Konuşmaya çok ihtiyacım var

Evet doğru. Ama yaptıklarımın sorumluluğu şu an çok ağır geliyor. Babamdan sonra eşimi kaybetmek çok acı. Dayanamıyorum
Esinizle konusun.. icinde biraz da olsa sevgi kalmissa yine sevebilir. Ama sizinde ugrasmaniz gerekicek biraz.. biraz zamana ihtiyaciniz var. Esinizle iyice konustunuzmu tamamen bittimi diyor?
Tamamen ayrildinizmi rrsmi nikah vs.

Evet benim sorunum sinirlerime hakim olamamak. Ama kızım anlat bi de senden dinliyim demeden sen suçlusun demek çok yıktı beni. Napcamı şaşırdım şu an eşimi öyle özledim ki babama zaten istesem de sarılamıyorum eşime imkan varken sarılamıyorum. Bi sarılmaya öyle ihtiyacım var ki.

Esinizle konusun.. icinde biraz da olsa sevgi kalmissa yine sevebilir. Ama sizinde ugrasmaniz gerekicek biraz.. biraz zamana ihtiyaciniz var. Esinizle iyice konustunuzmu tamamen bittimi diyor?
Tamamen ayrildinizmi rrsmi nikah vs.
Konuştum beni engelledi. Hayır henüz dava açılmadı. 1 sene dolması gerekiyormuş.

Ayrıca günümüzde olan resmi nikahların bile dini nikah yerine geçebilceğini söyleyen hocalarımız bile var ve bu şekilde dini nikah yaptırmayan insanlar var doğru bir davranış değil ama Dini nikahın amacı eskiden resmi nikah olmadan allah katında kıyılıp insanlara duyurulup kız için mihir yazılıp kızlarımızı güvene almak için olan bir şeydir . Şuan günümüzde resmi nikahta dini nikahla eşdeğr olduğu için bir farkı olmadığı söyleniyo amaç duyurmak yani böyle bir yazı okumuştum sizin resmi nikahınız devam ettiği sürece dini nikahta devam ediyor olabilir yani

Tek bir cemaate inanıyor. Onun için diğerleri boş bi süre sonra resmi nikah da bitecek zaten

Şok içinde okudum

Evet ben zaten buraya konu açma sebebim. Onu kazanmak için ne yapmam gerektiği.
Kilit noktalar var size baska turlu yardimci olmamiz zor. Bazen akisina birakmak lazm. Agzimizdan cikan sözler öldürücüde oldurucu da olabiliyor dil yarasi zordur.
Sizde kendinizi dinleyin gercekten bu evliligi istiyormusunuz. Yoksa bi erkek varliğimi size cazip gelen. Babanizdan dolayi uzgunum boyle dusunceler olabilir

Bu konuyla ilgili talak vardir. Sizi boşandıktan sonra aynı evde yaşamaya devam ettigiseniz 1 talak gerçekleşmiştir. Yani bosama olmamıştır. Ama bu durumu en fazla 3 kez yapabilir.

Ben 22 eşim 29.
Kıyamam genceciksin daha ya insanın içinde vicdan olmalı işte ne diyim.
Senin eşinle bir şekilde yüz yüze konuşman gerekiyor bir şekilde artık tövbe edip bir daha mı nikah kıyamaya ikna edersin yoksa güzel dille konuşup nikahınızın bozulmadığına mı ikna edersin bilmiyorum ama psikolojinin düzelip bir daha aynı şeyleri yapmıyacağına söz vermelisin ona ve inandırmalısın kardeşin ablan falan varsa eşini arasın ve görüşmek istiyoruz bitecekse güzel bitsin vs tarzı konuşup sizi yüzleştirsin

Onu istiyorum, beni gerçekten çok seviyordu. Onunla iyiydik. Hep benim yüzümden

kayinvalideye küfür ederek dönülmez bi yola girmis gibisin, kendini daha fazla harap etme, ipler kopmus gibi. o kayinvalide oglunu biledikce biliyordur simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…