Böyle düşündüğünüze çok üzüldüm ne diyebilirim siz de haklısınız.Kopek kovucu sinyal veren aletler, spreyler tasiyabilirsiniz.
Köpeklerin insana zarar vermesi 40 yilda bir oluyor, insanlarin insanlara verdigi zararlar her Allahin gunu haberlerde, insanlardan korkup eve kapanmiyorsaniz 1 kopek haberi duydunuz diye şu hallere girmek simarikliktan baska birsey değil.
Nerden alabilirim peki sinyali. Etkili midir gerçekten.Köpekleri insanlaştırmak çok saçma köpek sonuçta ısırır bağırır güvenmemek lazım Valla öyle bir kovalayıp ısırıyprlarki
Çocuğuda öldürdükleri doğrudur arkadaşı kaçmış o kaçamamış zavallı
Bizşm servise kaç tanesi atlıyordu
Sinyal alın basın
Detayını okumadım ama birkaç ay önce de olmuştu okula giden küçük kızın yüzünün bir tarafını isirmisti diğer insanlar zor kurtardı annesi dahil. Hani diyorum bir köpek te saldirabilir ama sürü halinde gezen köpeklerden korkuyorum ben. Dediginiz doğruysa soruşturma açılması ve otopsi yapılması lazım.Ben o işin kopek saldırısı olduguna pek ikna olmadım. Ayni haberden mi bahsediyoruz bilmiyorum. 25 kopek saldirmis ama botlar sapasaglam. Kopekler çocuğu nasıl soymuş? Tek yara kasıkta.
Çocuğun başına baska bir sey geldigini ve oraya bırakıldığını düşünüyorum. Otopsi yapilmadan gitti yavru ;(
Kopek konusuna gelince burada da cok var . Gecenlerde ogluma saldirmislar. Internetten sinyal yayan alet alin. Cantanizda gezdirin. Ben elektrik okumaya gelen personelde görmüştüm
Ben de veriyorum her zaman değil ama arada sırada. Tavuk et alıp veriyorum. Senin yöntemin de iyiymiş ama bu saldırma konusu beni ürkütüyor.Ben bizim mahalledeki köpeklere mama vermek suretiyle hepsini fedaim haline getirdim
Ben mecbur mahalle arasında veriyorum çünkü boş arazi arsa vs yok çevremizde. Onların yerlerini işgal ediyoruz haklılar aslında. Beynimin içinde sürekli o çocuğun başına gelen bizim başımıza da gelebilir korkusu var.Köpek beslerken mahalle arasında değil evlerin olmadığı yerlerde paylaşmak lazım mamayı.
Burada da bir köpek ordusu var. Mahalleden geçemiyoruz akşamları.
Bizde besliyoruz ama dere depe geziyoruz. Evinizin önünde bahçe yokken neden köpekleri topluyoruz oralara anlayamıyorum.
Arabamin içinde sardılar etrafimi. O şekilde bile çok korktum. Milim milim gittim arabayla biryerlerine zarar veririm diye. Allah tan oraya parkedip inmemisim arabadan. Tenha diye inmeden geri çıkıyordum ki bir anda 7-8 tane birden cevrelediler. İki sefer oldu aynı yerde. Bir daha gitmiyorum oraya. Korkmam oysaki köpeklerden ama yüzleri öyle kötüydü ki unutamiyorum. Heleki yavru vardı bir tane bacak kadar boyuyla bir havliyordu ki. Gulsem mi ağlasam mı bilemedim. Sürü halinde olunca cidden çok farklı oluyorlar.
Haber çok üzücü tabi. Ölümün nasıl geleceği belli olmuyor. Tenha yerlerde çok dikkat etmek lazım.
Köpekleri insanlaştırmak çok saçma köpek sonuçta ısırır bağırır güvenmemek lazım Valla öyle bir kovalayıp ısırıyprlarki
Çocuğuda öldürdükleri doğrudur arkadaşı kaçmış o kaçamamış zavallı
Bizşm servise kaç tanesi atlıyordu
Sinyal alın basın
Allah korusun ama bir haber vardı bir hayvanseveri beslediği köpekler oldurmustuBen bizim mahalledeki köpeklere mama vermek suretiyle hepsini fedaim haline getirdim
Detayını okumadım ama birkaç ay önce de olmuştu okula giden küçük kızın yüzünün bir tarafını isirmisti diğer insanlar zor kurtardı annesi dahil. Hani diyorum bir köpek te saldirabilir ama sürü halinde gezen köpeklerden korkuyorum ben. Dediginiz doğruysa soruşturma açılması ve otopsi yapılması lazım.
Arabayı mi parcaladilar :/ yani onlarında psikolojisi var bir bilen vardır belki bir köpeğin araba parçalayacak kadar gözünün dönmesi yine bir insan yüzünden. Maalesef onların hircinlastirdigi saldirganlastirdigi köpekler insanlara ve diğer hayvanlara hatta eşya ve araçlara zarar verebiliyor.1 hafta once site bahcesinde park halinde olan arabami 5 tane sokak kopegi parcaladi. Konu komsu yetismese resmen yiyeceklerdi arabayi. Araba yiyen kopek insana ne yapmaz ki.
Tedbir almak şımarıklık mı?? Her yer de her şeyden önce kendi saglıgımız güvenliğimiz gelir bunu unutmayınKopek kovucu sinyal veren aletler, spreyler tasiyabilirsiniz.
Köpeklerin insana zarar vermesi 40 yilda bir oluyor, insanlarin insanlara verdigi zararlar her Allahin gunu haberlerde, insanlardan korkup eve kapanmiyorsaniz 1 kopek haberi duydunuz diye şu hallere girmek simarikliktan baska birsey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?