Tedbir almak şımarıklık mı?? Her yer de her şeyden önce kendi saglıgımız güvenliğimiz gelir bunu unutmayın
Ben ve hızlı koşmak vallahi beni öldürsünler mühim değil de evlatlarımız var onlar için korkuyorum en çokBizim sitede de 10-15 köpek var aşağı yukarı. Hepsi takılıyor peşimize, çok şükür saldırgan yok içlerinde. Ama bi ara belediye aldı onları kısırlaştırmak için, o ara başka köpekler girdi siteye. Çocuğun birinin kafa derisini koparmıştı. Kimseyi apartmandan çıkartmıyor, deli gibi havlıyordu kapı önünde. Bizim köpekler geri gelince kaybolmuş o.
Bizimde baktığımız bi köpek var kapıda. Biz gelince diğer uysal köpeklere bile havlayıp kovalıyor. En doğal yöntem köpek edinmek galiba :) bide hızlı koşmak.
Kopekleri insanlastirmiyoruz, insanlastirsam tehlikeli olduklarina emin olurdum. :)
Kopekler arabaya, motosiklete saldirganlik gosterirler kovalamayi seviyorlar ama indiginizde size saldirma ihtimalleri cok dusuk oluyor.
Ben motosikletleyken kopekler saldirdiginda duruyorum musaitsem, kaza yapmamak adina. Motora salya saça saca saldiran, havlayan kopekler motordan inip "hist pist" dedigimde hepsi kaciyor. :)))) Durdugumda da hicbir saldiraya magruz kalmadim. Başima defalarca ayni olay geldi.
Çok nadir saldiri vakalari icin bir spreyim var daha hic kullanmam gerekmedi.
Ben insanlastirmiyorum ama siz canavarlaştiriyorsunuz.
Sokak hayvanlarini cig etle beslemenin vahsilestridigini okumustum bilmiyorum ne kadar dogru. Burda cig etle besleyen cok insan var. Madem bi iyilik yapiyorsun git mama al adam gibi besle.Arabayı mi parcaladilar :/ yani onlarında psikolojisi var bir bilen vardır belki bir köpeğin araba parçalayacak kadar gözünün dönmesi yine bir insan yüzünden. Maalesef onların hircinlastirdigi saldirganlastirdigi köpekler insanlara ve diğer hayvanlara hatta eşya ve araçlara zarar verebiliyor.
Biri için neden konunuzu kapattırıyorsunuz ki, boş verin bu yorumları, bende çok korkuyorum, her şeyden önce kendi canım gelir , bu konuda suçlu olarak belediyeleri görüyorum, hayvan barınakları yapsalar yeterli koşullarda hayvanlara bakılsa ac bırakılmasalar bunların hiç biri olmaz, köpeklerede üzülüyorum böyle olunca Bunları düşünerekten tedbiri elden bırakmamak lazmBöyle düşündüğünüze çok üzüldüm ne diyebilirim siz de haklısınız. @Mune konumu kapatir mısın. Bir gün bir köpeğin saldırısına uğrarsam o zaman açarım korkuyorum diye bir konu.
Dediklerim de gerçekten şımarıklık yapmadım, içim ürperiyor size über saçma gelebilir ama burada tanımadığım insanlara şımarıklık yapacak kadar aptal değilim. Korkum kendimden çok çocuklarım için onlara yansıtmıyorum büyük kızım kedi köpek hastası dışarıda benimle yiyecek veriyor onlara. Ama olur da bir gün sürü saldırısında onların ve benim zarar göreceğimiz düşüncesi için açtım bu konuyu nasıl korunan biliriz diye.Tedbir almayin diyen mi var? Yanimda köpek icin de, insan icin de spreyim var, ben de tedbirliyim. Bunu bir onceki yorumda da yazdim ama yok seslerini duydum tüylerim kalkti, yok nasil cikacagim seklinde algi oluşturmak nedir?
Sanki canavarlar sarmis 4 yanimizi halk disari cikmaya korkuyor.
Sürü üstünde etkisi var değil mi bu sinyal kesicinin.yaşadığım yer köpek kaynıyor geceleri ve ben evimde köpek beslediğim halde gece onların yanından geçemem korkarım. bilmiyorum neden öyle ama gündüz çok sevecen olan köpekler gece bir başka oluyor sokakta, eminim vardır bir açıklaması ama bilmiyorum.
sitede nasıl köpek oluyor ona da şaşırdım bizim siteye köpek alınmaz daha önce yaşadığım hiçbir sitede de denk gelmedim.
konu sahibi size de önerim gerçekten çok korkuyorsanız sinyal kesici almanız, uygun fiyatlı ve gayet iş görür şeyler var bizim burada köpek çok olduğu için kullanan birçok arkadaşım var.
Ben de cig et veriyorum bu konuda dikkat ederim. Mama alıp veririm yada birine verdiririm.Sokak hayvanlarini cig etle beslemenin vahsilestridigini okumustum bilmiyorum ne kadar dogru. Burda cig etle besleyen cok insan var. Madem bi iyilik yapiyorsun git mama al adam gibi besle.
Nedeni icin herkes bi yorum yapti. Kedi kacmistir dediler, yoktu. Kopeklere arabayla kotu mu davrandin dediler. Korna bile calmam yazik hayvan korkmasin diye. Hicbir mantikli sebebi yok.
Belediyelerin kopekleri ehlilestirip tekrar sokaga salmasi gorevi. Ama ehlilestirmiyorlar kupeleyip saliyorlar sokaga.
Ben de cig et veriyorum bu konuda dikkat ederim. Mama alıp veririm yada birine verdiririm.Sokak hayvanlarini cig etle beslemenin vahsilestridigini okumustum bilmiyorum ne kadar dogru. Burda cig etle besleyen cok insan var. Madem bi iyilik yapiyorsun git mama al adam gibi besle.
Nedeni icin herkes bi yorum yapti. Kedi kacmistir dediler, yoktu. Kopeklere arabayla kotu mu davrandin dediler. Korna bile calmam yazik hayvan korkmasin diye. Hicbir mantikli sebebi yok.
Belediyelerin kopekleri ehlilestirip tekrar sokaga salmasi gorevi. Ama ehlilestirmiyorlar kupeleyip saliyorlar sokaga.
Sürü üstünde etkisi var değil mi bu sinyal kesicinin.
Bizim site mahalle büyüklüğünde. Etrafı boş arazi, muhakkak giriyorlar bir yerden. Bakanda çok. Belediyeyi aradılar bir ara imza toplamışlar. Kadının biri çıkmış çatıya atıcam kendimi diye, sonrada veteriner getirtip kimlik çıkartmış hepsine, aşılarını tamamlatmış, bide tasmalamış salmış. Şıkır şıkır geziyorlar tasmayla. :) başta çok korkuyorduk bizde ama baktım 4-5 tane toplanıp peşimizde salak salak geziyor anca, saldırdıkları falan yok, rahatladık. Sonradan gelen saldırgan köpek çocuğun deriyi koparınca tüyler diken diken oldu yine tabi.yaşadığım yer köpek kaynıyor geceleri ve ben evimde köpek beslediğim halde gece onların yanından geçemem korkarım. bilmiyorum neden öyle ama gündüz çok sevecen olan köpekler gece bir başka oluyor sokakta, eminim vardır bir açıklaması ama bilmiyorum.
sitede nasıl köpek oluyor ona da şaşırdım bizim siteye köpek alınmaz daha önce yaşadığım hiçbir sitede de denk gelmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?