesine yoktur bu hareketler.
Seni kaybetmekten korkmuyorki , korksa zaten yapmaz.
İnsan nekadar bunalımda olursa olsun bir gününüdemi ayıramaz.
Boşuna kendini hırpalama inan. Hayat çok kısa.

İnsanın en iyi arkadaşı eşidir.
Bunalımda olmasıyla ilgili en azından belli sebepleri vardır. Buna dair birlikte hareket edin. Bazen eğlence, coşku yerine dertleşmeye, sarılmaya ihtiyaç duyar insan.

Bunalımda olan insan her yerde bunalımdadır.
Ev, iş, arkadaş ortamı bu değişmez ki.
Bende bir kere depresyona girdim ve her yerde girdim.
Bunun yeri zamanı yok.
Sizin yapmanız gereken sessiz kalıp uzaklaşmak.
Şunu yapıcam bunu yapıcam demek sana inat yapıyorum demek.
Hayır sessizce uygulayın yemeğinizi kendiniz yiyin mesela haber vermeyin yürüyüşe mi gidiyorsunuz tatile mi gidiyorsunuz sorarsa evet ya öyle planladım dersiniz.
Ama bunu sinirli ya da ona inat gibi değil normal sıradan bir durummuş gibi.
Yavaş yavaş kendinize ait bir hayat oluşturun bakalım ne olacak.

Evlilik herkezi değiştirir her iki tarafın beklentisinde farklidir..Evlilikte ortak noktayi bulan mutlu olur bulamayan ya sindirmeye çalışır yada bahaneler üretir...sonuç olarak evlilik yasaklansınnnnn

İnsanın en iyi arkadaşı eşidir.
Bunalımda olmasıyla ilgili en azından belli sebepleri vardır. Buna dair birlikte hareket edin. Bazen eğlence, coşku yerine dertleşmeye, sarılmaya ihtiyaç duyar insan.
Ben onun içinde yanaşıyorum ama o kadar ketum ki paylaşmıyor

Evlilik herkezi değiştirir her iki tarafın beklentisinde farklidir..Evlilikte ortak noktayi bulan mutlu olur bulamayan ya sindirmeye çalışır yada bahaneler üretir...sonuç olarak evlilik yasaklansınnnnn
o kadar haklısınızki gerçekten yıllarca heyecanla süren bi ilişki bile böyle bu hale geldiyse gerçekten yasaklansın

Çok aramıyor sanki bu durumu yani muhabbetsizlik sessizlik birlikte gülmemek dertleşmemek çok etki etmiyor büyük bi sorun yoksa herşey yolunda onun için öyle görüyor

Arkadaşları ile muhabbeti gayet iyi sosyal bende buna bozuluyorum çünkü eşim beni seviyor nasıl olsa hissi var

Arkadaşlarıyla muhabbeti gayet iyi olduğu halde sizi gelince depresyona girmesi hiçte öyle sandığınız gibi ağır bir depresyonda olmadığının gösteriyor. Büyük ihtimalle üstüne çok düşüyorsunuz. Eğer çok ilgileniyorsanız ilginiz tamamen geri çekin.

Yani ben mi acaibim, insanlar mı çok gözükara...büyük konuşmayayım ama psikolojik hasta biriyle asla evlenmezdim. Bu adama geleyim işine gelince cıkıp geziyor sana gelince surat .. konuş kendisiyle suratını çekmek istemiyorum artık ya kendini düzelt ya da boşanıcam derim.

Eğer sürekli bunalıma giriyorsa biranevvel tedavi olması lazım, baktın tedavi olmaya yanaşmıyor kendine yeni bir yol çizmelisin, yoksa senide zamanla kendine çeker ve o bunalımları fazlasıyla sende yaşarsın. Tüm hayat enerjin, yaşama sevince, gençliğin çürüyüp gider…

“Kendi ellerinle kendi mezarını kazmış olursun”

Hakkında hayırlısı olsun

Evet büyük konuşmamak gerekiyor toplumda teşhisi koyulmamış bi ton hasta vardır buna eminim .ben eşimi çok severek evlendim ve çok uzun yıllar hiç bi sıkıntı yaşamadım hayatımda hiç olmadığım kadar mutlu etti beni ta ki 1 yıl öncesine kadar

Bi gün sabah güzel bi kahvaltı yapın sonra kahve yapın biraz dertleşelim deyip sıcaklıkla yaklaşın sorgular gibi değilde onu anlayacak gibi, yargılayacak gibi değil. Biraz şirinlikle cilveyle çözersin bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…