Koranayi önemsemeyen çevre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
izlerde böyle misiniz bu halden nasıl kendimi kurtarabilirim. ?

1. Sorum kendimi de düşünmek istiyorum nasıl yapicam

2. Sorum : Herkesi memnun etme huyumdan nasıl vazgecicem?
Herkesi memnun edemezsiniz, Hem misafir gelsin alınmasın hem hastalık yayılmasın doktorlar mağdur olmasın diyemeyiz. İnsan yapısı gereği hümanisttir yani kendini düşünür. Sosyalleşme isteğinizi de durduramıyorsunuz hastalık korkunuzun önüne de geçemiyorsunuz bu durumda gelenleri suçluyorsunuz. Çünkü daha kolay, o geldi ve bu durum ortaya çıktı.
aslında ev senin, kabul etmemek elinde. Gelmeyin demek yerine ‘bak hasta olursun’ diyip kararı karşıya bırakmışsınız.
ben hastalık döneminde kimseyi kabul etmiyorum, hasta olmak istemiyorum iletisi karşıya gitmiyor.
düşünceli olmakta hata yok, kararsız olmakta hata var. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.

Değil mi sorma !!!
Ne akrepler akraba oldu bu dönem
Almanya örneği vermeye bayılıyor millet ama nasıl yaşıyorlar hiç bakmıyorlar????

evet, 3 yasli, normal mikroptan da ölebilirlerdi. Yaslilar icin dikkat edilmeli. Genc insanlarin cogu hastaligi atlatiyor.
Kalıcı hasar bıraktığını bilmiyorsunuz sanırım, ayrıca anlatamayıp ölen genç insanlar çok. Elinizin altında internet var bakabilirsiniz.

sizin gibi derken? Virüsü ben mi yaydim? Ben kimseye gitmiyorum, evimden de cikmiyorum. Evcimen bi insanim zaten ama virüs hakkinda %100 ölümcül gibi konusulmasi cok abartili. Ölen varsa da bagisik sistemi düsük olan veya yasli insanlar. Onlar da baska bi sebepten de ölebilirlerdi, ki bagisik sistemleri düsük.

söyle de bi gercek varki, virüs tam anlamiyla yok olmasi mümkün degil. Her insanin bi kez gecirmesi lazim ki vücut virüs karsi direncli olsun.

Dirençli olmayan insanlar da ölsün o arada tabi..
Mantıklı..
Evet sizin gibi durumu hafife alanlar yüzünden bitmiyor bu lanet. Isim ciddiyetini kavrasa herkes en az hasarla kurtulabilirdik.

Sanki cok dogru, bilimsel bir sey paylasiyormis gibi tavriniz yok mu...bu hastaliga karsi bagisiklik olusmuyor. Ayrica vucutta uzun vadede birakacagi hasarlar belirsiz. Kizamik' sucicegi gibi bir hastalik mi saniyirsunuz bunu? Genclerin cogu hafif atlatiyor derken, atlatamayacak olan uc bes gence bulastirmanin vebalini kim odeyecek??

Bir de şey diyenler çıktı şimdi: “Aslında böyle bir virüs yok. Hepsi komplo teorisi. Korkutarak insanları asosyalize etmeye çalışıyorlar. İnsanları robotlaştıracaklar” Bla bla bla..

Sanki o kadar bilim insanı keyiflerinden aylardır bir yerlerini yırtıyor ilaç, aşı bulmak için. Tövbee.

Bunu söyleyen insan corona+ birisiyle doğal iletişim kurmadığı müddetçe samimi değildir gözümde. Doğal iletişimden kastım maskesiz, önlemsiz, korkusuz Hasbihal etsin, çay çorba içsin, evine gitsin ya da evinde ağırlasın.
o zaman samimiyetine inanırım.

söyle de bi gercek varki, virüs tam anlamiyla yok olmasi mümkün degil. Her insanin bi kez gecirmesi lazim ki vücut virüs karsi direncli olsun.
O öyle olmuyor işte. Akciğerde hasar bırakıyor.

Mesela ben de muhtemelen “yakalansa atlatamayacak gençlerden” biriyim 23 yaşında olmama rağmen. Çünkü akciğer rahatsızlığım var. Siz rahat rahat geziyorsunuz diye ben aylardır evdeyim. Siz ve sizin gibi cahil cühelalar yüzünden hastalanırsam bir gün bilin ki hakkımı asla helal etmeyeceğim.

Dünyadaki bunca bilim insanı, doktoru, genetik mühendisi bunu düşünememiş bak görüyor musun? Boşa uğraşıyorlar yav, aynen her insan bir kere geçirmeli bence bu görüşünüzü tüm dünyayla paylaşın. Siz kendinizin bağışıklık sisteminizin çok süper olduğundan ne kadar eminsiniz? Yaşınızın genç olmasına mı güveniyorsunuz ya da sarımsak, sirke mi yutuyorsunuz her gün?

Hasta olan karı kocadan birisi aynen sizin gibi "Ben bu hastalığa inanmıyom ya grip gibi" diyip sarımsak, sirke, vitamin falan yutup ilaçları kullanmayarak hastalığı atlatmaya çalışmış. Diğer eş ilaçlarını kullanmış. Grip gibi olduğunu düşünen hasta vefat etmiş maalesef.

Bu hastalığa her yakalanan ölmüyor, medyada böyle lanse edilmesini doğru bulmuyorum. Bu konuda hak veriyorum. Ancak grip gibi, zatürre gibi diye de bu hastalığı küçümseyemezsiniz. Dünyada binlerce insan ölüyor, binlerce insan entübe ve bunların da ölümü bekleniyor. Hepsinin bağışıklık sistemi zayıf değil hepsi yaşlı değil. Bu virüsün bulaş dinamiklerinden tutun belirtilerine kadar kimsenin elinde net bir veri yok. Bu hastalığı çevremde kim küçümsediyse maalesef hastalığa yakalandılar ve çok pişmanlar. Hastalık düşündüğünüz gibi hafif geçmiyor herkeste. Siz de dikkat edin, önlemlerinizi alın ve hastalığı grip gibi diyerek küçümsemeyin. Benden size tavsiye.

evet, 3 yasli, normal mikroptan da ölebilirlerdi. Yaslilar icin dikkat edilmeli. Genc insanlarin cogu hastaligi atlatiyor.
Hastalığı geçirdikten sonra kanda pıhtılaşma bozukluğuna neden olduğunu , kalp zarında iltihaplaşma yaptığını vs.. çarşaf çarşaf yayınlıyorlar yani 18 yasında da olsan damarının birinde pıhtı atar inme inerse ne yapacan? Gerçekten dayanamıyorum bu cahilliğe çıkıyorum konudan

Düşünce tarzına buradan selamlarımı iletiyorum canım Hadi doğruyu söyleyle senin için maske de gereksiz değil mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…