COk geçmiş olsun..yanlış anlamayın lütfen hastalık zamanı bıraktı deyince Allah korusun daha kötü bir hastalık sanmıştım Allah sağlıkla sinamasin tabi ki. Mesaj atıp olmayacağını soylerinisz ısrarcı olursa güveniyorsanız güvenli bi tıpse Gorusup olamayacağını söylersiniz ısrarcı olursa polis,kades yazılmış onlara basvurmalisiniz bence .Diz kireçlenmesi bir dönem ciddi ağrı çektim maalesef hala tedavi devam ediyor
Muhtemelen yürümeyeceğimi iyileşemeyeceğimi iş bulamayacağımı vs düşündü. Hastalık sürecimde çok uzundu hala da devam ediyor Şimdilik ısrarı bıraktı polis diyinceCOk geçmiş olsun..yanlış anlamayın lütfen hastalık zamanı bıraktı deyince Allah korusun daha kötü bir hastalık sanmıştım Allah sağlıkla sinamasin tabi ki. Mesaj atıp olmayacağını soylerinisz ısrarcı olursa güveniyorsanız güvenli bi tıpse Gorusup olamayacağını söylersiniz ısrarcı olursa polis,kades yazılmış onlara basvurmalisiniz bence .
Gel ispatlayayım özeldenHayal dünyasında yaşadığına yemin edebilirim.....
Mesajları isteyenlere gönderdim bu aradaHayal dünyasında yaşadığına yemin edebilirim.....
En son bıraktı polis diyince iş yerine de yazarım dedimBen karakola gider adını verir telefon numarasını verir beni rahatsız ettiğini söyler suç duyurusunda bulunurum annenizi dinlemeyin gorusmeyin onun anası babasiylada gorusmeyin ..Savcı sizi çağırır onuda çeker ifadesini alırlar üzerine uzaklastirma alır ayrıca karşınızda gördüğünüz an kafese basın konum açık olsun hep telefonda gordunuzmu normal olmadığı belliydi zaten
Aslında çok haklısınız.Şimdi baya ciddiye alınıyor böyle tehtitler beni zorluyor diyeceksiniz tehlikedeyim diyeceksiniz rahat vermiyor iş yerine gelmiş taciz ediyor şakası yok emniyetin artık bu konuda kadınlara yönelik böyle olaylar için özel ekipler kuruluyor birçok yenilik var şu an onun konuşmasına bakmazlar şu an verilecek en yüksek cezalar veriliyor savcı onu cagirio alır ifadesini gerekirse orda ona anlatırlar ancak öyle kurtulursunuz ev hapsinden tut birçok ceza alabilir .Hiç durmam ben olsam ciddi ciddi şikayet edin beklemeyin .Edinki bundan sonra size karşı atacağı her adım suç olsun.
Ay boşluğuma geldi jfkdkfkdkSenin gene iyiymiş ben sevgilinin döndüğüne bile inanmıyorum
Hayat kurtaran manipülasyon cümlemiz de gelmişben burda neler çekiyorum kadının kadına desteği de ne güzel, göstereyim mesajları gelin özele
Hayat kurtaran manipülasyon cümlemiz de gelmişkıdının dışmını yini kıdın.
KatılıyorumBen senin bu durumdan rahatsız olduğuna inanmıyorum.
Sizin aşağılayan alay eden cümlelerinizden çok daha iyidirHayat kurtaran manipülasyon cümlemiz de gelmişkıdının dışmını yini kıdın.
Kime yardımcı olmadım pardon diz konusunda her yazana elimden geleni yaptım yardımcı olmadı demişsiniz çarpılırsınız valla mesajlar duruyorBize kadın düşmanı diyor ama kendisinin "diz" ve "mesleği" hk. danışanlara asla yardımcı olmadığı yani hiçbir canlıyı düşünüp bir damla su,ekmek bile vermeyeceği hakkında çıkarımlara eriştim. Böyle bilmezdim onu.
Ben sizi böyle bilmezdim ispatlayında görelim hıh benim herşeyim kanıtlı ve doğru iftira atmayın insanlara ben şok buradaki kadınlar çok tehlikeliBize kadın düşmanı diyor ama kendisinin "diz" ve "mesleği" hk. danışanlara asla yardımcı olmadığı yani hiçbir canlıyı düşünüp bir damla su,ekmek bile vermeyeceği hakkında çıkarımlara eriştim. Böyle bilmezdim onu.
Haklısınız kesinlikleBen size en başta ne engel koyun ne cevap verin ne mesaj yazın kapıda görürseniz üstüne basın geçin demiştim.Bu tipler konuştukça birşey var sanıyor ikna ederim naz yapıyor sanıyor uzak durun bunun anasından babasindan sessizliğe gömülün .Bir halt edemez .
Hastayken terkedilmek beni de üzmüştü içimdekileri söylemek istedim ben de.Katılıyorum
Ne zaman buraya girsem hep aynı konuyla alakalı başlık açıyor. Heryerden engellese nereden ulaşacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?