- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Cok doktora götürdüm kendim ama denilen dızde kikirdak yapi kalmamis yapacagimiz ameliyatin sonucu da cok parlak olmaz o yuzden yurumeyecek duruma gelene kadar dokunmamak daha mantikli
Buarada iki kardes paylasma isine de ben varim ama annem sadece o ablam da kalma isine sicak bakiyor beni de istemiyor öyle olunca ablamda niye sadece ben diyor..aslinda annem oradada acikca kalayim ben burda demiyor ama tavirlari o yönde yani ben getirince en fazla 15 gun kalip evine kaciyor ama ablam da git demese gitmeye yeltenmiyor e ben hadi annem biraz da bana gel diyince yoooook ben evimden cikmam diyip evine kaciyor annemin kisliginden dolayi da orta yolu bulmak zorlasiyor aslindaCok doktora götürdüm kendim ama denilen dızde kikirdak yapi kalmamis yapacagimiz ameliyatin sonucu da cok parlak olmaz o yuzden yurumeyecek duruma gelene kadar dokunmamak daha mantikli
Buarada iki kardes paylasma isine de ben varim ama annem sadece o ablam da kalma isine sicak bakiyor beni de istemiyor öyle olunca ablamda niye sadece ben diyor..aslinda annem oradada acikca kalayim ben burda demiyor ama tavirlari o yönde yani ben getirince en fazla 15 gun kalip evine kaciyor ama ablam da git demese gitmeye yeltenmiyor e ben hadi annem biraz da bana gel diyince yoooook ben evimden cikmam diyip evine kaciyor annemin kisliginden dolayi da orta yolu bulmak zorlasiyor aslinda
Sizin kp e de riskleri anlatilmistir o kabul edip olmustur ameliyati annem bunlari duyduktan sonra kesinlikle istemiyor ameliyatAnladım benim kp de öyle olmuştu aldılar ameliyata iki bacak da çıktı protez taktılar 70 yaşındaydı o zaman masallahi var 3 yıldır rahat etmesi için söyledim tabi ki
Iste annem orada kalmaktan memnun olunca digerleri iyice kenara cekiliyor napalim o onu seviyor diye..bu mantikli ama ablam yine digerleri niye bakmiyor niye bende fazla kaliyor der aslinda onun derdi annemle degil iyi oynayip kenarda duran ablamlarla onlarin isguzarligini kaldiramiyor onun patlamasi anneme oluyorDemek ki orda rahat ediyor ablan da biraz fazla kalıp sana gelebilir 15 20 gün öyle ayarlayabilirsiniz başka da çözüm yok diğer 2 abla oralı değil çünkü
Hıı anladım o kötü işte çağırınca gelmiyorlar sonra da bana bakmıyor evlatlarım oluyor, kendi evlerinde hizmet bekliyorlar bazı büyükler işte o zaman ben de kızıyorum. Herkesin düzeni vardır, sorumluluğu vardır. İşini zor yapması bakıma muhtaç izlenimi verdi bana.Bunu desek diyorlar ki henuz bakima muhtac degil niye aliyorsunuz ki annem de zaten benim evimde rahatim kimse de kalmak istemiyorum diyor ama sonra evinde kalinca da mutsuz oluyor
Sen al bak anneni sanane diğerlerinden eşin sertmiş oda annen farkında mıısın ne ekersen onu biçersinEvet oradan bakinca öyle görünüyor haklisiniz da yaslilarin hali icler acisi ama inanin herkes kenara cekilimce bir benim cabamla da olmuyor.
ANNE den bahsediyosunuz neyin yükü bu anneniz bir malmı ki yük olsun size o 5 çocuğu büyütürken bir an olsun yük gözüyle baktımı size çok yazık, sadece annenize üzüldüm Rabbim evladında hayırlısını versin.Slm kadinlar kulübünün akilli kadinlari..sizden kafami sürekli mesgul eden beni çok da üzen bir konu da fikir almak icin actim bu konuyu..
Olay su ki annem 75 yasinda ve evde yalniz yasiyor kendi evi maasi var..saglik durumundan bahsedecek olursam seker hastaligi ve tansiyon hastaligi var ve bir kac yildir diz agrilari var baya abartili agrilar yasliliga bagli eklem yipranmasyla alakali.yani zorlarsa kendi isini gorecek gücte suan..
Ama gel gelelim ki annem 1 gün bile evde yalniz kalsa cok sıkılıyor hepimize sitem modunda gelmediniz sormadiniz diye ama asil beklentisi gitmemiz degil onu da alip gezdirmemiz bir yerlere yada evimize getirmemiz.
