Konuşmaya çok ihtiyacım var

demmeki olmuyor

Şuan yaptıklarından bunalmıştır. Bir süre sakin kal, aklı başına gelir. Kolay mı öyle bir gün sevip ertesi gün unutmak ahh keşle o kdr kolay olsaydı

3 kere bos ol derse 1 talak sayiliyor. Geri donusu olmamasi icin 9 kere soylemesi gerek. Yine de alo fetva hattini arayin isterseniz. Ay banlanicam simdi

3 kere bos ol derse 1 talak sayiliyor. Geri donusu olmamasi icin 9 kere soylemesi gerek. Yine de alo fetva hattini arayin isterseniz. Ay banlanicam simdi
Aradık. Aynen 1 sayılıyor dedi. Ama diyanete ve müftülüğe inanmıyor sadece o cemaate inanıyor. Ve diyanete masonlar kurmuş diyor

Aradık. Aynen 1 sayılıyor dedi. Ama diyanete ve müftülüğe inanmıyor sadece o cemaate inanıyor. Ve diyanete masonlar kurmuş diyor
Ay bırak şu değişiği ya
Okey hatalısın ama yalvarma artık
Bir hata yaptım ama artık çekiliyorum istenmediğim evlilikte kalamam de ve sessiz moda al kendini
Haber alamasın senden
Bırak az düşünsün
Olmayacaksa da senin için hayırlısı olan budur
Dünyanın sonu gelmiş gibi davranma

Çok zor geliyor babamdan sonra çok boşluğa düştüm. Nasıl üstesinden gelicem bilmiyorum şu an sessiz kalıyorum zaten başka da yapcak bişeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…