- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.793
- 598
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Allahım ne guzel ana ne guzel evlat, masallah. Bız de olsa ben daha da dertleneyım dıye annem abarta abarta dert yanardı banaKonuşmuyorum ve kimseye gitmiyorum. yalnızlığı seviyorumDertlerimi anneme anlatmıyorum dertlerimle onu üzmek istemem.
ben yaşadığım yer hiç kimsem yok arkadaşım hiç yok bi annemin uzaktan kuzeni var oda çok nadir giderim onlara şahsen ama yalnızlığımı seviyorum hem kafamı dinliyorum hem de çok şükür eşim bundan yana çok şanslı benle evlendiğine evi seviyorumm evde vakit geçirmeyi evde kendim birşeyler yapmayı seviyorumYaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Yaaa benim babaannem de derdi kibabaannem derdi ki derdim oldumu duvara anlat kızım. Kimseye deme, duvar seni dinler hem de arkandan dedikodunu yapmaz.
Zor bir çocukluğum oldu. Çocukken kendime yakın bulduğum büyüklere derdimi anlatmaya çalışırdım. Meğer onlar kendi aralarında kendi çıkarları doğrultusunda hareket ederlermis. Sonradan öğrendim.
Ilk gençlik yıllarımda dost sandiklarima derdimi anlatmak istedim. Tam da aynı yerlerimden vurdular beni.
Meğer kabuklarinizdan kanatirlarmis insanlar.
Bunu da sonradan öğrendim.
Geçen bir minibüste bir teyze vardı. Sürekli konuşuyordu ve özür diliyordu.
Ben çok yalnızım. Bazen kendi sesimi unutuyorum yalnızlıktan dedi. Içim acıdı. Kusura bakmayın yavrum.dedi ben de böyle arada dışarı çıkıp herkese konuşuyorum nasılsa beni bir daha gormeyeceksiniz dedi. Konuşmasından belli ki çok gungormus ve kültürlü biri ama ne yazık ki çok hassas biri. Zaman onu en ince yerlerinden vurmuş.
Özetle; insana dert anlatılır mi hiç. Gidin akar suya anlatin, kedilere anlatın onlar daha samimi.
cok yakin arkadasim var, ona anlatıyorum.Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Kıyamadımcok yakin arkadasim var, ona anlatıyorum.
bazen icime atıyorum..
bazen derdimi umursamamaya calisiyorum. bazen basaramayip ağlıyorum.
bu sekilde :)))
Senin derdin sana yetmiyor sanıp birazcıkta kendinden ekliyor galibaAllahım ne guzel ana ne guzel evlat, masallah. Bız de olsa ben daha da dertleneyım dıye annem abarta abarta dert yanardı bana
Annenın kıymetını bıl calcifer. Bız hıc anne-kız olamadık. Kardesımı ve benı hep kendıne rakip olarak gördü. Kendi doğurduğunu bile aşağılıyor, içinde bitmek bilmeyen kin ve öfke var ve bu sadece bize değil. Kendi kardeşlerine, eşine, x insanlara bile.. Senin annen sen üzülünce deetlenip uyumuyor benimki de bugün huzurlarını bozamadım tüh, vah vah deyip uyuyamıyor. En güzel günlerimizin katilidir kendisiSenin derdin sana yetmiyor sanıp birazcıkta kendinden ekliyor galibaKonu anne olunca yorum da yapamıyorum çünkü anne bu ya hu. Ne denir ki mesafe koy desen olmaz.
Annem çok sakindir kimsenin işine karışmaz iyi olalım ister hep. Şimdi bu kadını nasıl üzeyim ben. Anlatsam günlerce bana üzülür
Ah canım benim yaa. Şimdi ben böyle yazında yazdığımdan utandımAnnenın kıymetını bıl calcifer. Bız hıc anne-kız olamadık. Kardesımı ve benı hep kendıne rakip olarak gördü. Kendi doğurduğunu bile aşağılıyor, içinde bitmek bilmeyen kin ve öfke var ve bu sadece bize değil. Kendi kardeşlerine, eşine, x insanlara bile.. Senin annen sen üzülünce deetlenip uyumuyor benimki de bugün huzurlarını bozamadım tüh, vah vah deyip uyuyamıyor. En güzel günlerimizin katilidir kendisi
Hangi şehirEvlendim başka bi yere geldim kimsem yok. Kayınvalidem ile görümcem var ama onlar moral bozuyor anca gidip gelmiyorum çok sıkılıyorum dinleyen anlayan kimse yok beni burda. Keşke hiç gelmeseydim
Aşk olsun olur mu öyle şey. Sizler böyle yazınca bende evlatlarıma böyle anne olacağım diye mutlu oluyorum. Ne güzel annesi evladı üzülmesin diye dua ediyor, evladı annem üzülmesin diye bazı seylerı kendi ıcınde yasıyor, hersey olması gerektıgı gıbı. Bızımkı ters anacım,sizin ilişkiniz normal maşallah allah daim etsin. Kıskanmak degıl de hep imrenmişimdir annesiyle sıkı fıkı olanlaraAh canım benim yaa. Şimdi ben böyle yazında yazdığımdan utandım
3 evladın var ve onları hakkıyla büyüteceğine eminim. güçlü bir kadınsın çünküAşk olsun olur mu öyle şey. Sizler böyle yazınca bende evlatlarıma böyle anne olacağım diye mutlu oluyorum. Ne güzel annesi evladı üzülmesin diye dua ediyor, evladı annem üzülmesin diye bazı seylerı kendi ıcınde yasıyor, hersey olması gerektıgı gıbı. Bızımkı ters anacım,sizin ilişkiniz normal maşallah allah daim etsin. Kıskanmak degıl de hep imrenmişimdir annesiyle sıkı fıkı olanlara
Insallah canım, allah hakeden, layığıyla annelik yapacak olan her kadına nasip etsin bu duyguyu3 evladın var ve onları hakkıyla büyüteceğine eminim. güçlü bir kadınsın çünkü
Öğrenin.. ben ilk yeni bir yere geldiğimde çıktım bir başıma dolaştim dolaşa dolaşa öğrendimÇıkıp yürüsem onu da yapamıyorum bilmiyorum bir yeri
Şuan tam bu durumdayım destek alıcam hafiflemiyo daha büyüyüp zarar veriyo bedenime ruhuma psikolog yolu görünüyo böyle durumlardaYaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Gerçekten hayat böyleymiş yalnızsınDertleşecek kimsem yok, önceden anneme anlatırdım artık onada anlatmıyorum...
Aradabir gelip buraya içimi döküyorum.
Yanlız geldim yanlız gidecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?