- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
Apartmanda yaşayanların çok absürt saatlerde çok fazla gürültü olmadığı takdirde birbirlerine tolerans göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Çocuk sesi de bunun içinde. Çocuğa ne derseniz deyin enerjisi varsa koşacak, zıplayacak. Yapacak pek bir şey yok. Ama gidip konuşsanız iyi olur tabi ki.
.
Hic de evde oturmuyorlar masallah hangi arada rahatsiz olmuslar acaba.Şimdi gürültü yapmamaya çalışıyoruz ya inadına elimizden bir şey düşüyor yereŞaka gibi. Sinirim bozuldu. Konuşmaya gittik yine evde yoklar. Yakalasam kusura bakmayın diyip açıklama yapacağım ama yakalayamıyorum
Çocuklarımı da düşünüyorum, komşuları da. Yüz yüze bakacağız sonuçta. Kimseyle kötü olmak istemem. Güzellikle çözmeye çalışacağım.sen çocuklarını değil de komşuyu mu düşünüyorsun ??? rahatsız olurlarsa taşınsın komşular.
Hic de evde oturmuyorlar masallah hangi arada rahatsiz olmuslar acaba.
Benim kizim gectigimiz yil sakin bir cocuktu, gunduz evde yokuz aksam da sekize bile gelmeden uyuturdum.alt komsumun sesinden bizim ev sallanirdi adeta. Hic sikayet etmedim.
bir gun misafirim geldi ( ki o evimde bir senede uc misafir falan agirlamisimdir, gelen giden yoktu )
oglen uc gibi, alttakinin oglu geldi cok gurultu yapiyorsunuz diye.
guzelce anlattim ama caktirmadan da laflari soyledim. Gunduz vakti misafirim varken de idare etmek zorundalar artik. Sonra cit cikmadi bir daha.
insanlar anlayisli olmak zorunda bir yerde.
Bunlar daha benimkilere katlanamıyor, çocuklu bir misafirim geldiğini düşünemiyorum. Ki arkadaş çevremiz geniştir. Çoğu da çocuklu. Ne yaparız bilmem.Hic de evde oturmuyorlar masallah hangi arada rahatsiz olmuslar acaba.
Benim kizim gectigimiz yil sakin bir cocuktu, gunduz evde yokuz aksam da sekize bile gelmeden uyuturdum.alt komsumun sesinden bizim ev sallanirdi adeta. Hic sikayet etmedim.
bir gun misafirim geldi ( ki o evimde bir senede uc misafir falan agirlamisimdir, gelen giden yoktu )
oglen uc gibi, alttakinin oglu geldi cok gurultu yapiyorsunuz diye.
guzelce anlattim ama caktirmadan da laflari soyledim. Gunduz vakti misafirim varken de idare etmek zorundalar artik. Sonra cit cikmadi bir daha.
insanlar anlayisli olmak zorunda bir yerde.
Evet evet , gunduz misafirini..ki aksam da ilsa ,cok fazla olmadigi surece komsu dedigin buraz anlayisli olmali. Misafir sonucta.Gündüz olan misamiri mi sikayete gelmisler..Benim eski komsum gibi yani...Valla benim alt komsum sinir sistemimle oynadi..Gürültümüz fazla olmadigi halde..Onu Allaha havele ediyorum...
Evet evet , gunduz misafirini..ki aksam da ilsa ,cok fazla olmadigi surece komsu dedigin buraz anlayisli olmali. Misafir sonucta.
Simdiki evime yeni tasindim, henuz komsularimi tanimiyorum.
ama sizin gibi cok tedirgin geldim. Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?