- 18 Aralık 2018
- 2.528
- 8.837
- 158
Her şeyin olduğu gibi hayvanseverliğin de suyunu çıkarıyor bizim ülkedekiler. Zaten aslında sokaklarda başıboş dolaşan köpeklerin olmasını destekleyince de hayvansever olunmuyor Bir kere o hayvanlar aç dolaşıyor. köpeklerin olduğu sokaklar daha pis oluyor ayrica.
çöpleri deviriyorlar, içini karıştırıyorlar, (açlar çünkü) köpek kakası oluyor sağda solda.
Sadece 2018 yilinda kopek saldırısıyla ilgili o kadar çok haber yapıldı ki. Bir de geceleri çete halinde geziyorlar. Çete halindeyken araba parçalayanı da gördüm, bir kıza 4-5 kopek etrafını çevreleyen havlayani.
Bütün bunlara rağmen sokakların köpeklerle dolu olmasını destekleyen insanları anlamak çok güç.
Açlıkta etkili ama özellikle bazı çocuklar köpekleri hircinlastiriyor burada kavga ettiriyorlar aileleri çocuklardan bihaber.Her şeyin olduğu gibi hayvanseverliğin de suyunu çıkarıyor bizim ülkedekiler. Zaten aslında sokaklarda başıboş dolaşan köpeklerin olmasını destekleyince de hayvansever olunmuyor Bir kere o hayvanlar aç dolaşıyor. köpeklerin olduğu sokaklar daha pis oluyor ayrica.
çöpleri deviriyorlar, içini karıştırıyorlar, (açlar çünkü) köpek kakası oluyor sağda solda.
Sadece 2018 yilinda kopek saldırısıyla ilgili o kadar çok haber yapıldı ki. Bir de geceleri çete halinde geziyorlar. Çete halindeyken araba parçalayanı da gördüm, bir kıza 4-5 kopek etrafını çevreleyen havlayani.
Bütün bunlara rağmen sokakların köpeklerle dolu olmasını destekleyen insanları anlamak çok güç.
Gerçekten o çocuğun cesedini gördünüz mü? Çok korkunç eğer öyleyse ben gerçekten yanlış açmışım konuyu. Bunun için herhangi bir savcı soruşturma başlatmamış mı?Sokak kopekleri kavrami 3.dunya ulkelerine ait bir kavram.. medeni ulkelerde barinaklar bu isi gorur ve ayni barinaklar sahiplendirme de yapar.. tabi bizim belediyelerin coooooooook daha onemli isleri oldugu icin (ayni kaldirimi 2737472737273733 kere yapmak gibi) bunlarla ugrasacak zamanlari yok.. bunun yaninda (maalesef) cocugun cesedini gormus biri olarak yuzde 10000 soyleyebilirim ki o kopek isi degil.. zira 25 kopegin parcalamasindan taninmayacak hale gelir insan, kemerini sokup pantolon ve camasirini indirmez..
Gerçekten o çocuğun cesedini gördünüz mü? Çok korkunç eğer öyleyse ben gerçekten yanlış açmışım konuyu. Bunun için herhangi bir savcı soruşturma başlamamış mı?
Maalesef yarim saat once twitter da gordum, ben baya baya paramparca bir sey bekledim, kedim plastik topu on dakikada parcaliyor biz 25 kopek diyoruz kemikte et kalmaz (cok ozur diliyorum). Ne sorusturmasi allah askina halime, palu ailesi o kadar rezillige hala tv de konusmayayim simdi..
Evet bu konuda sana 100 de 100 hak veriyorum. Neyse ban yemek istemiyorum o konuda :/ palu ailesi zaten kabus gibi.Maalesef yarim saat once twitter da gordum, ben baya baya paramparca bir sey bekledim, kedim plastik topu on dakikada parcaliyor biz 25 kopek diyoruz kemikte et kalmaz (cok ozur diliyorum). Ne sorusturmasi allah askina halime, palu ailesi o kadar rezillige hala tv de konusmayayim simdi..
Yazmak istedim. Hani hep diyorsunuz ya insanlar çok tehlikeli vs.diye. Evet çok tehlikeli insanlar var gerçekten. Ama şunu unutnayın ki hiçbir bebek kötü olarak doğmaz. Bütün insanlar kötüdür diye bir sey yok ayrica. Hayvanları savunmak için insanları yermek gerekmiyorKopekleri insanlastirmiyoruz, insanlastirsam tehlikeli olduklarina emin olurdum. :)
Kopekler arabaya, motosiklete saldirganlik gosterirler kovalamayi seviyorlar ama indiginizde size saldirma ihtimalleri cok dusuk oluyor.
Ben motosikletleyken kopekler saldirdiginda duruyorum musaitsem, kaza yapmamak adina. Motora salya saça saca saldiran, havlayan kopekler motordan inip "hist pist" dedigimde hepsi kaciyor. :)))) Durdugumda da hicbir saldiraya magruz kalmadim. Başima defalarca ayni olay geldi.
Çok nadir saldiri vakalari icin bir spreyim var daha hic kullanmam gerekmedi.
Ben insanlastirmiyorum ama siz canavarlaştiriyorsunuz.
Evet kapansın ben kavga çıksın diye açmadım gerçekten sadece korunmak için ne yapabiliriz diye açmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?