- 17 Şubat 2015
- 8.831
- 24.290
- 548
- Konu Sahibi Mandalinakolik
-
Herkesi memnun edemezsiniz, Hem misafir gelsin alınmasın hem hastalık yayılmasın doktorlar mağdur olmasın diyemeyiz. İnsan yapısı gereği hümanisttir yani kendini düşünür. Sosyalleşme isteğinizi de durduramıyorsunuz hastalık korkunuzun önüne de geçemiyorsunuz bu durumda gelenleri suçluyorsunuz. Çünkü daha kolay, o geldi ve bu durum ortaya çıktı.izlerde böyle misiniz bu halden nasıl kendimi kurtarabilirim. ?
1. Sorum kendimi de düşünmek istiyorum nasıl yapicam
2. Sorum : Herkesi memnun etme huyumdan nasıl vazgecicem?
Istemem yan cebime koy anlasiliyor.Görüşmek istemiyorum anlaşılıyor mu
Binamızda 3 yaşlı vefat etti.
Değil mi sorma !!!Hayır diyeceksiniz yahu hayır. Neden kabul ediyorsunuz anlamış değilim. Türkiye ne kadar akraba konu komşu sevdalisiymiş. Cahillik başka birşey değil şu yapılanlar. Herkes tatilde, bayramda herkes birbiriyle görüştü, hic birşey yokmus gibi davranılıyor, ustune birde herkes kina dugun nisan yapiyor. Artik sağlıkçılar yoruldu, bıktı. Dışarı çıkamıyor, gezmeye gidemiyor, ailesine doya doya sarılamıyor. Lutfen dışarı çıkarken gezmeye giderken saglikcilari ve onların eşlerini ailelerinide düşünün olur mu?
Kalıcı hasar bıraktığını bilmiyorsunuz sanırım, ayrıca anlatamayıp ölen genç insanlar çok. Elinizin altında internet var bakabilirsiniz.evet, 3 yasli, normal mikroptan da ölebilirlerdi. Yaslilar icin dikkat edilmeli. Genc insanlarin cogu hastaligi atlatiyor.
Bir doktor olarak size ve sizin gibi düşünüp davranan hiç kimseye hakkım helal değil.Ben bu virüs olayin cok fazla abartildigini düsünüyorum. Ne yakin ne de uzak cevremde bi hasta yok.
Bizimde sayın doktorum.... Allah sizleri korusun ve güç versinBir doktor olarak size ve sizin gibi düşünüp davranan hiç kimseye hakkım helal değil.
Ve evet sizin gibiler yüzünden de bitmeyecek bu lanet.
Benim yakın cevremde patır patır pozitif haberleri gelmeye başladı. Hastaneye yatan, sen bize getirdin diye babasiyla kavga eden yakınım var.
Millet birbirine girdi.
Hastaneye gitmesi gereken insanlar gitmeye korkuyor bebeklerin kontrollerini erteliyor ihmal ediyorlar.
Çünkü deli gibi korkuyor millet.
Maalesef sayıca çoksunuz. Çekecek çilemiz çok daha.
sizin gibi derken? Virüsü ben mi yaydim? Ben kimseye gitmiyorum, evimden de cikmiyorum. Evcimen bi insanim zaten ama virüs hakkinda %100 ölümcül gibi konusulmasi cok abartili. Ölen varsa da bagisik sistemi düsük olan veya yasli insanlar. Onlar da baska bi sebepten de ölebilirlerdi, ki bagisik sistemleri düsük.
söyle de bi gercek varki, virüs tam anlamiyla yok olmasi mümkün degil. Her insanin bi kez gecirmesi lazim ki vücut virüs karsi direncli olsun.
Sanki cok dogru, bilimsel bir sey paylasiyormis gibi tavriniz yok mu...bu hastaliga karsi bagisiklik olusmuyor. Ayrica vucutta uzun vadede birakacagi hasarlar belirsiz. Kizamik' sucicegi gibi bir hastalik mi saniyirsunuz bunu? Genclerin cogu hafif atlatiyor derken, atlatamayacak olan uc bes gence bulastirmanin vebalini kim odeyecek??sizin gibi derken? Virüsü ben mi yaydim? Ben kimseye gitmiyorum, evimden de cikmiyorum. Evcimen bi insanim zaten ama virüs hakkinda %100 ölümcül gibi konusulmasi cok abartili. Ölen varsa da bagisik sistemi düsük olan veya yasli insanlar. Onlar da baska bi sebepten de ölebilirlerdi, ki bagisik sistemleri düsük.
söyle de bi gercek varki, virüs tam anlamiyla yok olmasi mümkün degil. Her insanin bi kez gecirmesi lazim ki vücut virüs karsi direncli olsun.
Bunu söyleyen insan corona+ birisiyle doğal iletişim kurmadığı müddetçe samimi değildir gözümde. Doğal iletişimden kastım maskesiz, önlemsiz, korkusuz Hasbihal etsin, çay çorba içsin, evine gitsin ya da evinde ağırlasın.Bir de şey diyenler çıktı şimdi: “Aslında böyle bir virüs yok. Hepsi komplo teorisi. Korkutarak insanları asosyalize etmeye çalışıyorlar. İnsanları robotlaştıracaklar” Bla bla bla..
Sanki o kadar bilim insanı keyiflerinden aylardır bir yerlerini yırtıyor ilaç, aşı bulmak için. Tövbee.
O öyle olmuyor işte. Akciğerde hasar bırakıyor.söyle de bi gercek varki, virüs tam anlamiyla yok olmasi mümkün degil. Her insanin bi kez gecirmesi lazim ki vücut virüs karsi direncli olsun.
sizin gibi derken? Virüsü ben mi yaydim? Ben kimseye gitmiyorum, evimden de cikmiyorum. Evcimen bi insanim zaten ama virüs hakkinda %100 ölümcül gibi konusulmasi cok abartili. Ölen varsa da bagisik sistemi düsük olan veya yasli insanlar. Onlar da baska bi sebepten de ölebilirlerdi, ki bagisik sistemleri düsük.
Hastalığı geçirdikten sonra kanda pıhtılaşma bozukluğuna neden olduğunu , kalp zarında iltihaplaşma yaptığını vs.. çarşaf çarşaf yayınlıyorlar yani 18 yasında da olsan damarının birinde pıhtı atar inme inerse ne yapacan? Gerçekten dayanamıyorum bu cahilliğe çıkıyorum konudanevet, 3 yasli, normal mikroptan da ölebilirlerdi. Yaslilar icin dikkat edilmeli. Genc insanlarin cogu hastaligi atlatiyor.
Düşünce tarzına buradan selamlarımı iletiyorum canımevet, 3 yasli, normal mikroptan da ölebilirlerdi. Yaslilar icin dikkat edilmeli. Genc insanlarin cogu hastaligi atlatiyor.
önce inanmıyorum çevremde kimse yok diyordu , şimdi de ben zaten çok dikkat ediyorum diyor, yersen..Düşünce tarzına buradan selamlarımı iletiyorum canımHadi doğruyu söyleyle senin için maske de gereksiz değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?