- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.195
- 683
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Burda bizler varız. Kendini yalnız hissetme bizlerle paylas.Yalnızlığı bende seviyorum ama sizi kıran insanlar farketmiyor çok umursamazlar kafayı yicek gibi oluyorum bazen gerçekten. Kime ne anlatayım ki
Genelde buraya yazıyorum canm biraz da olsa rahatlıyor insanYaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Buda mantıklı hiç görmediğin bi insana içini dökmek gibisi var mı dedikodunu yapsa dahi ruhun duymazBurda bizler varız. Kendini yalnız hissetme bizlerle paylas.
Bende annem gibi olmucam dedim hep hayatımın merkezi evladımdı ama meğer oda babası gibi olmuş bencilliğinden bıraktı gitti 25 sene sonra en sevdiklerinle sınanmışsın şimdi kime güvenip kime anlatırsın ahhhh ahhAşk olsun olur mu öyle şey. Sizler böyle yazınca bende evlatlarıma böyle anne olacağım diye mutlu oluyorum. Ne güzel annesi evladı üzülmesin diye dua ediyor, evladı annem üzülmesin diye bazı seylerı kendi ıcınde yasıyor, hersey olması gerektıgı gıbı. Bızımkı ters anacım,sizin ilişkiniz normal maşallah allah daim etsin. Kıskanmak degıl de hep imrenmişimdir annesiyle sıkı fıkı olanlara
Ben 2007 yılında üye oldum 2007 2009 yillarinda biz burda kaynana, görümce, nisanlilarimiz ne dedikodularını yaptik, ne ağladık, ne güldük. Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz, 10 15 kisilik bir grup ne eğlendik anlatamam. O dönem aile gibi olmuştuk derdi olan mutlu olan hepimiz birbirimizin herseyini biliyordu.Buda mantıklı hiç görmediğin bi insana içini dökmek gibisi var mı dedikodunu yapsa dahi ruhun duymazmis gibi dert yok tasa yokkkk
Yakın arkadaşlarımda var ama dert tasa anlatmıorum .Kendı kanımdan kıme bır derdımı anlatsam muhakkak kazık yıyorum .Yaşadığınız yerde konuşacak ve gidecek kimseniz olmayınca ne yapıyorsunuz? Dertlerinizi nasıl hafifletiyorsunuz?
Emin ol hepimiz yiyoruz, yiye yiye kime güvenip kime guvenmeyecegimizi öğreniyoruz. Sen kk da takil kafana göre bir suru arkadaş bulursun tatlimYakın arkadaşlarımda var ama dert tasa anlatmıorum .Kendı kanımdan kıme bır derdımı anlatsam muhakkak kazık yıyorum .
En güzeli belki yüzyüze gelip bir kahve içemeyeceğin insanın herşeyini bilmek çok güzel birşey ben orda espri yapmıştım yanlış anlamadınız umarım beniBen 2007 yılında üye oldum 2007 2009 yillarinda biz burda kaynana, görümce, nisanlilarimiz ne dedikodularını yaptik, ne ağladık, ne güldük. Hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz, 10 15 kisilik bir grup ne eğlendik anlatamam. O dönem aile gibi olmuştuk derdi olan mutlu olan hepimiz birbirimizin herseyini biliyordu.
İnsanın yaşı ilerledikçe yalnızlığı seçiyorGerçekten hayat böyleymiş yalnızsınbunuda ben kazık yiye yiye terkedile terkedile tecrübe ettim
Sizde bazen oluyormuş aglamacok yakin arkadasim var, ona anlatıyorum.
bazen icime atıyorum..
bazen derdimi umursamamaya calisiyorum. bazen basaramayip ağlıyorum.
bu sekilde :)))
Takılıorum canım .Burası bana ıyı gelıyorEmin ol hepimiz yiyoruz, yiye yiye kime güvenip kime guvenmeyecegimizi öğreniyoruz. Sen kk da takil kafana göre bir suru arkadaş bulursun tatlim
Espri yaptığınızı anladigim icin yazdim, bazen en güzeli gerçekten bu ama. Ben tanımadığım insanlarla daha rahat dertleşiyorumEn güzeli belki yüzyüze gelip bir kahve içemeyeceğin insanın herşeyini bilmek çok güzel birşey ben orda espri yapmıştım yanlış anlamadınız umarım beni
Bende bir süredir durduk yere bile ağlar oldum zaten duygusal yapım var ama herkesde çok güzel güldüğümü söyler içimin ağladığını bilmezlerSizde bazen oluyormuş aglamaben son 2 aydır güldüğümü hatırlamiyorum inanın
Şu an sağlıklisiniz ya, keyfine bakin..Sizde bazen oluyormuş aglamaben son 2 aydır güldüğümü hatırlamiyorum inanın
9 ay oldu ya evleneli 9 ay ne hayallerle evlendim ne buldum yemin ederim eşimi sevgiliyken nisanliyken daha çok görüyordumBende bir süredir durduk yere bile ağlar oldum zaten duygusal yapım var ama herkesde çok güzel güldüğümü söyler içimin ağladığını bilmezler
Keşke yasabilsem bi evin içine tıkalı kaldım bazen diyorum bunlara mı evlendim ben yaŞu an sağlıklisiniz ya, keyfine bakin..
Hayatin kime ne getirecegi belirsiz..
Anı yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?