Konuşacak kimsenin olmaması

Bi tane çocukluk arkadaşım var ayrı şehirlere evlendik ama her gün 3 saate yakın telefonda hem görüntülü hem normal konuşuruz burda iyi bi çevre yaptım ama ona en derinimi en içimi anlatırım

Konuşsanız ne derdi varmış be derler konuşmasanız hiç aradığın sorduğun yok derler anlatmayın kimseye anlatmayın buraya bir topik açın derdinizi yazın kırıcı birşey diyecek olan olursa da müsaade etmeyin sizi anlayıp sizinle muhabbet etmek isteyen olursa edin inanın insanları anlamak mümkün değil kimseye anlatmıyorum desem yeridir

Bende annem gibi olmucam dedim hep hayatımın merkezi evladımdı ama meğer oda babası gibi olmuş bencilliğinden bıraktı gitti 25 sene sonra en sevdiklerinle sınanmışsın şimdi kime güvenip kime anlatırsın ahhhh ahh

Esim yanımda degil ailesiyle kalıyorum ha ailesi ha mahkeme duvarı sırdaşım annemdir onunla konuşuyorum ama herseyi anlatamıyorum üzülecek hemen hasta olur çünkü kaynanam desen ancak beni begenmesin herseye bahane bulsun mesela bi kanavice yaparım hemen kusur bulur ben daha iyi daha hızlı yaparım der yaptığım yemege yok tuzlu yok yağlı der cam silerim leke mi kalmış der giyinirm ne gerek evdesin der. Kısaca der de der

Buda mantıklı hiç görmediğin bi insana içini dökmek gibisi var mı dedikodunu yapsa dahi ruhun duymaz mis gibi dert yok tasa yokkkk
Ben 2007 yılında üye oldum 2007 2009 yillarinda biz burda kaynana, görümce, nisanlilarimiz ne dedikodularını yaptik, ne ağladık, ne güldük. Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz, 10 15 kisilik bir grup ne eğlendik anlatamam. O dönem aile gibi olmuştuk derdi olan mutlu olan hepimiz birbirimizin herseyini biliyordu.

Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Yakın arkadaşlarımda var ama dert tasa anlatmıorum .Kendı kanımdan kıme bır derdımı anlatsam muhakkak kazık yıyorum .

En güzeli belki yüzyüze gelip bir kahve içemeyeceğin insanın herşeyini bilmek çok güzel birşey ben orda espri yapmıştım yanlış anlamadınız umarım beni

En güzeli belki yüzyüze gelip bir kahve içemeyeceğin insanın herşeyini bilmek çok güzel birşey ben orda espri yapmıştım yanlış anlamadınız umarım beni
Espri yaptığınızı anladigim icin yazdim, bazen en güzeli gerçekten bu ama. Ben tanımadığım insanlarla daha rahat dertleşiyorum

Bende bir süredir durduk yere bile ağlar oldum zaten duygusal yapım var ama herkesde çok güzel güldüğümü söyler içimin ağladığını bilmezler
9 ay oldu ya evleneli 9 ay ne hayallerle evlendim ne buldum yemin ederim eşimi sevgiliyken nisanliyken daha çok görüyordum
İnsanlar çok bencil ne halden anlayan var ne destek olan esim görevde özlüyorum ağlıyorum mesela annesi görüyor da ağlama diyeceğine bende zamanında agladm oğluma senden çok ben bekledim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…