Yani kendine alıştırıp bir ömür kendine baktıracak.Aynen öyle zaten hala diyorki 1-2 yıl idare ederim seni demiştim. Ee 1-2 yılda yapamadım iş bulamadım yada iyileşemedim nolcsk atcan mı
Anlamadım kendine baktıracak derken kendinin maaşı benden çok fazla.Yani kendine alıştırıp bir ömür kendine baktıracak.
Takıntılı profile benzemiyor bence. Ama maddi durumundan dolayı özgüvensiz. O yüzden egosunu incitmeden uzak durursan zarar görmezsin. İlişkide" taksici sinan" gibi fırsatçı olur zaten böylesi.
valla zorba oldu birden Bibicim bende şoklardayım. Yurtdışından kalkıp işyerime evime gidecek kadar istemediğim halde. Mesajları gönderebilirim. Aynen doğum günümde hiç sallamamıştı şimdi yalvarıyor ev tutup hastane masraflarımı karşılayacakmış. Hepsi de doğru bir tane bile yalan yok söylediklerimdeSenin sevgilin yurt dışında değilmiydi ayrıca adam birden neden zorba oldu anlamadım ayılıp bayılıyordum onun için senin d.günjnde bile pek sallamamıştı şimdi kapılara kadar geliyor öylemi valla hiç inanmadım senin canın sıkılıyor ilgi istiyorsun
Şimdi anladım.Anlamadım kendine baktıracak derken kendinin maaşı benden çok fazla.
Böyle dedinEe 1-2 yılda yapamadım iş bulamadım
Aynen bana ancak 1-2 sene bakarmış. Hastayımya hemen iş bulamıycam. Almanyada b2 seviye dil bilmeden iş bulmak zor. Yurtdışına onun yanına yerleşicektim evlenip. Ben tr deyim şu an.Şimdi anladım.
Yani sana 1-2 sene idare ederim dedi
Sende;
Böyle dedin
Ama senin işin var ki?
Bu çocuk almanyadan geldi yani çok tuhaf yaAynen bana ancak 1-2 sene bakarmış. Hastayımya hemen iş bulamıycam. Almanyada b2 seviye dil bilmeden iş bulmak zor.
Evet ben de çok şaşırdımBu çocuk almanyadan geldi yani çok tuhaf ya
İyileşene kadar süresi yok şu an 5 ay olduNe kadar sürelik bir rapor bu?
Bir anda mı 5 aydır ankaradaydım her söylediğim gerçekBu çocuk almanyadan geldi yani çok tuhaf ya
Bazen sana inanamıyorum ankarada ev tutmuştun bir anda geri döndün falan
Biber gazı çok tehlikeli, eğer karşı taraf astım hastası ise sonuç ölüme kadar gidebilir ve durduk yere başınız belaya girer, evet yanınızda bulunsun ama tüm şişeyi adamın yüzüne püskürtmeyin ayrıca dikkat edin o an siz de solursanız sizi de kötü etkileyebilir.Çok sinirlendim o kadar sinirlendim ki bir yandan fa korkuyorumşimdi verdim biber gazı siparişi de.
Sen bu dönemde maaş alıyo musun? Yani sen işten mi çıktın?İyileşene kadar süresi yok şu an 5 ay oldu
Sadece ben değil çoğu kişi inanmakta zorluk çekiyor cünkü hızlı geçişler oluyor.Bir anda mı 5 aydır ankaradaydım her söylediğim gerçek
Hayır maaş alıyorum çıkmadım canım raporluyumSen bu dönemde maaş alıyo musun? Yani sen işten mi çıktın?
Özelden atayım mesajlaşmalarımızıSadece ben değil çoğu kişi inanamıyor hızlı geçişler oluyor.
Konuya ekrangörüntüsü ekleyip geri silebiliyorsun galiba; öyle yapabilirsin istersen
Profilin kapalı mesaj atılmıyorSadece ben değil çoğu kişi inanmakta zorluk çekiyor cünkü hızlı geçişler oluyor.
Konuya ekran görüntüsü ekleyip geri silebiliyorsun galiba; öyle yapabilirsin istersen
Yaa bilmiyodumBiber gazı çok tehlikeli, eğer karşı taraf astım hastası ise sonuç ölüme kadar gidebilir ve durduk yere başınız belaya girer, evet yanınızda bulunsun ama tüm şişeyi adamın yüzüne püskürtmeyin ayrıca dikkat edin o an siz de solursanız sizi de kötü etkileyebilir.
öncelikle korkmayın sakin olun. korkak biriyse bunu anlarsınız zaten. tekrar daha ısrarcı olursa polise başvurunArkadaşlar sevgilim barışmak istiyor. Hastalık sürecimde terk etmişti beni şu an sen ayrıldın oldu tabi. En son bitti diye konuştuk. Neyse çıkmış iş yerime gitmiş sonra evime gitmiş filan. Evde değilim Arkadaşlar korkuyorum. Bitti yazıyorum ama ısrar ediyor. Annemde görüş söyle istemiyorum de diyor. Ama görmek istemiyorum. Engellesem zorla karşıma çıkar mı? Suça giriyor yaptıkların artık dedim. Karşıma çıkarsa ne yapıcam. Kadesi indirdim.
Korkak biri ama kalkıp zorla evime işime gidecek biri de değildi. O yüzden korktum. Polis diyince sustu. Özür diledi daha yazmıycam dedi.öncelikle korkmayın sakin olun. korkak biriyse bunu anlarsınız zaten. tekrar daha ısrarcı olursa polise başvurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?