- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
- Konu Sahibi milakajunino
-
canım bizde bu şekilde ev sahibi olduk...6 aylık evliydik ev aldığımızda 10 yıllık 136 bin çektik kredi..
hatta ilk senesi bitti bile..
aylık 2.000 tl ödüyoruz.. eşimde bende çalışıyorum...hiç gözünüz korkmasın..allah öyle bir yardım ediyor ki.....
sakın gözünüz korkmasın tapu masrafları 7 bin
dosya masraflar sigorta vs.. 2.500 de oraya verdik...
tasınma abonelik masrafları 2.000 diyorum... çunku ekstra o kadar çok masraf cıkıyor ki...
hakkınızda hayırlısı olsun... herşey gönlünüzce olsun
1.06 dan aldim canim...
o ara en uygunu o geldiydi bize..simdi bildigim kadariyla faiz oranlari cok daha iyi...
Allah hayirlisini nasip etsinnn
sanki bana seninki daha cazip geldi canım rabbim kolayca ödemeyi nasip etsin
benim farkettğim faziler yuksek olunca ev fiyatları düşük oluyor.. faizler düşük olunca da ev fiyatları uçuyor..
ben evi aldım 175 bine..alt dairemi satıyorlar 210 bine...ve bugun faizler daha düşük...
hiç gözün korkmasın ben gündüz çalışıyordum..eşimle gecelere kadar da sokak sokak ev aradığımı bilirim....
çok istiyordum allah nasip etti...
allah isteyen kim varsa nasip etsin... tez zamanda size de göstersin canım inşallah.....
Cnm bişey sorsam 150 bine aylık ödemeniz nedir bide hangi bankadan çektin suara ev almaya niyet ettik Hayırlısı yla150.000 tl kredi çektik daha temmuz ayında 6,250 tl tapu masrafı verdik. Artık çektiğiniz krediye göre tapu masrafı ödüyorsunuz
Cnm bişey sorsam 150 bine aylık ödemeniz nedir bide hangi bankadan çektin suara ev almaya niyet ettik Hayırlısı yla
Çok teşekurler cevap için bizede ödeme planı 2.100 çıkardılar hayırlısı olsun sende Güle güle otur evinde :)150.000 tl ye 120 ay için aylık ödeme tutarımız 2.136 tl ödüyoruz
biz 0,99 ile kullandık krediyi ama şuan bir düşüş var oranlarda
siz daha uyguna çekebilirsiniz
siz hangi bankadan çekmeyi düşünüyorsunuzÇok teşekurler cevap için bizede ödeme planı 2.100 çıkardılar hayırlısı olsun sende Güle güle otur evinde :)
aslında çok iyi tutar olarak.bende evlenmeden alayım diyorum ailemle yaşıyorum kira vesaire giderim yok kardeşimin okul masrafı ben de ama yazın o da bitiyor yazın kredi çekip alayım mı sizce kızlar
vadesi ne kadar canım bide aylık taksidi ne kadar hangi banka :)150.000 tl kredi çektik daha temmuz ayında 6,250 tl tapu masrafı verdik. Artık çektiğiniz krediye göre tapu masrafı ödüyorsunuz
canım bankaların sitelerinde konut kredisi hesaplama var oralardan bakabilirsin ortalama bi hesap çıkarYa arkadaşlar mesela 130 milyar ceksen buna ne kadar faiz.geliyor çok fazla faiz geldigini duydum bnde ev almak istiyorum ama bu faizler çok korkuttu gozumu
konu sahibi ,
alacaginiz ev sifir daire ise tapu masraflari arti abinelikleri actirma 10bin cıvari tutuyor.
eger oturulmus ev alacaksaniz cok daha azini odersiniz.
vadesi ne kadar canım bide aylık taksidi ne kadar hangi banka :)
Deniz bank en uygunu bu şimdilik :)siz hangi bankadan çekmeyi düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?