Korktuğum başıma geldi arkadaşlar:(

Senin sevgilin yurt dışında değilmiydi ayrıca adam birden neden zorba oldu anlamadım ayılıp bayılıyordun onun için senin d.gününde bile pek sallamamıştı şimdi kapılara kadar geliyor öylemi valla hiç inanmadım senin canın sıkılıyor ilgi istiyorsun

Son düzenleme:
Aynen öyle zaten hala diyorki 1-2 yıl idare ederim seni demiştim. Ee 1-2 yılda yapamadım iş bulamadım yada iyileşemedim nolcsk atcan mı
Yani kendine alıştırıp bir ömür kendine baktıracak.
Takıntılı profile benzemiyor bence. Ama maddi durumundan dolayı özgüvensiz. O yüzden egosunu incitmeden uzak durursan zarar görmezsin. İlişkide" taksici sinan" gibi fırsatçı olur zaten böylesi.

Anlamadım kendine baktıracak derken kendinin maaşı benden çok fazla.

valla zorba oldu birden Bibicim bende şoklardayım. Yurtdışından kalkıp işyerime evime gidecek kadar istemediğim halde. Mesajları gönderebilirim. Aynen doğum günümde hiç sallamamıştı şimdi yalvarıyor ev tutup hastane masraflarımı karşılayacakmış. Hepsi de doğru bir tane bile yalan yok söylediklerimde

Yalnız neden yalan söyleyeyim Allah aşkına ya isteyen üyelere özelden mesajları gönderebilirim çok komiksiniz ya

Şimdi anladım.
Yani sana 1-2 sene idare ederim dedi
Sende;

Böyle dedin
Ama senin işin var ki?
Aynen bana ancak 1-2 sene bakarmış. Hastayımya hemen iş bulamıycam. Almanyada b2 seviye dil bilmeden iş bulmak zor. Yurtdışına onun yanına yerleşicektim evlenip. Ben tr deyim şu an.

Bu çocuk almanyadan geldi yani çok tuhaf ya
Evet ben de çok şaşırdım
Ben kaç aydır hastalıkla uğraşırken gelmedi maddi ihtiyacın var mı demedi şimdi tedaviler masraflıdır sana maddi manevi destek olucam diyor olaylara bak
Doğumgünümde kupa yollamıştı herkes seni gözden çıkarmış demişti şimdi de yalvarıyor

Çok sinirlendim o kadar sinirlendim ki bir yandan fa korkuyorum şimdi verdim biber gazı siparişi de.
Biber gazı çok tehlikeli, eğer karşı taraf astım hastası ise sonuç ölüme kadar gidebilir ve durduk yere başınız belaya girer, evet yanınızda bulunsun ama tüm şişeyi adamın yüzüne püskürtmeyin ayrıca dikkat edin o an siz de solursanız sizi de kötü etkileyebilir.

Sadece ben değil çoğu kişi inanamıyor hızlı geçişler oluyor.

Konuya ekrangörüntüsü ekleyip geri silebiliyorsun galiba; öyle yapabilirsin istersen
Özelden atayım mesajlaşmalarımızı
Ne hızlı oldu ya konularıma bak kafana ne yatmıyorsa cevap vereyim yalan yok çünkü

Yaa bilmiyodum

öncelikle korkmayın sakin olun. korkak biriyse bunu anlarsınız zaten. tekrar daha ısrarcı olursa polise başvurun

öncelikle korkmayın sakin olun. korkak biriyse bunu anlarsınız zaten. tekrar daha ısrarcı olursa polise başvurun
Korkak biri ama kalkıp zorla evime işime gidecek biri de değildi. O yüzden korktum. Polis diyince sustu. Özür diledi daha yazmıycam dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…