Biz 5 kardesiz 1 erkek 4 kiz erkek olan evli ve karisi dolayisi ile pek gorusmuyoruz annem evlerine gitmez geri kalan 4 kizdan 1 ablam ve ben vicdanen hic rahat degiliz onun yalnizliginin huzursuzlugu hep ustumuzde ama diger 2 ablam cok rahatlar ne var evi disarda kalmamis ya yatalak degil ya diyip gecisotiryorlar hatta haftada bir aksam evlerine cagirmayi bile problem ediyorlar.annemde onlardan cok bisey beklemiyor ablamla benden daha cok beklenti de ama ben de 6 yillik evliyim esimde biraz sert diye direk diger ablamdan beklenti icinde o alsin o gezdirsin orda kalayim beklentisi var hissettriyordq bir de o ablamin esi de cok iyi diye sanirim. Gel gelelim ki o ablamda cok duygularini cok ucta yasayan biri biran cok merhametlidir biran gelir niye sadece bana yuksun diye kovar evinden cunku ona gore annem en az onu sevdiginden ona yük olmak istiyormus digerleri gibi bu bakmasa annem onun yuzune bakmazmis surekli bunlari kuruyor kafasinda ve butun bu olaylar benim psikolojimi bozuyor esim tek bizim almamizi da istemiyor paylasirsaniz butun kardesler biz de ustumuze duseni yapariz diyor ama annemde dedigim gibi paylasilmaya hic yanasmiyor.
Öyle cozumsuz bir hal aliyor ki olay kafam da bu yuzden cok.mutsuzum ..sizce ben mi cok abartiyorum annem yalniz kalabilir mi diger 2 ablam mi daha hakli yoksa onlar cok vicdansiz ben mi hakliyim ne olur hayat tecrubelerinizden yol gosterin bana cildiracagim yoksa alsam olmuyor almasam cok huzursuzum
Bir söz vardı ya 1 odama 5 tane çocuk sigdirdim şimdi 5 tane evlerine beni sigdiramadilar...Slm kadinlar kulübünün akilli kadinlari..sizden kafami sürekli mesgul eden beni çok da üzen bir konu da fikir almak icin actim bu konuyu..
Olay su ki annem 75 yasinda ve evde yalniz yasiyor kendi evi maasi var..saglik durumundan bahsedecek olursam seker hastaligi ve tansiyon hastaligi var ve bir kac yildir diz agrilari var baya abartili agrilar yasliliga bagli eklem yipranmasyla alakali.yani zorlarsa kendi isini gorecek gücte suan..
Ama gel gelelim ki annem 1 gün bile evde yalniz kalsa cok sıkılıyor hepimize sitem modunda gelmediniz sormadiniz diye ama asil beklentisi gitmemiz degil onu da alip gezdirmemiz bir yerlere yada evimize getirmemiz.
Biz 5 kardesiz 1 erkek 4 kiz erkek olan evli ve karisi dolayisi ile pek gorusmuyoruz annem evlerine gitmez geri kalan 4 kizdan 1 ablam ve ben vicdanen hic rahat degiliz onun yalnizliginin huzursuzlugu hep ustumuzde ama diger 2 ablam cok rahatlar ne var evi disarda kalmamis ya yatalak degil ya diyip gecisotiryorlar hatta haftada bir aksam evlerine cagirmayi bile problem ediyorlar.annemde onlardan cok bisey beklemiyor ablamla benden daha cok beklenti de ama ben de 6 yillik evliyim esimde biraz sert diye direk diger ablamdan beklenti icinde o alsin o gezdirsin orda kalayim beklentisi var hissettriyordq bir de o ablamin esi de cok iyi diye sanirim. Gel gelelim ki o ablamda cok duygularini cok ucta yasayan biri biran cok merhametlidir biran gelir niye sadece bana yuksun diye kovar evinden cunku ona gore annem en az onu sevdiginden ona yük olmak istiyormus digerleri gibi bu bakmasa annem onun yuzune bakmazmis surekli bunlari kuruyor kafasinda ve butun bu olaylar benim psikolojimi bozuyor esim tek bizim almamizi da istemiyor paylasirsaniz butun kardesler biz de ustumuze duseni yapariz diyor ama annemde dedigim gibi paylasilmaya hic yanasmiyor.
Öyle cozumsuz bir hal aliyor ki olay kafam da bu yuzden cok.mutsuzum ..sizce ben mi cok abartiyorum annem yalniz kalabilir mi diger 2 ablam mi daha hakli yoksa onlar cok vicdansiz ben mi hakliyim ne olur hayat tecrubelerinizden yol gosterin bana cildiracagim yoksa alsam olmuyor almasam cok huzursuzum
kardeslerimin ne yaptigi beni ilgilendirmez.benim dusuncem eger babam ölür de annem yalniz kalirsa bizimle ayni sokakta iki adim mesafede bi eve annemi tasiyip her aksam veya iki gune bir is cikisi ziyaretine gitmek.hem torununu sever hem yalniz kalmaz.haftada bir de kadin tutacagim evi temizlesin yemek filan yapsin diye.haftasonlari da bazen bize dahil olur bazen kendi kalir.siz de calisiyorsaniz annenizin emekli maasi ve sizden de uc bes kurusla bunlari yapabilirsiniz.sahsen benim kardeslerim bi kere burun kivirsa bir daha acmam bu konuyu.kendim ilgilenirim.Ya iste zaten hepsi ilgilense hicbir sorun kalmayacak ama diger 3 ü kenara cekilince inanin zor oluyor her yükü ben alsam da kendi düzenim kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?