- 24 Eylül 2010
- 6.262
- 20.518
- 873
- Konu Sahibi rubycikokata
-
Tamam o zaman sabretmeye devam. Konuyu siz açtınız, yorumlarda sanki dedenizden şikayetçi bizmişiz gibi oldu.Ailem benim için değerli benim için çok şey yaptı evet bazen lanet olsun diyorum ve yapıyorum işte.
Önlisans yok henüz.Hangi ön lisans bölümü bu ya? Max 2 yıl tecrübeli mezunlarına 80 bin maaş teklif ediyor? Derhal okuyalım.
Babamın diş laboratuvarı var ayrıca sevgilim de diş hekimi. En kötü atanırım. Ayrıca sevmiyorum eski işimiMezun olunca ne kadar kazanacaksınız (hemen işe girdiğinizi varsayarsak)
Eğitim düşkünü birinin diş hekimliği okumasını beklerdim ben. Ne oldu, tembelliğinize mi denk geldi.Benim şuan param var arabam da var. Önceliğim eğitimim yoksa okulum kalacak. Bu bölümü bitirince de iş derdim olmayacak
Ben lise mezunuyum sağlık turizminde çalışıyordumHangi ön lisans bölümü bu ya? Max 2 yıl tecrübeli mezunlarına 80 bin maaş teklif ediyor? Derhal okuyalım.
Dediğim gibi tamamen genetik.Babamın diş laboratuvarı var ayrıca sevgilim de diş hekimi. En kötü atanırım. Ayrıca sevmiyorum eski işimi
Eğitim düşkünü değilim aksine dikkat eksikliğim var. Eşit ağırlıkçıydım. Bölümüm bitmediği için nasılsa babamın işi diyerek okuyorum başka soru? Ne bu sorgu haliEğitim düşkünü birinin diş hekimliği okumasını beklerdim ben. Ne oldu, tembelliğinize mi denk geldi.
Dedesine torunu bakmak zorunda değil ki , öz evlatları bakmak zorunda ama. Kaldı ki bu kızcağız yemeğini yapıyor evde katlanıyor huysuzluklarına. Arsaları oğullarına vermiş kendi de kızının evine yıkılmış , paraları gelinleri yesin ama kahrını boğazını damadı torunları çeksin ne ala iş ya. Bana bakıyorlar şükür diyip oturacağına bi de laf söylüyor yaşlıyla yaşlı ağzını da mı tutamıyor. Sırayla bakılmalı , olmıyorsa da bakıcı tutulsun kendi evinde gencecik kızın hayatını etkiliyorBirgün sizde yaşlanacaksınız başka yorumum yok Allâh kalbinize merhamet versin
Evet babamın işinde çalışmak için okuyorum. Ayrıca bu yaşımda yeterince çalıştım. Artık önceliğim okulumDediğim gibi tamamen genetik.
Ona yok, buna, yok, onu istemem, bunu sevmem. Okulu babanızın yanında çalışmak için mi okuyorsunuz? Sevgiliye de güvenilmez bugün var yarın yok.
Şikayet ettiğiniz dedeyle hemen hemen aynısınız farkıdasınız değil mi?
Sabrım kalmadı. Evde sadece o yok ben kendime de yemek yapıyorum kardeşime de. İstersen yeme sipariş ver sana özel yemek yapamam diyorum bu kadarTamam o zaman sabretmeye devam. Konuyu siz açtınız, yorumlarda sanki dedenizden şikayetçi bizmişiz gibi oldu.
Şöyle söyleyeyim. Saygısız insanlardan hoşlanmıyorum. Adam yalnız kalmış ve evinize sığınmış. Huysuzluk edebilir, söylenebilir, yaşlı bir insan.Eğitim düşkünü değilim aksine dikkat eksikliğim var. Eşit ağırlıkçıydım. Bölümüm bitmediği için nasılsa babamın işi diyerek okuyorum başka soru? Ne bu sorgu hali
Ben evde çok bakmıyorum yalan yok annem öğle arasında gelir bakar işten gelir yemeğini yapar ama evde daha çok ben varım. Artık yüzünü görmek istemiyorum.Dedesine torunu bakmak zorunda değil ki , öz evlatları bakmak zorunda ama. Kaldı ki bu kızcağız yemeğini yapıyor evde katlanıyor huysuzluklarına. Arsaları oğullarına vermiş kendi de kızının evine yıkılmış , paraları gelinleri yesin ama kahrını boğazını damadı torunları çeksin ne ala iş ya. Bana bakıyorlar şükür diyip oturacağına bi de laf söylüyor yaşlıyla yaşlı ağzını da mı tutamıyor. Sırayla bakılmalı , olmıyorsa da bakıcı tutulsun kendi evinde gencecik kızın hayatını etkiliyor
Ya düz mantık. Parasını kim yiyorsa o baksın ya. Dayıların da uzaktan sana emir mi veriyor bi de. Niye kendileri bakmıyorlar ozaman babalarınaBen evde çok bakmıyorum yalan yok annem öğle arasında gelir bakar işten gelir yemeğini yapar ama evde daha çok ben varım. Artık yüzünü görmek istemiyorum.
Maşallah lise mezunlarının 80 bin kazanıyor demek fndndmsÖnlisans yok henüz.
Veririm valla dedem adam yerine konacak insan değil anneannemle evlendiğinde regl bile olmamış daha küçücük çocukla evlenemiş. Anneannemin kimsesi yokmuş dövmüş. Kadını kocaman yaşında dövdü anneannem geldi bizimle kaldı gitme dedik gitti. Anneannem öldü ama o yaşıyor keşke o ölseydi. Sevmiyorum saygı duymuyorum diğer dedemi çok severim ama bunu Sevmiyorum. Saygı kazanılır hak edilir. Artık taştım yapacak bir şey yok. Abdest alıyor lavaboya tükürüyor su açıp gidermiyor sifonu çekmiyor. Anlatayım mı yaptıklarını teker teker?Şöyle söyleyeyim. Saygısız insanlardan hoşlanmıyorum. Adam yalnız kalmış ve evinize sığınmış. Huysuzluk edebilir, söylenebilir, yaşlı bir insan.
Ancak bir torun dedesine bu şekilde muamele edemez, lafına böyle saygısızca cevap veremez. Ha veriyorsa da terbiyesizliğindendir, eğitimsizliğindendir, hadsizliğindendir. O yüzden sorguluyorum, anlamak için.
O kadar maaş alması mümkün değil.Maşallah lise mezunlarının 80 bin kazanıyor demek fndndms
Bir de teklif edildi şeklinde bir büyüklenme ile söyleniyor.
Öğretmenler atanıp 50 60 bin maaş alabilmek için yırtınıyorlar. Lise mezunu 80 binle mutlu değil.
Birinin karısı istemiyor haklı sebebi var zamanında ona şiddet göstermiş çünkü. Diğerinin de çocukları küçük anneanneleri çocuklara bakıyor aynı evde olmaz diyorlar. Ki dedem o kadın için edepsiz şeyler söylemişti zamanında anneanne için yaniYa düz mantık. Parasını kim yiyorsa o baksın ya. Dayıların da uzaktan sana emir mi veriyor bi de. Niye kendileri bakmıyorlar ozaman babalarına
Üf ne alaka ya?Birgün sizde yaşlanacaksınız başka yorumum yok Allâh kalbinize merhamet versin
Nereden biliyorsun? Daha yüksek alan da var. Bu işte danışmanlık kuran var. İşin içinde misin?O kadar maaş alması mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?